Szia Hercegem!

2010.08.08

Felöltöztem, felvettem a „báli” ruhám majd átmentem a barátaimhoz, hogy szórakozzunk egy kicsit, táncoljunk! Ahogy telt az este egy férfi állt meg az ajtóban és mindha megállt volna az idő, mert még mindig úgy érzem magam, mint ha ott állnék előtte és csak nézném és várnám, hogy azt mondja nekem… Szia hercegem! Ma amikor belépett az ajtón, csak annyit mondott… „szia hercegem”! Azt hiszem most egy igazi herceg képei illenek ide!

Eltelt "az" a hét!

2010.07.25

Ahogy kinézek az ablakomon és meglátom az előtte álló fenyőfa ágait, ami a rá zúdult víz súlyától behajlik az ablakom elé, azon tűnődöm, talán az elmúlt egy hétre miért tekintek úgy, mint az eddig eltelt legjobb szabadságomra? Azt hinné az ember, hogy egy szabadságnak nyaralással, pihenéssel kell eltelnie, de most már úgy gondolom, hogy ez nem így van...

Napozás, fürdés…

2010.07.18

Sokszor bebizonyosodott már, hogy a spontán dolgok milyen jók tudnak lenni. Tegnap elindultunk Balatonra, de az M7-es forgalma miatt inkább az M1-es felé fordultunk és Tatán kötöttünk ki végül. Zsolt javasolta, hogy oda menjünk, mert Ő Tatán született és tudja, hogy milyen jó strand van ott. Nos mindenki bele ment és elmondhatom, hogy nem bántuk meg. Szóval nem kell mindig, mindent megtervezni, néha lehet spontán élni egy kicsit.

Ha vége jó! De kinek?

2010.06.27

Az a legbiztosabb, ha tisztázom a dolgokat és nem beszélek félre. Megmondom amit érzek, amit gondolok, aztán a másik majd eldönti mit kezd vele. Persze ez nem egy könnyű döntés, de most ezt kellett tennem… Más: Jól sikerült a buli pénteken, bár a társaság akivel lementem, nem igazán érezte jól magát a Retro nap miatt, de szerintem nagyon jó volt újra a régi zenékre táncolni, nosztalgiázni. Már csak azért is mert jól meg voltak szerkesztve a mai stílusra, így lehetett rájuk bulizni!

Ez van!

2010.06.11

Lassan egy hónapja, hogy megírtam az Újra él a blogom bejegyzésem és ahogy megfogalmaztam, hogy milyen irányt szeretnék adni a bejegyzéseknek, meg kell mondanom, hogy most már azt sem szeretném. Nem akarok vissza térni a csöpögős, unalmas és vergődően depressziós bejegyzésekhez, mert már nem az a fiú megy az úton aki azokat a bejegyzéseket megfogalmazta, megírta. Sokakat az érdekel, hogy miben változtam meg, vagy mitől változtam meg ennyire, de úgy vélem nem egy dolog volt ami előidézte nálam ezt a változást.

Randi és más...

Bejegyezte: HungaryBoy On 7/23/2009 1 megjegyzés
Tegnap este volt egy randim. Igen érdekes emberrel találkoztam, "M"-el és kb. 2 órát ültünk az Aréna előtt amit végig beszélgettük. Ugyan témánk az volt és megesett, hogy egyet is értettünk de volt amiben eltértek a véleményeink. Azt minden képen mondhatom, hogy kellemes beszélgetés volt, viszont ahogy megismertem az illetőt, ahhoz képest igen csak meglepő sms-t kaptam utána tőle:
"...ffi-nek nem az igazi, de embernek nagyon kóser. Nem veszíteném szem elől..."
Ez meg mi? A férfiasságommal szerintem semmi bajom és ezt még nem is kaptam meg, de ezek szerint neki több kell. Nos nem baj, van ilyen is. Ha randizni megyek számolnom kell azzal is, hogy nem nyerem meg a másik embert magamnak és ezen tovább kell menni. Minden esetre köszönöm a beszélgetést!
Más: Már csak pár hét és végre megkezdődik a szabadság ideje. Eléggé hosszú szabira megyek, de amit leginkább várok, az a Zalakarosi üdülés a barátokkal. Igazán ránk fog férni, hogy együtt legyünk és mind ezt messze az itthoni életünktől.
Most egész héten du.-ra megyek dolgozni és szerintem a jövő héten is, így sajnos nem igazán van lehetőségem találkozni a többiekkel, de szerintem beszélek "O"-al, hogy szombaton náluk alszom... persze ha nincs más programjuk már!

Mára ennyi, szép napot mindenkinek!

David R. számomra egy új modell, mert eddig nem láttam még róla képet. Édes a gyöngy fülbevalója a tetkója felett! :-)

| edit post

    Hírdetések
    -------------------------