Szia Hercegem!

2010.08.08

Felöltöztem, felvettem a „báli” ruhám majd átmentem a barátaimhoz, hogy szórakozzunk egy kicsit, táncoljunk! Ahogy telt az este egy férfi állt meg az ajtóban és mindha megállt volna az idő, mert még mindig úgy érzem magam, mint ha ott állnék előtte és csak nézném és várnám, hogy azt mondja nekem… Szia hercegem! Ma amikor belépett az ajtón, csak annyit mondott… „szia hercegem”! Azt hiszem most egy igazi herceg képei illenek ide!

Eltelt "az" a hét!

2010.07.25

Ahogy kinézek az ablakomon és meglátom az előtte álló fenyőfa ágait, ami a rá zúdult víz súlyától behajlik az ablakom elé, azon tűnődöm, talán az elmúlt egy hétre miért tekintek úgy, mint az eddig eltelt legjobb szabadságomra? Azt hinné az ember, hogy egy szabadságnak nyaralással, pihenéssel kell eltelnie, de most már úgy gondolom, hogy ez nem így van...

Napozás, fürdés…

2010.07.18

Sokszor bebizonyosodott már, hogy a spontán dolgok milyen jók tudnak lenni. Tegnap elindultunk Balatonra, de az M7-es forgalma miatt inkább az M1-es felé fordultunk és Tatán kötöttünk ki végül. Zsolt javasolta, hogy oda menjünk, mert Ő Tatán született és tudja, hogy milyen jó strand van ott. Nos mindenki bele ment és elmondhatom, hogy nem bántuk meg. Szóval nem kell mindig, mindent megtervezni, néha lehet spontán élni egy kicsit.

Ha vége jó! De kinek?

2010.06.27

Az a legbiztosabb, ha tisztázom a dolgokat és nem beszélek félre. Megmondom amit érzek, amit gondolok, aztán a másik majd eldönti mit kezd vele. Persze ez nem egy könnyű döntés, de most ezt kellett tennem… Más: Jól sikerült a buli pénteken, bár a társaság akivel lementem, nem igazán érezte jól magát a Retro nap miatt, de szerintem nagyon jó volt újra a régi zenékre táncolni, nosztalgiázni. Már csak azért is mert jól meg voltak szerkesztve a mai stílusra, így lehetett rájuk bulizni!

Ez van!

2010.06.11

Lassan egy hónapja, hogy megírtam az Újra él a blogom bejegyzésem és ahogy megfogalmaztam, hogy milyen irányt szeretnék adni a bejegyzéseknek, meg kell mondanom, hogy most már azt sem szeretném. Nem akarok vissza térni a csöpögős, unalmas és vergődően depressziós bejegyzésekhez, mert már nem az a fiú megy az úton aki azokat a bejegyzéseket megfogalmazta, megírta. Sokakat az érdekel, hogy miben változtam meg, vagy mitől változtam meg ennyire, de úgy vélem nem egy dolog volt ami előidézte nálam ezt a változást.

Mindig történik valami!

Bejegyezte: HungaryBoy On 12/12/2009 1 megjegyzés

Lassan egy éve írom már a blogomat és igen csak változó hangulatú bejegyzések és folyamatosan átalakuló kinézet jellemzi az oldalt. Amikor elkezdtem írni, akkor azon tűnődtem, hogy majd ha egyszer vissza olvasom akkor mi fog kiszűrődni belőle, milyen lesz visszanézni a 2009-es évemet úgy, hogy minden leírt szó, mondat Tőlem jött, az Én gondolataim és talán azóta minden megváltozott már.

Most ugyan még nem szeretnék vissza térni régebbi bejegyzésekre, de tervezem, hogy amit egy éves lesz, írni fogok egy összefoglaló, éves bejegyzést.

  Andre Ziehe para L'Officiel Hommes 6Andre Ziehe para L'Officiel Hommes 7

Viszont azt leírom, hogy igen sok embert megismertem ennyi idő alatt és vannak akikkel azóta is levelezem, beszélgetek. Sok ember követi nyomon ezúton az életem (itt leginkább magyarokra gondolok) úgy, hogy Én róluk szinte nem tudok semmit. Vannak meleg és heteró pasik is, sőt fiatal lányok és buzgó aktivisták is. Mindenkinek nagyon örülök! :-)

Más: Az elmúlt két hétben azért nem írtam igazán nagy bejegyzéseket, mert ugyan lett volna miről írnom, de valahogy nem volt kedvem leülni a gép elé és megfogalmazni. Pedig sok minden történt és most szeretném pótolni az elmaradt élménybeszámolókat. :-)

hat3020

Hol is kezdjem drága blogom… hm… Meg van!

Legelőszőr azt mesélném el, hogy “T” egyik nap felhívott, hogy szerezné ha valakivel megismerkednék (olyan kerítés féle) és megadta a kék iwiw-en a nevét a személynek akivel meg kéne ismerkednem. Persze meg is tettem és írtunk is egymásnak. Kb. 3-4 üzenetet váltottunk és utána csak úgy abba maradt. Szerintem nem egymást keressük és ezt mind a ketten éreztük. Azért köszi “T” a lehetőséget!

Hogy a pasiknál maradjunk még, szeretném elmesélni, hogy nagyon érdekes álmaim vannak mostanában. Már mint az elmúlt 1 hétben. Minden nap álmodom valamit és mindig ugyan az a pasi van benne, aki nekem nagyon tetszik, de nagyon nehezen tudom eldönteni, hogy van-e köztünk valami vagy nincs. Már mint az álmomban. Egyszer van, másik pillanatban meg nincs. Olyan össze vissza van minden, de mindig ugyan az a személy. Ez nem tudom mit jelent, talán, hogy “az éhes disznó makkal álmodik”, vagy valóban van-e valami jelentősége. Majd megkérdezem Nemesziszt! :-)ivy

Volt egy több napos ismerkedés valakivel a kék iwiw-en, de annak vége lett, mert megkérdeztem, hogy megiszunk-e valamit, nos ekkor több üzenet nem jött. Volt aki ugyan baromi jól nézett ki, de csak lakást keresett… és még egy pár jelentkező aki vagy 17 éves volt, vagy 88 és 234 kg. :-)

Szóval még mindig egyedül vagyok…. türelem!

Hm.. mi volt még…

Ja! A kisautómnak meg van az új rendszáma és forgalmija is, amit megjegyzem 15 perc alatt elintéztem az okmányirodába, de 15e Ft-ba került. Ezúton is üzenem annak aki ellopta, hogy bekaphatja!

A munkahelyemen minden ok, kinevezést kaptam tegnap, vagyis mostantól új címet használok bent. Erről többet most nem akarok írni.

Lassan itt van a karácsony és nekem is el kell mennem vásárolni. Kaja, ajándék… stb. Ezt az időszakot nem nagyon szeretem, de évente egyszer ki lehet bírni, :-)

Na lépek és üzenem “G”-nek, hogy válaszolni fogok a levelére!

Folytatnám viszont John Gress képsorozatát. Ha szeretnéd letölteni, vagy 2010-es naptárat ezekről a pasikról akkor katt a képre és már is lehetőséged lesz rá.

TomD_02  TomD_03 JasonCates_03 AlexandarWilliam_04   AlexandarWilliam_02TomD_01 AlexandarWilliam_01 JasonCates_01

| edit post
    ..

    About Men Blogs - BlogCatalog Blog Directory
    Hírdetések
    vote for gay blogs at Best Male Blogs!
    -------------------------
    Powered By Blogger