Szia Hercegem!

2010.08.08

Felöltöztem, felvettem a „báli” ruhám majd átmentem a barátaimhoz, hogy szórakozzunk egy kicsit, táncoljunk! Ahogy telt az este egy férfi állt meg az ajtóban és mindha megállt volna az idő, mert még mindig úgy érzem magam, mint ha ott állnék előtte és csak nézném és várnám, hogy azt mondja nekem… Szia hercegem! Ma amikor belépett az ajtón, csak annyit mondott… „szia hercegem”! Azt hiszem most egy igazi herceg képei illenek ide!

Eltelt "az" a hét!

2010.07.25

Ahogy kinézek az ablakomon és meglátom az előtte álló fenyőfa ágait, ami a rá zúdult víz súlyától behajlik az ablakom elé, azon tűnődöm, talán az elmúlt egy hétre miért tekintek úgy, mint az eddig eltelt legjobb szabadságomra? Azt hinné az ember, hogy egy szabadságnak nyaralással, pihenéssel kell eltelnie, de most már úgy gondolom, hogy ez nem így van...

Napozás, fürdés…

2010.07.18

Sokszor bebizonyosodott már, hogy a spontán dolgok milyen jók tudnak lenni. Tegnap elindultunk Balatonra, de az M7-es forgalma miatt inkább az M1-es felé fordultunk és Tatán kötöttünk ki végül. Zsolt javasolta, hogy oda menjünk, mert Ő Tatán született és tudja, hogy milyen jó strand van ott. Nos mindenki bele ment és elmondhatom, hogy nem bántuk meg. Szóval nem kell mindig, mindent megtervezni, néha lehet spontán élni egy kicsit.

Ha vége jó! De kinek?

2010.06.27

Az a legbiztosabb, ha tisztázom a dolgokat és nem beszélek félre. Megmondom amit érzek, amit gondolok, aztán a másik majd eldönti mit kezd vele. Persze ez nem egy könnyű döntés, de most ezt kellett tennem… Más: Jól sikerült a buli pénteken, bár a társaság akivel lementem, nem igazán érezte jól magát a Retro nap miatt, de szerintem nagyon jó volt újra a régi zenékre táncolni, nosztalgiázni. Már csak azért is mert jól meg voltak szerkesztve a mai stílusra, így lehetett rájuk bulizni!

Ez van!

2010.06.11

Lassan egy hónapja, hogy megírtam az Újra él a blogom bejegyzésem és ahogy megfogalmaztam, hogy milyen irányt szeretnék adni a bejegyzéseknek, meg kell mondanom, hogy most már azt sem szeretném. Nem akarok vissza térni a csöpögős, unalmas és vergődően depressziós bejegyzésekhez, mert már nem az a fiú megy az úton aki azokat a bejegyzéseket megfogalmazta, megírta. Sokakat az érdekel, hogy miben változtam meg, vagy mitől változtam meg ennyire, de úgy vélem nem egy dolog volt ami előidézte nálam ezt a változást.

Sosem vagyok egyedül!

Bejegyezte: HungaryBoy On 12/26/2009 1 megjegyzés

 Minden nap amíg karácsony van, az emberek csodákat, pillanatokat, érzéseket élnek meg. Ez velem sincs máshogy, főleg ha kinézek az ablakomon és látom a körülöttem élő emberek boldogságát. Látom az ablakuk előtt álló fákat, amint pompában és fényben tündökölve mutatják magukat a világnak, látom az izgatott gyermekek arcát, amint kíváncsisággal várják, hogy milyen meglepetés várja Őket a fa alatt…

Pár nappal ezelőtt amikor még csak közeledett az ünnep, azon gondolkodtam, hogy mit fogok majd csinálni, milyen lesz idén egymagam díszíteni a fenyőfát, milyen lesz majd egyedül megvacsorázni és vajon magányosan fogom-e érezni magam, mert senki sem mondja majd, ”Boldog karácsonyt”.

Mik azok a dolgok amik valóban meghatározzák a karácsony szellemét? Nos azt hiszem idén megkaptam a válaszom a karácsony valódi szelleméről.

 

2009.12.24.

1244458203Mikor kezdett az éjszakai álmom kiteljesedni, akkor egy gyenge szellőre lettem figyelmes, ami az arcomon pásztázott végig és halk  szuszogás követett. Kinyitottam a szemeimet és Molly arcát láttam illetve a nagy szemeit, amiben ott volt az a mondat..
Papa! Itt van a karácsony!

Felkeltem és elterveztem, hogy miként fogom tölteni a napomat. El kellett mennem a nagymamámnak virágot venni, takarítanom kellett, fát díszíteni és ünnepi vacsorát készíteni.

Ahogy teltek az órák és a pillanatok, hamarosan a fa díszítéséhez érkeztem el. Ez volt az első valódi karácsonyi programom idén. Nos elővettem a fát, a díszeket és el kezdtem gondolkodni azon, hogy milyen színű is legyen idén a fenyőfa!?. Legyen inkább színekkel teli mint a szivárvány, vagy legyen inkább egy színű és ha igen akkor milyen? Kék, mint ha az égboltra akasztottam volna fel a fát, vagy vörös, mint a legbujább gondolataim, vagy aranyban pompázva adhatnám tiszteletem az ünnepnek?

