Szia Hercegem!

2010.08.08

Felöltöztem, felvettem a „báli” ruhám majd átmentem a barátaimhoz, hogy szórakozzunk egy kicsit, táncoljunk! Ahogy telt az este egy férfi állt meg az ajtóban és mindha megállt volna az idő, mert még mindig úgy érzem magam, mint ha ott állnék előtte és csak nézném és várnám, hogy azt mondja nekem… Szia hercegem! Ma amikor belépett az ajtón, csak annyit mondott… „szia hercegem”! Azt hiszem most egy igazi herceg képei illenek ide!

Eltelt "az" a hét!

2010.07.25

Ahogy kinézek az ablakomon és meglátom az előtte álló fenyőfa ágait, ami a rá zúdult víz súlyától behajlik az ablakom elé, azon tűnődöm, talán az elmúlt egy hétre miért tekintek úgy, mint az eddig eltelt legjobb szabadságomra? Azt hinné az ember, hogy egy szabadságnak nyaralással, pihenéssel kell eltelnie, de most már úgy gondolom, hogy ez nem így van...

Napozás, fürdés…

2010.07.18

Sokszor bebizonyosodott már, hogy a spontán dolgok milyen jók tudnak lenni. Tegnap elindultunk Balatonra, de az M7-es forgalma miatt inkább az M1-es felé fordultunk és Tatán kötöttünk ki végül. Zsolt javasolta, hogy oda menjünk, mert Ő Tatán született és tudja, hogy milyen jó strand van ott. Nos mindenki bele ment és elmondhatom, hogy nem bántuk meg. Szóval nem kell mindig, mindent megtervezni, néha lehet spontán élni egy kicsit.

Ha vége jó! De kinek?

2010.06.27

Az a legbiztosabb, ha tisztázom a dolgokat és nem beszélek félre. Megmondom amit érzek, amit gondolok, aztán a másik majd eldönti mit kezd vele. Persze ez nem egy könnyű döntés, de most ezt kellett tennem… Más: Jól sikerült a buli pénteken, bár a társaság akivel lementem, nem igazán érezte jól magát a Retro nap miatt, de szerintem nagyon jó volt újra a régi zenékre táncolni, nosztalgiázni. Már csak azért is mert jól meg voltak szerkesztve a mai stílusra, így lehetett rájuk bulizni!

Ez van!

2010.06.11

Lassan egy hónapja, hogy megírtam az Újra él a blogom bejegyzésem és ahogy megfogalmaztam, hogy milyen irányt szeretnék adni a bejegyzéseknek, meg kell mondanom, hogy most már azt sem szeretném. Nem akarok vissza térni a csöpögős, unalmas és vergődően depressziós bejegyzésekhez, mert már nem az a fiú megy az úton aki azokat a bejegyzéseket megfogalmazta, megírta. Sokakat az érdekel, hogy miben változtam meg, vagy mitől változtam meg ennyire, de úgy vélem nem egy dolog volt ami előidézte nálam ezt a változást.

Lehetőségek, tettek

Bejegyezte: HungaryBoy On 3/07/2010 4 megjegyzés

Kimentem ma a nagymamámhoz és az örök kedvenc húsleves és rántott hús volt ebédre. Mindig tudja mi kell főzni, ha meglátogatom. Persze ez érdekes, hogy mindenki szerint az Ő nagyija főz a világon a legjobban. Gondolom azért mert mindenki, amin felnő, azt szokja meg. Ráadásul engem Ő nevelt fel, így érthető is. :-)

Eldöntöttem, hogy az elkövetkező pár napban minden olyan dolgot megcsinálok itthon, amit már hete óta halogatok. Példa, hogy a gardróbot kitakarítom, a cicákat megfürdetem, kiselejtezem a képeket... hasonló. Michael Brent 26

Holnaptól nagyon keményen veszem a kondit és eléggé meghatározott és erős edzéstervet fogok követni.

Más: Valahogy most nincs kedvem a pasikhoz. Nem tudom miért, de most nem akarok sem randizni, sem dumálni... igazán semmit... Nem tudom miért, de most még a Romeo-ra sem nagyon lépek be...Hm... meglepő... elég volt most egy darabig!

Ma nézegettem a Youtibe videóit és egy igen érdekes We Are The World feldolgozást találtam. bizonyítja, hogy mennyi remek hanggal rendelkező ember van a földön és nem kell sztárnak lenni, hogy megmozgasd az ember szívét. :-) Gratulálok mindenkinek!

 

 

Persze a képek sem maradhatnak el! Chris Battaglia:

Chris Battaglia8Chris Battaglia Chris Battaglia2 Chris Battaglia3  Chris Battaglia5 Chris Battaglia6  Chris Battaglia9 Chris Battaglia4Chris Battaglia7

| edit post

Mert döntök!

Bejegyezte: HungaryBoy On 3/07/2010 0 megjegyzés

Amikor úgy véled, hogy minden rendben van körülötted és Te irányítsz, akkor jön valami és puff, rá kell döbbened arra, hogy csak illúzióban éltél, hogy csak egy álom mindaz amiben vagy és létezel. Nem tudom, hogy mikor és miért felejtettem el, de újra tudatosítanom kell Önmagamban, hogy „semmi nem számít”. 

Great Wallpapers 01939

Ez a mondat így önmagában igen egyszerű és könnyen kimondható, de számomra valós és fontos értelme van. Most leginkább a pár nappal ezelőtti „előző életutazásról” szerzett élményeimre utalok, de valóban… át kellett gondolnom pár dolgot.

Egy ilyen utazást nem úgy kell elképzelni, mint ha egy nagy flash lenne és egy teljesen új világba kerülnék, hanem inkább, mint egy meditációt, egy emlékképet, vagy egy felidézett élményt. 

Az elmúlt napokban igyekeztem megérteni a dolgokat és összeilleszteni a jelenlegi életemmel, de nem is olyan könnyű, mint ahogy képzeltem, Talán ezért sem írtam eddig róla még semmit.

Ami a legfontosabb, hogy megerősítettem magamat arról, hogy amit akartam azt el tudtam érni. De arról is, hogy mind ez nem számít! Ahogy az sem számít, hogy még mindig egyedül vagyok…!

És miért? Mert Én döntöttem így és volt okom, hogy így döntöttem.

Ez persze kicsit mátrix-an hangzik, de valóban így gondolom. Minden esetre ha valaki szeretnél ilyen utazáson Te is részt venni, csak ajánlani tudom. 1920x1200 Wallpaper - 0008

Más: Most csütörtökig szabadságon vagyok, így tökéletes az időzítés, hogy erősen neki üljek edzeni. Lassan itt van a nyár és szeretnék szépen kinézni ha levetkőzöm mindenki elött. Vettem is stanozolol tablettát és fehérjét, meg van az edzés tervem és az elhatározásom! Azt hiszem ez az utolsó feladatom a testemmel. J Lefogytam, nem cigizem, most jöhet a formázás. J

Most kimegyek a nagymamámhoz ebédre, de este lesz még egy bejegyzésem, mert most van mit írnom, csak egyszerűen időm nincs rá.

 

Great Wallpapers 00521

| edit post

    Hírdetések
    -------------------------