Szia Hercegem!

2010.08.08

Felöltöztem, felvettem a „báli” ruhám majd átmentem a barátaimhoz, hogy szórakozzunk egy kicsit, táncoljunk! Ahogy telt az este egy férfi állt meg az ajtóban és mindha megállt volna az idő, mert még mindig úgy érzem magam, mint ha ott állnék előtte és csak nézném és várnám, hogy azt mondja nekem… Szia hercegem! Ma amikor belépett az ajtón, csak annyit mondott… „szia hercegem”! Azt hiszem most egy igazi herceg képei illenek ide!

Eltelt "az" a hét!

2010.07.25

Ahogy kinézek az ablakomon és meglátom az előtte álló fenyőfa ágait, ami a rá zúdult víz súlyától behajlik az ablakom elé, azon tűnődöm, talán az elmúlt egy hétre miért tekintek úgy, mint az eddig eltelt legjobb szabadságomra? Azt hinné az ember, hogy egy szabadságnak nyaralással, pihenéssel kell eltelnie, de most már úgy gondolom, hogy ez nem így van...

Napozás, fürdés…

2010.07.18

Sokszor bebizonyosodott már, hogy a spontán dolgok milyen jók tudnak lenni. Tegnap elindultunk Balatonra, de az M7-es forgalma miatt inkább az M1-es felé fordultunk és Tatán kötöttünk ki végül. Zsolt javasolta, hogy oda menjünk, mert Ő Tatán született és tudja, hogy milyen jó strand van ott. Nos mindenki bele ment és elmondhatom, hogy nem bántuk meg. Szóval nem kell mindig, mindent megtervezni, néha lehet spontán élni egy kicsit.

Ha vége jó! De kinek?

2010.06.27

Az a legbiztosabb, ha tisztázom a dolgokat és nem beszélek félre. Megmondom amit érzek, amit gondolok, aztán a másik majd eldönti mit kezd vele. Persze ez nem egy könnyű döntés, de most ezt kellett tennem… Más: Jól sikerült a buli pénteken, bár a társaság akivel lementem, nem igazán érezte jól magát a Retro nap miatt, de szerintem nagyon jó volt újra a régi zenékre táncolni, nosztalgiázni. Már csak azért is mert jól meg voltak szerkesztve a mai stílusra, így lehetett rájuk bulizni!

Ez van!

2010.06.11

Lassan egy hónapja, hogy megírtam az Újra él a blogom bejegyzésem és ahogy megfogalmaztam, hogy milyen irányt szeretnék adni a bejegyzéseknek, meg kell mondanom, hogy most már azt sem szeretném. Nem akarok vissza térni a csöpögős, unalmas és vergődően depressziós bejegyzésekhez, mert már nem az a fiú megy az úton aki azokat a bejegyzéseket megfogalmazta, megírta. Sokakat az érdekel, hogy miben változtam meg, vagy mitől változtam meg ennyire, de úgy vélem nem egy dolog volt ami előidézte nálam ezt a változást.

Készülődés...

Bejegyezte: HungaryBoy On 8/10/2009 0 megjegyzés
Kicsit érdekesen kezdődik a szabadságom, mert olyan érzésem van mindta még félig dolgoznék. Meg kell hagyni, hogy van hátránya ha valakinek van céges telefonja és tudják, hogy elérhető rajta. Ma még egy megbeszélésre is be kellett mennem és Emailen is megtalálnak. Na mindegy, ilyen a munkám...
Ma átjött "P" és megfürdettük a macskáimat. Azért azt megjegyezném, hogy végtelen mennyiségű szőrük van és most, hogy vedlenek, egyszerűen sem a fürdetés sem a fésülés nem segít. Kicsit nehezen viselték, de fél évente ki kell bírniuk. :-)
El kezdtem összekészíteni mindent amit vinni akarok szerdán Zalakarosra és vettem is magamnak egy pár új ruhát. Kicsit meglepődtem amikor rövidnadrágot próbáltam és az M-es nadrág lett végül a megfelelő méretem... Sosem hordtam ekkora méretet. Minden esetre ebből is látszik, hogy amit megfogadtam tavaly, hogy a nyaralásra lefogyok, azt sikerült is megtartanom.
Nagyon várom már, mivel tavaly is nagyon jól éreztük magunkat és csodás Zalakaros, de azért annyi változás lesz, hogy idén egyedül alszom a nagy franciaágyon. Az Én párom idén nem jön velünk nyaralni... talán mert nem tudja, hova megyünk és ezért nem tud utánam jönni... :-)
Az is lehet, hogy lent majd egy reggeli futás alkalmával, az erdő mélyén találkozunk össze... hű, ez már kezd egy kicsit...
Most lépek, de holnap ismét jövök!

Aki mindig fel tud izgatni... Jakub Stefano:

| edit post

    Hírdetések
    -------------------------