494a84b7c7df4Nos, a kék mellett döntöttem és feldíszítettem a kis fámat mindennel amit találtam és kék volt. A lányok csak keringtek körülöttem, lopkodták a fényesnél fényesebb szalagokat.

Kész volt a fa… ott álltam előtte és csak néztem… 

Persze a vacsorával még sehol sem voltam, így gyorsan nekiálltam elkészíteni az ünnepi lakomámat. Mire készen lettem vele, már besötétedett odakint és lassan feltűntek a szemben lévő házak ablakán a karácsonyfák fényei.

Ekkor megcsörrent a telefonom.. egy kedves kollégám és barátnője volt, hogy boldog karácsonyt kívánjanak. Amint letettem egy SMS fogadott, a főbérlőmtől, illetve a főnöknőmtől. Még el sem olvastam, de már is újra csörgött a telefonom. “O” volt az, hogy boldog karácsonyt kívánjon! Olyan aranyos és izgatott volt, mint egy gyermek aki a mikulást látta szánjával az égen átsuhanni, a holt fénye alatt. :-)

Amint befejeztük a beszélgetést neki láttam az ünnepi vacsora tálalásához. A lányok kistáljait a fa alá tettem és a kedvenc elemózsiájukkal töltöttem fel. Amint neki által (bár kicsit félve a fától), hogy felfalják a vacsorájukat Én is leültem, hogy megegyem amit főztem.

Egyik pillanatban újra megcsörrent a telefonom és “A” SMS-e fogadott. Azt írta, nagyon szeretnek! :-) Nagyon jó érzés fogott el, de ahogy olvastam, egy bejövő hívásom volt. “T” és “M” szólt bele a telefonba, hogy “Boldog karácsonyt"! :-) Köszönöm!

Vacsora után, kényelmesen elhelyezkedtem a kanapét és egy sorozatot kezdtem el nézni, amikor Nemeszisz felhívott. A hangjából lehetett érezni, hogy boldog pillanatokon ment át és jól érzi magát. Aranyos volt... .-)

aag03

Ezek után vissza tértem a filmhez, de valami nem hagyott nyugodni. Nem tudtam, hogy mi, vagy ki….

Kikapcsoltam a tévét és kinéztem az ablakon… vártam… egyszer csak egy hajléktalant láttam meg a padokon ülni és ekkor rájöttem, hogy nem is Én vagyok az, aki egyedül tölti  a karácsonyt. Hogy minden ami az elmúlt órákban történt egy csoda volt… Hiszen mi mást kívánhatnék még, mint olyan barátokat akik nem hagynak egyedül, akik nem hagyják, hogy egyedül érezzem magam… még karácsony este sem! Talán ez a valódi karácsony amiben hiszünk, amiről valóban szólnia kell! Nem a sok ajándék, a nagy lakoma… hanem az a kapocs ami összeköti a barátokat, amiért gondolnak egymásra, az a karácsony valódi szelleme!

4a31803d9bcad

Egy kis mosollyal az arcomon megsimogattam a lányokat, majd megragadtam két szaloncukrot és egy fél literes flakont teával teli, majd elindultam, hogy kivittem a bácsinak. Amikor kiléptem az ajtón nem voltam benne biztos, hogy jó ötlet, de ha Én nem voltam egyedül szent este, akkor neki sem szabad…

Ahogy oda értem hozzá, láttam rajta, hogy annyira be van rúgva, hogy alig tud ülni, így nem tudtam mást tenni, mint letettem mellé a teát, a két szaloncukrot és boldog karácsonyt kívánva távoztam.

Ahogy vissza értem a lakásba és kinéztem az ablakon, láttam, hogy eszi a neki adott szaloncukrokat és a teát a szatyrába teszi….

Bár tudva, hogy nem boldog a karácsonya, még is jó érzés volt adni valamit és annyit tudtam kívánni neki, hogy találjon magának éjszakára egy meleg helyet ahol elaludhat.

Matt Clifton

Amint Én is nyugovóra hajtottam a fejem, egy gyenge szellőre lettem figyelmes, ami az arcomon pásztázott végig és halk  szuszogás követte. Kyra kívánt jó éjszakát és Boldog karácsonyt!

Boldogan és békében telt a napom és köszönöm mindenkinek, hogy idén sem kellett egyedül töltenem a karácsonyt!

_MG_7118 _MG_7221 6a00d8341c006e53ef010536045129970c-800wi  48af9453435f9 30167120001225300850671 30664722001232034805469 30700312001232034805957 Benjamin Godfre (2) Benjamin Godfre 4 Benjamin Godfre 29 hoodie just in time IMG_0120 sdfsfsd

| edit post

    Hírdetések
    -------------------------