Szia Hercegem!

2010.08.08

Felöltöztem, felvettem a „báli” ruhám majd átmentem a barátaimhoz, hogy szórakozzunk egy kicsit, táncoljunk! Ahogy telt az este egy férfi állt meg az ajtóban és mindha megállt volna az idő, mert még mindig úgy érzem magam, mint ha ott állnék előtte és csak nézném és várnám, hogy azt mondja nekem… Szia hercegem! Ma amikor belépett az ajtón, csak annyit mondott… „szia hercegem”! Azt hiszem most egy igazi herceg képei illenek ide!

Eltelt "az" a hét!

2010.07.25

Ahogy kinézek az ablakomon és meglátom az előtte álló fenyőfa ágait, ami a rá zúdult víz súlyától behajlik az ablakom elé, azon tűnődöm, talán az elmúlt egy hétre miért tekintek úgy, mint az eddig eltelt legjobb szabadságomra? Azt hinné az ember, hogy egy szabadságnak nyaralással, pihenéssel kell eltelnie, de most már úgy gondolom, hogy ez nem így van...

Napozás, fürdés…

2010.07.18

Sokszor bebizonyosodott már, hogy a spontán dolgok milyen jók tudnak lenni. Tegnap elindultunk Balatonra, de az M7-es forgalma miatt inkább az M1-es felé fordultunk és Tatán kötöttünk ki végül. Zsolt javasolta, hogy oda menjünk, mert Ő Tatán született és tudja, hogy milyen jó strand van ott. Nos mindenki bele ment és elmondhatom, hogy nem bántuk meg. Szóval nem kell mindig, mindent megtervezni, néha lehet spontán élni egy kicsit.

Ha vége jó! De kinek?

2010.06.27

Az a legbiztosabb, ha tisztázom a dolgokat és nem beszélek félre. Megmondom amit érzek, amit gondolok, aztán a másik majd eldönti mit kezd vele. Persze ez nem egy könnyű döntés, de most ezt kellett tennem… Más: Jól sikerült a buli pénteken, bár a társaság akivel lementem, nem igazán érezte jól magát a Retro nap miatt, de szerintem nagyon jó volt újra a régi zenékre táncolni, nosztalgiázni. Már csak azért is mert jól meg voltak szerkesztve a mai stílusra, így lehetett rájuk bulizni!

Ez van!

2010.06.11

Lassan egy hónapja, hogy megírtam az Újra él a blogom bejegyzésem és ahogy megfogalmaztam, hogy milyen irányt szeretnék adni a bejegyzéseknek, meg kell mondanom, hogy most már azt sem szeretném. Nem akarok vissza térni a csöpögős, unalmas és vergődően depressziós bejegyzésekhez, mert már nem az a fiú megy az úton aki azokat a bejegyzéseket megfogalmazta, megírta. Sokakat az érdekel, hogy miben változtam meg, vagy mitől változtam meg ennyire, de úgy vélem nem egy dolog volt ami előidézte nálam ezt a változást.

Események

Bejegyezte: HungaryBoy On 10/06/2009 6 megjegyzés

Sajnos amikor azt hisszük, hogy minden a legnagyobb rendben és sínen van az életünk, illetve akivel együtt élünk, Ő jelenti a jövőt, néha közbe szól valami és minden szerte foszlik. Ez történt egy kedves ismerősömmel is, szakított a párjával. Sajnos nem akar róla beszélni amit meg is értek. Minden esetre tudja merre talál meg…

rest109x

Egy ma történt eseményről is szeretnék írni. Ma kiderült, hogy nem vagyok benne a létszámleépítésben, mivel bizonyára elégedettek velem, mármint a munkámmal amit végzek. Persze sajnálom a többi kollégát és remélem nem lesz senki sem elküldve a barátaim közül. :-(

Szegény Nemeszisz nagyon beteg lett… nem tudom mi a betegsége, gondolom nátha, de eléggé ramatyul néz ki. Folyton alszik (bár ebben sok változás nincs), de igyekszem csendben és nyugodtan elleni a szobámban, hogy ne zavarjam. Jobbulást!

2873117377_e7a2c22e44_o-733446

Lekezdtem beszélgetni egy sráccal, akit a kék iwiwen ismertem meg. Igazán értelmes és sok közös témánk van. Ki tudja, lehet, hogy nem csak beszélgetés lesz a vége, bár most megfogadtam, hogy Én nem hozom fel a személyes találkozót. Majd megkérdezi ha kíváncsi rám élőben is és ha meg nem teszi…nos akkor egyértelmű. Türelem…türelem… :-)

Mint bizonyára észre vetted, kitettem egy közvélemény kutatást, hogy kinek-mi a véleménye a blogomról és a tartalmáról. Ahhoz képest, hogy egy nap mekkora látogatottsága van blogomnak, nem sokan szavaztak. Pedig angol nyelven tettem ki. Hm.. tényleg azt hittem több szavazat érkezik, ezért ha Te még nem szavaztál… akkor kérlek tedd meg! :-)

Megnéztem a Stargate Univers új sorozat első két részét. Érdekes volt nagyon, főleg ahogy ugrált az időben a történet. Az új ős hajó egyáltalán nem “ősies” ahogy Rodney mondaná, de meglátjuk mi sül ki belőle. A karakterek jól játszották a szerepüket és van köztük egy igazán szépfiú is!

stargate-universe

Brian J. Smith - Matthew Scott:

SGUS1-PR-0021 00026615 matthew_scott_01 nup_133854_0228x 48169898 SCOTT_MATTHEW

Jó éjt mindenkinek!

| edit post

    Hírdetések
    -------------------------