Szia Hercegem!

2010.08.08

Felöltöztem, felvettem a „báli” ruhám majd átmentem a barátaimhoz, hogy szórakozzunk egy kicsit, táncoljunk! Ahogy telt az este egy férfi állt meg az ajtóban és mindha megállt volna az idő, mert még mindig úgy érzem magam, mint ha ott állnék előtte és csak nézném és várnám, hogy azt mondja nekem… Szia hercegem! Ma amikor belépett az ajtón, csak annyit mondott… „szia hercegem”! Azt hiszem most egy igazi herceg képei illenek ide!

Eltelt "az" a hét!

2010.07.25

Ahogy kinézek az ablakomon és meglátom az előtte álló fenyőfa ágait, ami a rá zúdult víz súlyától behajlik az ablakom elé, azon tűnődöm, talán az elmúlt egy hétre miért tekintek úgy, mint az eddig eltelt legjobb szabadságomra? Azt hinné az ember, hogy egy szabadságnak nyaralással, pihenéssel kell eltelnie, de most már úgy gondolom, hogy ez nem így van...

Napozás, fürdés…

2010.07.18

Sokszor bebizonyosodott már, hogy a spontán dolgok milyen jók tudnak lenni. Tegnap elindultunk Balatonra, de az M7-es forgalma miatt inkább az M1-es felé fordultunk és Tatán kötöttünk ki végül. Zsolt javasolta, hogy oda menjünk, mert Ő Tatán született és tudja, hogy milyen jó strand van ott. Nos mindenki bele ment és elmondhatom, hogy nem bántuk meg. Szóval nem kell mindig, mindent megtervezni, néha lehet spontán élni egy kicsit.

Ha vége jó! De kinek?

2010.06.27

Az a legbiztosabb, ha tisztázom a dolgokat és nem beszélek félre. Megmondom amit érzek, amit gondolok, aztán a másik majd eldönti mit kezd vele. Persze ez nem egy könnyű döntés, de most ezt kellett tennem… Más: Jól sikerült a buli pénteken, bár a társaság akivel lementem, nem igazán érezte jól magát a Retro nap miatt, de szerintem nagyon jó volt újra a régi zenékre táncolni, nosztalgiázni. Már csak azért is mert jól meg voltak szerkesztve a mai stílusra, így lehetett rájuk bulizni!

Ez van!

2010.06.11

Lassan egy hónapja, hogy megírtam az Újra él a blogom bejegyzésem és ahogy megfogalmaztam, hogy milyen irányt szeretnék adni a bejegyzéseknek, meg kell mondanom, hogy most már azt sem szeretném. Nem akarok vissza térni a csöpögős, unalmas és vergődően depressziós bejegyzésekhez, mert már nem az a fiú megy az úton aki azokat a bejegyzéseket megfogalmazta, megírta. Sokakat az érdekel, hogy miben változtam meg, vagy mitől változtam meg ennyire, de úgy vélem nem egy dolog volt ami előidézte nálam ezt a változást.

Nyüzsgés van!

Bejegyezte: HungaryBoy On 12/15/2009 5 megjegyzés

Végre sikerült megjavítani a blogom felső java modulját. Kicsit érdekes volt, mert egyik nap csak úgy leállt. Persze fogalmam sem volt, hogy miért, de aztán rájöttem, hogy a hivatkozás nem létezik már. Na mindegy, a lényeg, hogy meg van oldva.

Nos! kedd van és Én itthon ülök szabadságon. Ki kellett vennem a pár napomat ami még ez évben volt, de nem bánom, mert volt időm az elmaradt teendőimre.

Fernando 12

Például, kimentem a nagyszüleimhez. Ritkán járok hozzájuk, de akkor nagyon örülnek, hogy látnak.
Olyan aranyosak! :-) Ha valaki ismerné a nagymamám, tudná, hogy teljesen olyan a természetem mint az Övé. Szinte mindent Tőle örököltem. Még a fagyi imádatot is. :-) Ma este van egy céges parti, olyan karácsonyi kötelező megjelenés. Bowlingozni megyünk a társasággal, bár nem sűrűn szoktam.

Ma még randim is lett volna, csak az úriember meggondolta magát. Még sem akar találkozni velem, pedig most Ő kérdezte meg, hogy össze futunk-e és nem Én. Már meg sem lepődöm az ilyeneken, mert mindig ez van. :-) Más: Mindenki készülődik a karácsonyra. Voltam a barátokkal fát nézni, díszeket, ajándékokat és mondhatom nagy a nyüzsgés. Én egyedül töltöm a szentestét, ezért még fát sem állítok. Minek? hogy egyedül nézzem? Amúgy sem jó egyedül díszíteni egy fát…

2110196155_ff1b288a72Under the Tree Boy  

Majd a lányok kapnak valami különleges vacsit, magamnak meg csinálok rántott husit… Nem tervezek semmit…azért egy gyertyát gyújtok majd (nem mintha nem tenném minden nap), még is megadva az ünnepnek a hangulatot. A fa alatt úgy sem lenne semmi, ha meg még csak is úgy döntenék, hogy állítok fát itthon, akkor szaloncukrot is vennék a fára és az lenne a legfőbb időtöltésem, hogy egyedül ülök itthon és csokit zabálok. Na inkább nem… 

Viszont ha fehér takaróba borul kint a természet akkor elmegyek hóembert építeni, hogy reggelre az ablakon kinézve egy szénszemű szőrny várja majd az embereket. Valamilyen rémes hó-jetit építek, nagy szemekkel és sarlóval a kezében, az orra pedig kechup-tól fog vérezni.. :-))) Na jó! Nem vagyok ünneprontó!

snowman-main_Full

Lépek készülődni! Szép estét mindenkinek!

497 486 304 273 251 233

| edit post
    ..

    About Men Blogs - BlogCatalog Blog Directory
    Hírdetések
    vote for gay blogs at Best Male Blogs!
    -------------------------
    Powered By Blogger