Szia Hercegem!

2010.08.08

Felöltöztem, felvettem a „báli” ruhám majd átmentem a barátaimhoz, hogy szórakozzunk egy kicsit, táncoljunk! Ahogy telt az este egy férfi állt meg az ajtóban és mindha megállt volna az idő, mert még mindig úgy érzem magam, mint ha ott állnék előtte és csak nézném és várnám, hogy azt mondja nekem… Szia hercegem! Ma amikor belépett az ajtón, csak annyit mondott… „szia hercegem”! Azt hiszem most egy igazi herceg képei illenek ide!

Eltelt "az" a hét!

2010.07.25

Ahogy kinézek az ablakomon és meglátom az előtte álló fenyőfa ágait, ami a rá zúdult víz súlyától behajlik az ablakom elé, azon tűnődöm, talán az elmúlt egy hétre miért tekintek úgy, mint az eddig eltelt legjobb szabadságomra? Azt hinné az ember, hogy egy szabadságnak nyaralással, pihenéssel kell eltelnie, de most már úgy gondolom, hogy ez nem így van...

Napozás, fürdés…

2010.07.18

Sokszor bebizonyosodott már, hogy a spontán dolgok milyen jók tudnak lenni. Tegnap elindultunk Balatonra, de az M7-es forgalma miatt inkább az M1-es felé fordultunk és Tatán kötöttünk ki végül. Zsolt javasolta, hogy oda menjünk, mert Ő Tatán született és tudja, hogy milyen jó strand van ott. Nos mindenki bele ment és elmondhatom, hogy nem bántuk meg. Szóval nem kell mindig, mindent megtervezni, néha lehet spontán élni egy kicsit.

Ha vége jó! De kinek?

2010.06.27

Az a legbiztosabb, ha tisztázom a dolgokat és nem beszélek félre. Megmondom amit érzek, amit gondolok, aztán a másik majd eldönti mit kezd vele. Persze ez nem egy könnyű döntés, de most ezt kellett tennem… Más: Jól sikerült a buli pénteken, bár a társaság akivel lementem, nem igazán érezte jól magát a Retro nap miatt, de szerintem nagyon jó volt újra a régi zenékre táncolni, nosztalgiázni. Már csak azért is mert jól meg voltak szerkesztve a mai stílusra, így lehetett rájuk bulizni!

Ez van!

2010.06.11

Lassan egy hónapja, hogy megírtam az Újra él a blogom bejegyzésem és ahogy megfogalmaztam, hogy milyen irányt szeretnék adni a bejegyzéseknek, meg kell mondanom, hogy most már azt sem szeretném. Nem akarok vissza térni a csöpögős, unalmas és vergődően depressziós bejegyzésekhez, mert már nem az a fiú megy az úton aki azokat a bejegyzéseket megfogalmazta, megírta. Sokakat az érdekel, hogy miben változtam meg, vagy mitől változtam meg ennyire, de úgy vélem nem egy dolog volt ami előidézte nálam ezt a változást.

Zongorázva dolgozni...

Bejegyezte: HungaryBoy On 7/04/2009 2 megjegyzés
Szombat este... itthon egymagam és lassan a szememet sem tudom nyitva tartani olyan fáradt vagyok. Ma is dolgoztam és sajnos volt is bőven munkám. Már eléggé unom ezeket a szombati munkanapokat, főleg, hogy ha hétfőn mennem kell újra dolgozni. Nagyon kimerítő, hogy ha napi 10-12 órám munkanapok után, csak egy pihenő napom van egy héten és egy idő után azt veszem észre magamon, hogy gép lettem és liternyi kávéval és vitaminokkal tartom össze magam.
Ezt a sok munkát betudom ugyan annak, hogy a karrierem építem, de sajnos sok mindent le is rombolok magam körül. Azokat akik fontosak számomra elhanyagolom, az itthoni feladataim csúsznak, és persze "magánéletem" meg nincs...
Lehet mondani, hogy ne dolgozzak ennyit de ez sajnos most nem megoldható...
Más: elhatároztam, hogy tanulok angol nyelvet, hogy megértsem a kommenteket és beszéltem is a főnökömmel aki annyit mondott, hogy nézzem ki a tanfolyamot és a bank kifizeti. Ez pozitív, mert jó nagy pénzt spórolok így meg.

Emellett elkezdek ismét zongorázni... Szerintem egy hangszeren mindenkinek tudnia kell játszania, mert a zene és a művészet elengedhetetlen az élethez. Nos, hozzám mindig is a zongora állt közel és gyerekkoromban tanultam is rajta játszani, így csak újra emlékeznem kell a tanultakra. Ki is néztem itthonra egy Casio PX-320 digitális zongorát. Valamelyik nap beugrom a boltba és megnézem magamnak. :-) Miért a zongora? Mert nincs számomra még egy olyan hangszer ami olyan érzéseket, gondolatokat ébresztene bennem, mint "Ő"!

Azt hiszem ma csak a munkámról és a terveimről írok (másról nem is tudnék).

Üdv mindenkinek!
Egy férfinak igen is kell valamit sportolnia. Főleg ha szeretne versenyben maradni. Ezt én is megtapasztaltam. Hogy mit sportol az rá van bízva, de egy kis test mozgás mindenkinek kell:

| edit post

    Hírdetések
    -------------------------