Szia Hercegem!

2010.08.08

Felöltöztem, felvettem a „báli” ruhám majd átmentem a barátaimhoz, hogy szórakozzunk egy kicsit, táncoljunk! Ahogy telt az este egy férfi állt meg az ajtóban és mindha megállt volna az idő, mert még mindig úgy érzem magam, mint ha ott állnék előtte és csak nézném és várnám, hogy azt mondja nekem… Szia hercegem! Ma amikor belépett az ajtón, csak annyit mondott… „szia hercegem”! Azt hiszem most egy igazi herceg képei illenek ide!

Eltelt "az" a hét!

2010.07.25

Ahogy kinézek az ablakomon és meglátom az előtte álló fenyőfa ágait, ami a rá zúdult víz súlyától behajlik az ablakom elé, azon tűnődöm, talán az elmúlt egy hétre miért tekintek úgy, mint az eddig eltelt legjobb szabadságomra? Azt hinné az ember, hogy egy szabadságnak nyaralással, pihenéssel kell eltelnie, de most már úgy gondolom, hogy ez nem így van...

Napozás, fürdés…

2010.07.18

Sokszor bebizonyosodott már, hogy a spontán dolgok milyen jók tudnak lenni. Tegnap elindultunk Balatonra, de az M7-es forgalma miatt inkább az M1-es felé fordultunk és Tatán kötöttünk ki végül. Zsolt javasolta, hogy oda menjünk, mert Ő Tatán született és tudja, hogy milyen jó strand van ott. Nos mindenki bele ment és elmondhatom, hogy nem bántuk meg. Szóval nem kell mindig, mindent megtervezni, néha lehet spontán élni egy kicsit.

Ha vége jó! De kinek?

2010.06.27

Az a legbiztosabb, ha tisztázom a dolgokat és nem beszélek félre. Megmondom amit érzek, amit gondolok, aztán a másik majd eldönti mit kezd vele. Persze ez nem egy könnyű döntés, de most ezt kellett tennem… Más: Jól sikerült a buli pénteken, bár a társaság akivel lementem, nem igazán érezte jól magát a Retro nap miatt, de szerintem nagyon jó volt újra a régi zenékre táncolni, nosztalgiázni. Már csak azért is mert jól meg voltak szerkesztve a mai stílusra, így lehetett rájuk bulizni!

Ez van!

2010.06.11

Lassan egy hónapja, hogy megírtam az Újra él a blogom bejegyzésem és ahogy megfogalmaztam, hogy milyen irányt szeretnék adni a bejegyzéseknek, meg kell mondanom, hogy most már azt sem szeretném. Nem akarok vissza térni a csöpögős, unalmas és vergődően depressziós bejegyzésekhez, mert már nem az a fiú megy az úton aki azokat a bejegyzéseket megfogalmazta, megírta. Sokakat az érdekel, hogy miben változtam meg, vagy mitől változtam meg ennyire, de úgy vélem nem egy dolog volt ami előidézte nálam ezt a változást.

Sok minden…

Bejegyezte: HungaryBoy On 11/05/2009 1 megjegyzés

OLYMPUS DIGITAL CAMERA         Hát... eléggé mozgalmas napok vannak mögöttem. Őszintén szólva követni sem nagyon tudom, hogy mikor mi történik. A munkám változatlan… csak sokkal több, párkapcsolat téren alakul valami, de még nincs kiforrva, a barátaimmal kibékülök és megyünk bulizni –persze, hogy a B7-be -  a család hívogat, hogy legyen közös program, viszont most nincs kedvem hallgatni a bölcsességeket…. Végül is zajlik az élet. :-) Ha valamit megtanultam az elmúlt napokban, hogy ha hozok egy döntést, azt jól gondoljam át előtte. Ne hozzak elhamarkodott és megalapozatlan döntéseket, mert másokat megbánthatok vele. A másik amit még megtanultam, hogy mindig van akinek szüksége van rám és mindig nekem is szükségem lesz másokra…
Szóval, a nagy bölcsességek után a lényeg, hogy holnap végre meg lesz a várva-várt nagy buli. Teljes káosz és önmegsemmisítés várható! :-)

 

Szép estét!

 

39000 48a73afbe49ae 8203956bf9091bea0e2c537bc31628de BenRoss-NakedRugbyLeague (1) Daniel Perez4 gs2545380287_3c4e534ded_o jeff-schnaus-139150-77672 kevin-triguero-11 male-model049 shades2010 undies010 (1) undies025

| edit post

    Hírdetések
    -------------------------