Szia Hercegem!

2010.08.08

Felöltöztem, felvettem a „báli” ruhám majd átmentem a barátaimhoz, hogy szórakozzunk egy kicsit, táncoljunk! Ahogy telt az este egy férfi állt meg az ajtóban és mindha megállt volna az idő, mert még mindig úgy érzem magam, mint ha ott állnék előtte és csak nézném és várnám, hogy azt mondja nekem… Szia hercegem! Ma amikor belépett az ajtón, csak annyit mondott… „szia hercegem”! Azt hiszem most egy igazi herceg képei illenek ide!

Eltelt "az" a hét!

2010.07.25

Ahogy kinézek az ablakomon és meglátom az előtte álló fenyőfa ágait, ami a rá zúdult víz súlyától behajlik az ablakom elé, azon tűnődöm, talán az elmúlt egy hétre miért tekintek úgy, mint az eddig eltelt legjobb szabadságomra? Azt hinné az ember, hogy egy szabadságnak nyaralással, pihenéssel kell eltelnie, de most már úgy gondolom, hogy ez nem így van...

Napozás, fürdés…

2010.07.18

Sokszor bebizonyosodott már, hogy a spontán dolgok milyen jók tudnak lenni. Tegnap elindultunk Balatonra, de az M7-es forgalma miatt inkább az M1-es felé fordultunk és Tatán kötöttünk ki végül. Zsolt javasolta, hogy oda menjünk, mert Ő Tatán született és tudja, hogy milyen jó strand van ott. Nos mindenki bele ment és elmondhatom, hogy nem bántuk meg. Szóval nem kell mindig, mindent megtervezni, néha lehet spontán élni egy kicsit.

Ha vége jó! De kinek?

2010.06.27

Az a legbiztosabb, ha tisztázom a dolgokat és nem beszélek félre. Megmondom amit érzek, amit gondolok, aztán a másik majd eldönti mit kezd vele. Persze ez nem egy könnyű döntés, de most ezt kellett tennem… Más: Jól sikerült a buli pénteken, bár a társaság akivel lementem, nem igazán érezte jól magát a Retro nap miatt, de szerintem nagyon jó volt újra a régi zenékre táncolni, nosztalgiázni. Már csak azért is mert jól meg voltak szerkesztve a mai stílusra, így lehetett rájuk bulizni!

Ez van!

2010.06.11

Lassan egy hónapja, hogy megírtam az Újra él a blogom bejegyzésem és ahogy megfogalmaztam, hogy milyen irányt szeretnék adni a bejegyzéseknek, meg kell mondanom, hogy most már azt sem szeretném. Nem akarok vissza térni a csöpögős, unalmas és vergődően depressziós bejegyzésekhez, mert már nem az a fiú megy az úton aki azokat a bejegyzéseket megfogalmazta, megírta. Sokakat az érdekel, hogy miben változtam meg, vagy mitől változtam meg ennyire, de úgy vélem nem egy dolog volt ami előidézte nálam ezt a változást.

A természet velünk van!

Bejegyezte: HungaryBoy On 4/14/2010 0 megjegyzés

Ahogy kinézek az ablakon minden olyan zöld és virágba van borulva sok fa és bokor. A kis levelek is látszanak, ahogy a több napos esőzés felébresztette őket és arra késztetve minden levelet, hogy kibújjanak kis bimbójukból. Ha bele gondolok, hogy napok óta esik az eső, de pl. a növények mennyire örülnek ennek, az jut eszembe, hogy még ha az embere siránkoznak is, hogy sokat esik az eső, még is mennyire hasznos és szükségszerű más élőlények számára ez az állapot.
Szóval ezzel a kis reggeli eső iránti csöpögéssel csak azt akartam leírni, hogy még mindig esik és végre érzem a tavasz erejét.


Eléggé jól telik a szabim, hála égnek nem unatkozom itthon, mert mindig van valaki akivel tudok találkozni, vagy mindig le tudom magam foglalni. Kicsit tartottam Tőle, hogy nem lesz sok programom, de hihetetlen, hogy mennyire meg tudnak változni pillanatok alatt a dolgok.
Lesz randim, találkozok régi ismerőssel, pénteken ha mindenkinek ok, megyünk Alterbe... Ja! Megnéztem az 500 nap nyár című filmet. Hát ajánlom mindenkinek, nagy jó és tanulságos mozifilm. Bár még mindig nem nyertem vissza a hitem a "szerelem első látásra" vagy a "meglátni és megszeretni", "mindörökké szerelem" lehetőségekben, de egy kicsit segített a film, hogy legyen még kitartásom.

Ha már a növényekről írtam, akkor egy pár kép, hogy mit lehet kezdeni a természetben talált alapanyagokkal. Arany, szamóca, eper, kaviár, liszt, zöldségek... A képeket a Brice Hardelin Portfolio oldalon megtekinthetőek:

| edit post

    Hírdetések
    -------------------------