Szia Hercegem!

2010.08.08

Felöltöztem, felvettem a „báli” ruhám majd átmentem a barátaimhoz, hogy szórakozzunk egy kicsit, táncoljunk! Ahogy telt az este egy férfi állt meg az ajtóban és mindha megállt volna az idő, mert még mindig úgy érzem magam, mint ha ott állnék előtte és csak nézném és várnám, hogy azt mondja nekem… Szia hercegem! Ma amikor belépett az ajtón, csak annyit mondott… „szia hercegem”! Azt hiszem most egy igazi herceg képei illenek ide!

Eltelt "az" a hét!

2010.07.25

Ahogy kinézek az ablakomon és meglátom az előtte álló fenyőfa ágait, ami a rá zúdult víz súlyától behajlik az ablakom elé, azon tűnődöm, talán az elmúlt egy hétre miért tekintek úgy, mint az eddig eltelt legjobb szabadságomra? Azt hinné az ember, hogy egy szabadságnak nyaralással, pihenéssel kell eltelnie, de most már úgy gondolom, hogy ez nem így van...

Napozás, fürdés…

2010.07.18

Sokszor bebizonyosodott már, hogy a spontán dolgok milyen jók tudnak lenni. Tegnap elindultunk Balatonra, de az M7-es forgalma miatt inkább az M1-es felé fordultunk és Tatán kötöttünk ki végül. Zsolt javasolta, hogy oda menjünk, mert Ő Tatán született és tudja, hogy milyen jó strand van ott. Nos mindenki bele ment és elmondhatom, hogy nem bántuk meg. Szóval nem kell mindig, mindent megtervezni, néha lehet spontán élni egy kicsit.

Ha vége jó! De kinek?

2010.06.27

Az a legbiztosabb, ha tisztázom a dolgokat és nem beszélek félre. Megmondom amit érzek, amit gondolok, aztán a másik majd eldönti mit kezd vele. Persze ez nem egy könnyű döntés, de most ezt kellett tennem… Más: Jól sikerült a buli pénteken, bár a társaság akivel lementem, nem igazán érezte jól magát a Retro nap miatt, de szerintem nagyon jó volt újra a régi zenékre táncolni, nosztalgiázni. Már csak azért is mert jól meg voltak szerkesztve a mai stílusra, így lehetett rájuk bulizni!

Ez van!

2010.06.11

Lassan egy hónapja, hogy megírtam az Újra él a blogom bejegyzésem és ahogy megfogalmaztam, hogy milyen irányt szeretnék adni a bejegyzéseknek, meg kell mondanom, hogy most már azt sem szeretném. Nem akarok vissza térni a csöpögős, unalmas és vergődően depressziós bejegyzésekhez, mert már nem az a fiú megy az úton aki azokat a bejegyzéseket megfogalmazta, megírta. Sokakat az érdekel, hogy miben változtam meg, vagy mitől változtam meg ennyire, de úgy vélem nem egy dolog volt ami előidézte nálam ezt a változást.

Kellemes pihenést.. Nekem! :-)

Bejegyezte: HungaryBoy On 8/11/2009 1 megjegyzés
Mielőtt elutazom, úgy döntöttem, hogy találkoznom kell egy olyan személlyel aki igen csak meghatározta az elmúlt éveimben hozott döntéseimet. Ő terelt egy olyan irányba, amiről mondhatom igen csak nagy változást és új életet is hozott.
Megreggeliztünk az IKEA éttermébe, majd az Örsön ücsörögve beszélgettünk. Nagyon jó volt ismételten adni és kapni is... Köszönöm "M"!
Most kezdem el összepakolni a dolgaimat, mindent amit vinni akarok magammal. A listát is megírtam még tegnap és nagyon remélem, hogy nem hagytam le semmit. Ha netán még is, akkor így jártam. Tegnap megbeszéltem "O"-al, hogy ma náluk alszom, hogy holnap hajnalban korán tudjunk indulni és ne kelljen értem jönni.
Természetesen, ha vissza jöttem írok majd összefoglalót és megmutatom milyen szép város is Zalakaros. Azért fontos ez számomra, mert sokan úgy járnak külföldre pihenni és nézelődni, hogy a saját hazájukat nem is ismerik igazán, pedig nagyon sok szép és bámulatos látnivalóvan itthon is. Nos majd tartok egy ismerd meg Zalakarost túrát egy bejegyzésben, hát ha másnak is megjön majd a kedve a városhoz.

Mindenkinek kellemes hetet! :-)

| edit post

    Hírdetések
    -------------------------