Szia Hercegem!

2010.08.08

Felöltöztem, felvettem a „báli” ruhám majd átmentem a barátaimhoz, hogy szórakozzunk egy kicsit, táncoljunk! Ahogy telt az este egy férfi állt meg az ajtóban és mindha megállt volna az idő, mert még mindig úgy érzem magam, mint ha ott állnék előtte és csak nézném és várnám, hogy azt mondja nekem… Szia hercegem! Ma amikor belépett az ajtón, csak annyit mondott… „szia hercegem”! Azt hiszem most egy igazi herceg képei illenek ide!

Eltelt "az" a hét!

2010.07.25

Ahogy kinézek az ablakomon és meglátom az előtte álló fenyőfa ágait, ami a rá zúdult víz súlyától behajlik az ablakom elé, azon tűnődöm, talán az elmúlt egy hétre miért tekintek úgy, mint az eddig eltelt legjobb szabadságomra? Azt hinné az ember, hogy egy szabadságnak nyaralással, pihenéssel kell eltelnie, de most már úgy gondolom, hogy ez nem így van...

Napozás, fürdés…

2010.07.18

Sokszor bebizonyosodott már, hogy a spontán dolgok milyen jók tudnak lenni. Tegnap elindultunk Balatonra, de az M7-es forgalma miatt inkább az M1-es felé fordultunk és Tatán kötöttünk ki végül. Zsolt javasolta, hogy oda menjünk, mert Ő Tatán született és tudja, hogy milyen jó strand van ott. Nos mindenki bele ment és elmondhatom, hogy nem bántuk meg. Szóval nem kell mindig, mindent megtervezni, néha lehet spontán élni egy kicsit.

Ha vége jó! De kinek?

2010.06.27

Az a legbiztosabb, ha tisztázom a dolgokat és nem beszélek félre. Megmondom amit érzek, amit gondolok, aztán a másik majd eldönti mit kezd vele. Persze ez nem egy könnyű döntés, de most ezt kellett tennem… Más: Jól sikerült a buli pénteken, bár a társaság akivel lementem, nem igazán érezte jól magát a Retro nap miatt, de szerintem nagyon jó volt újra a régi zenékre táncolni, nosztalgiázni. Már csak azért is mert jól meg voltak szerkesztve a mai stílusra, így lehetett rájuk bulizni!

Ez van!

2010.06.11

Lassan egy hónapja, hogy megírtam az Újra él a blogom bejegyzésem és ahogy megfogalmaztam, hogy milyen irányt szeretnék adni a bejegyzéseknek, meg kell mondanom, hogy most már azt sem szeretném. Nem akarok vissza térni a csöpögős, unalmas és vergődően depressziós bejegyzésekhez, mert már nem az a fiú megy az úton aki azokat a bejegyzéseket megfogalmazta, megírta. Sokakat az érdekel, hogy miben változtam meg, vagy mitől változtam meg ennyire, de úgy vélem nem egy dolog volt ami előidézte nálam ezt a változást.

Augusztusban az első vasárnap...

Bejegyezte: HungaryBoy On 8/02/2009 1 megjegyzés
Hát újra itt az augusztus. Számomra ez a hónap évek óta már a nyaralás, a pihenés és egy kis magánélet megtestesítője. A legtöbb ember ilyenkor veszi ki az éves nagy szabadságát, megy el pihenni valami idilli helyre és megpróbálja magát feltölteni energiával, hogy felkészüljön az év végi őrületre. Még négy napot dolgozom és péntektől nekem is jön a jól megérdemelt pihenés.
Az elmúlt napokban eléggé vissza nyertem az energia szintemet és ezáltal hosszú idő után ismételten a "pozitívan" gondolkodó Én voltam és még meditálni is tudtam. "Pozitívan"...kicsit merész kijelentés, tudván, hogy valójában mit is jelet, de igyekszem. :-) Nagyon hiányzott az elmúlt hetekből a meditálás és koncentrálás lehetősége és igen csak éreztem már a szükségét, hogy ismételten kontrolálni, teremteni tudjak.
Azt megjegyezném, hogy az elmúlt időben rám telepedett kisebb depresszió múlóban van és azt hiszem újra önmagam lehetek. Bár sosem szűntem meg "Én" lenni, inkább úgy tudom jól elmondani, hogy más nézőpontból is megvizsgáltam a világot. Amit viszont megtanultam, hogy ilyenkor is csak egy dolog képes segíteni és változást hozni...
Változás...hű... a legfőbb dolog ami meghatározta az elmúlt fél évemet. Változtam, tanultam, éltem, léteztem de mindig más módon, más emberként. Legtöbben félnek a változástól, az ismeretlenből és csak a végén képesek egészében látni a dolgok valódi létét, de ha mindig figyelünk a világra és önmagunkra akkor a változást is megértjük és megéljük.
Nem elég azt mondani, hogy a változás jó és nem félek tőle, vagy kíváncsian várom, hanem azt is meg kell érteni, hogy miért történik és ennek a legfőbb oka az általunk meghozott döntések végtelen számú jövőképek közötti választások sokasága.
Állhatunk egy változás közepén, de ha nem vagyunk megfigyelők és egyben okozók is akkor csak megtörténik, de az új helyzettel nem tudunk majd mit kezdeni. Tanulságos és igazán nagy élmény volt a július... már most tudom, hogy jövőre is várni fogom ezt a hónapot! :-)
Más: du.-ra átmegyek egy kedves kollégámhoz, mert meghívtak ebédre. Házikoszt, alig várom, ugyan is Én magam nem nagyon készítek házilag semmit. Inkább a gyorséttermekre bízom a táplálkozásom.
Most készülődnöm kell, ezért itt befejezem a bejegyzésem, de legkésőbb holnap folytatom, mivel itt az ideje, hogy Nemesziszel kapcsolatosan megosszak valamit... valamit ami elkezdődött és részese vagyok...

Szép vasárnapot!


| edit post

    Hírdetések
    -------------------------