Szia Hercegem!

2010.08.08

Felöltöztem, felvettem a „báli” ruhám majd átmentem a barátaimhoz, hogy szórakozzunk egy kicsit, táncoljunk! Ahogy telt az este egy férfi állt meg az ajtóban és mindha megállt volna az idő, mert még mindig úgy érzem magam, mint ha ott állnék előtte és csak nézném és várnám, hogy azt mondja nekem… Szia hercegem! Ma amikor belépett az ajtón, csak annyit mondott… „szia hercegem”! Azt hiszem most egy igazi herceg képei illenek ide!

Eltelt "az" a hét!

2010.07.25

Ahogy kinézek az ablakomon és meglátom az előtte álló fenyőfa ágait, ami a rá zúdult víz súlyától behajlik az ablakom elé, azon tűnődöm, talán az elmúlt egy hétre miért tekintek úgy, mint az eddig eltelt legjobb szabadságomra? Azt hinné az ember, hogy egy szabadságnak nyaralással, pihenéssel kell eltelnie, de most már úgy gondolom, hogy ez nem így van...

Napozás, fürdés…

2010.07.18

Sokszor bebizonyosodott már, hogy a spontán dolgok milyen jók tudnak lenni. Tegnap elindultunk Balatonra, de az M7-es forgalma miatt inkább az M1-es felé fordultunk és Tatán kötöttünk ki végül. Zsolt javasolta, hogy oda menjünk, mert Ő Tatán született és tudja, hogy milyen jó strand van ott. Nos mindenki bele ment és elmondhatom, hogy nem bántuk meg. Szóval nem kell mindig, mindent megtervezni, néha lehet spontán élni egy kicsit.

Ha vége jó! De kinek?

2010.06.27

Az a legbiztosabb, ha tisztázom a dolgokat és nem beszélek félre. Megmondom amit érzek, amit gondolok, aztán a másik majd eldönti mit kezd vele. Persze ez nem egy könnyű döntés, de most ezt kellett tennem… Más: Jól sikerült a buli pénteken, bár a társaság akivel lementem, nem igazán érezte jól magát a Retro nap miatt, de szerintem nagyon jó volt újra a régi zenékre táncolni, nosztalgiázni. Már csak azért is mert jól meg voltak szerkesztve a mai stílusra, így lehetett rájuk bulizni!

Ez van!

2010.06.11

Lassan egy hónapja, hogy megírtam az Újra él a blogom bejegyzésem és ahogy megfogalmaztam, hogy milyen irányt szeretnék adni a bejegyzéseknek, meg kell mondanom, hogy most már azt sem szeretném. Nem akarok vissza térni a csöpögős, unalmas és vergődően depressziós bejegyzésekhez, mert már nem az a fiú megy az úton aki azokat a bejegyzéseket megfogalmazta, megírta. Sokakat az érdekel, hogy miben változtam meg, vagy mitől változtam meg ennyire, de úgy vélem nem egy dolog volt ami előidézte nálam ezt a változást.

29. évem első élményei

Bejegyezte: HungaryBoy On 10/31/2009 0 megjegyzés
 

Ma már 29 éves vagyok, egy ével újra öregebb. Tegnap az utolsó 2x éves születésnapom volt, ezután már a 30-as évek következnek. Úgy is azt mondják, hogy 30-tol férfi a férfi. Na majd meglátjuk. :-)
Így utólag köszönöm szépen mindenkien a jókívánságait, a köszöntőket és most már biztos vagyok benne, hogy sok jó ember olvassa blogom, mert olyanok is írtak akiről azt sem tudom merre élnek a világba. Például egy srác rágrafikázta a nevemet egy férfi hasára aki egy szülinapi tortát tart a kezében, van aki egy kedves képeslappal lepett meg, de volt olyan ötlet is, hogy egy fordítóval próbált meg egy verset a tudtomra adni. Volt aki igyekezett az első lenni, de volt aki az utolsó akart maradni. :-) Tényleg nagyon köszönöm mindenkinek, nagyon jól estek a kreatív ötletek.
Persze sok kolléga, főnököm, rokon és haver is felköszöntött SMS vagy telefonhívás útján. Cory Grant (10)

Ami igazán kellemessé tette a napomat, hogy “T”-el találkoztunk reggel és elmentünk reggelizni. Kicsit furán éreztem magam, mert nagyon rég néztem szerelmes ember szemébe. És nem a sima szeretettről beszélek, hanem a rózsaszín hetekről, amikor meghallod a hangját és mosolyogsz, pedig csak telefonon keresztül beszélt vele és amikor minden témában oda lukad ki, hogy milyen jól érzi most magát, hogy Ő az élete része, na arról a szerelemről beszélek. Szóval miután megéreztem “T” eddig ismeretlen energiáit már sokkal jobban meg tudtam érteni, hogy mi az ami igazán hiányzik az életemből. Nagyon jót beszélgettünk róluk, rólam és egy erős Önbizalmat adott, hogy ne keressem magamba a hibát, mert így vagyok jó és nem kell azért megváltoznom, hogy találjak egy társat. :-) Köszönöm!
Hogy egy másik meglepetést is elmeséljek, Nemeszisz munka után belépve az ajtón, egyenesen a konyhába rohant. Néztem is, hogy semmi kabátlevétel, vagy lepakolás, csak irány a konyha. Pár perc múlva már egy szelet tortával a kezében állt az ajtóban és egy gyertya égett a tetején. Elénekelte nekem a születésnapi dalt és amint kiejtette a száján, hogy kívánjak valamit és fújjam el a gyertyámat.. az annyira aranyos volt. Az Én születésnapi tortám és még kívánni is lehetett. :-) Persze, mit kívántam…? Persze, hogy Őt… :-)))
Cory Grant (11) Egész héten abban a hitben éltem, hogy este megyünk bulizni, amit meg is írtam itt, de egy nappal előtte “O” MSN-en jelezte nekem, hogy betegség miatt halasszuk el és tegyük át másik hétvégére. Eléggé megdöbbentett és csalódott érzés fogott el… De Én nem voltam beteg és az Én születésnapom volt… Du. persze “I” és “O” felhívott, hogy felköszöntsenek, de Pityu egy SMS-el elintézte a dolgot… úgy mint egy kollégám… meglepő, mert egy vad idegen is megpróbált valami különlegeset adni… Persze nem megyek bele hatalmi drámákba, de Ők most nem vettek részt a szülinapomban…
Este viszont Nemeszisszel úgy döntöttünk, hogy mi akkor is megünnepeljük az Én napomat és elmentünk a B7-be. Na eddig ez a buli sikerült a leg bénábban. Bombariadó volt és nem lehetett bemenni… vártunk és vártunk, de elment a hidegbe mindkettőnk kedve az egésztől és haza jöttünk. De annyira nevettünk  a szitun, hogy már csak azért is megérte. :-)
Szóval így telt a születésnapom! :-) Köszönöm mindenkinek még egyszer a meglepetéseket, a reggelit, a beszélgetést, a tortát és az élményeket.

Most elmegyek kirándulni pár baráttal, ismerőssel…

Szép napot mindenkinek!

lucas-malvacini-0401 lucas-malvacini-0402 lucas-malvacini-0403 lucas-malvacini-0404 lucas-malvacini-0405 lucas-malvacini-0406 lucas-malvacini-0408 lucas-malvacini-0409 lucas-malvacini-0410

| edit post
    ..

    About Men Blogs - BlogCatalog Blog Directory
    Hírdetések
    vote for gay blogs at Best Male Blogs!
    -------------------------
    Powered By Blogger