Szia Hercegem!

2010.08.08

Felöltöztem, felvettem a „báli” ruhám majd átmentem a barátaimhoz, hogy szórakozzunk egy kicsit, táncoljunk! Ahogy telt az este egy férfi állt meg az ajtóban és mindha megállt volna az idő, mert még mindig úgy érzem magam, mint ha ott állnék előtte és csak nézném és várnám, hogy azt mondja nekem… Szia hercegem! Ma amikor belépett az ajtón, csak annyit mondott… „szia hercegem”! Azt hiszem most egy igazi herceg képei illenek ide!

Eltelt "az" a hét!

2010.07.25

Ahogy kinézek az ablakomon és meglátom az előtte álló fenyőfa ágait, ami a rá zúdult víz súlyától behajlik az ablakom elé, azon tűnődöm, talán az elmúlt egy hétre miért tekintek úgy, mint az eddig eltelt legjobb szabadságomra? Azt hinné az ember, hogy egy szabadságnak nyaralással, pihenéssel kell eltelnie, de most már úgy gondolom, hogy ez nem így van...

Napozás, fürdés…

2010.07.18

Sokszor bebizonyosodott már, hogy a spontán dolgok milyen jók tudnak lenni. Tegnap elindultunk Balatonra, de az M7-es forgalma miatt inkább az M1-es felé fordultunk és Tatán kötöttünk ki végül. Zsolt javasolta, hogy oda menjünk, mert Ő Tatán született és tudja, hogy milyen jó strand van ott. Nos mindenki bele ment és elmondhatom, hogy nem bántuk meg. Szóval nem kell mindig, mindent megtervezni, néha lehet spontán élni egy kicsit.

Ha vége jó! De kinek?

2010.06.27

Az a legbiztosabb, ha tisztázom a dolgokat és nem beszélek félre. Megmondom amit érzek, amit gondolok, aztán a másik majd eldönti mit kezd vele. Persze ez nem egy könnyű döntés, de most ezt kellett tennem… Más: Jól sikerült a buli pénteken, bár a társaság akivel lementem, nem igazán érezte jól magát a Retro nap miatt, de szerintem nagyon jó volt újra a régi zenékre táncolni, nosztalgiázni. Már csak azért is mert jól meg voltak szerkesztve a mai stílusra, így lehetett rájuk bulizni!

Ez van!

2010.06.11

Lassan egy hónapja, hogy megírtam az Újra él a blogom bejegyzésem és ahogy megfogalmaztam, hogy milyen irányt szeretnék adni a bejegyzéseknek, meg kell mondanom, hogy most már azt sem szeretném. Nem akarok vissza térni a csöpögős, unalmas és vergődően depressziós bejegyzésekhez, mert már nem az a fiú megy az úton aki azokat a bejegyzéseket megfogalmazta, megírta. Sokakat az érdekel, hogy miben változtam meg, vagy mitől változtam meg ennyire, de úgy vélem nem egy dolog volt ami előidézte nálam ezt a változást.

Lehetőségek, tettek

Bejegyezte: HungaryBoy On 3/07/2010

Kimentem ma a nagymamámhoz és az örök kedvenc húsleves és rántott hús volt ebédre. Mindig tudja mi kell főzni, ha meglátogatom. Persze ez érdekes, hogy mindenki szerint az Ő nagyija főz a világon a legjobban. Gondolom azért mert mindenki, amin felnő, azt szokja meg. Ráadásul engem Ő nevelt fel, így érthető is. :-)

Eldöntöttem, hogy az elkövetkező pár napban minden olyan dolgot megcsinálok itthon, amit már hete óta halogatok. Példa, hogy a gardróbot kitakarítom, a cicákat megfürdetem, kiselejtezem a képeket... hasonló. Michael Brent 26

Holnaptól nagyon keményen veszem a kondit és eléggé meghatározott és erős edzéstervet fogok követni.

Más: Valahogy most nincs kedvem a pasikhoz. Nem tudom miért, de most nem akarok sem randizni, sem dumálni... igazán semmit... Nem tudom miért, de most még a Romeo-ra sem nagyon lépek be...Hm... meglepő... elég volt most egy darabig!

Ma nézegettem a Youtibe videóit és egy igen érdekes We Are The World feldolgozást találtam. bizonyítja, hogy mennyi remek hanggal rendelkező ember van a földön és nem kell sztárnak lenni, hogy megmozgasd az ember szívét. :-) Gratulálok mindenkinek!

 

 

Persze a képek sem maradhatnak el! Chris Battaglia:

Chris Battaglia8Chris Battaglia Chris Battaglia2 Chris Battaglia3  Chris Battaglia5 Chris Battaglia6  Chris Battaglia9 Chris Battaglia4Chris Battaglia7

4 Response to "Lehetőségek, tettek"

 1. gaypoposex Said,

  Xia Ricsi! régota olvasom a bloggod és nagyon tetszik !és megtaláltam a facebook a profilod és a gaypointon is!én is hasonló cipöben járok nincs barátnöm és fiú barátom se mind kettöböl elegem lett ,de rájöttem ez igy nem jó! kezdek bebolondulni ,mert hiányzik egy jó sexpartner akivel jó a sex is! aki nem lenyúlos és nem csak egy alkalmi sexpartner!ugy hogy rázd meg magad elég a depiböl keres egy normális fiút és nem kell egyböl együtt élésre gondolni aki független és nincs sekije olyat keres és hajrá légy kemény és magabiztos ,és sexelj vele! egyébbként én megismernélek közelebbröl is!ha kiváncsi vagy rám akkor elküldöm a privát elérhetöségeimet ! üdv András

   

 2. HungaryBoy Said,

  Szia András!

  Köszi a jó tanácsot, de azt hisze, az, hogy feküdjek le mindenkivel nem a legjobb megoldás számomra!

   

 3. Halli!
  Kezdesz Magadra lelni :)

   

 4. HungaryBoy Said,

  Ugyan Transylvanian... most vagyok elveszve igazán! :-))))

   

Megjegyzés küldése


  Hírdetések
  -------------------------