Szia Hercegem!

2010.08.08

Felöltöztem, felvettem a „báli” ruhám majd átmentem a barátaimhoz, hogy szórakozzunk egy kicsit, táncoljunk! Ahogy telt az este egy férfi állt meg az ajtóban és mindha megállt volna az idő, mert még mindig úgy érzem magam, mint ha ott állnék előtte és csak nézném és várnám, hogy azt mondja nekem… Szia hercegem! Ma amikor belépett az ajtón, csak annyit mondott… „szia hercegem”! Azt hiszem most egy igazi herceg képei illenek ide!

Eltelt "az" a hét!

2010.07.25

Ahogy kinézek az ablakomon és meglátom az előtte álló fenyőfa ágait, ami a rá zúdult víz súlyától behajlik az ablakom elé, azon tűnődöm, talán az elmúlt egy hétre miért tekintek úgy, mint az eddig eltelt legjobb szabadságomra? Azt hinné az ember, hogy egy szabadságnak nyaralással, pihenéssel kell eltelnie, de most már úgy gondolom, hogy ez nem így van...

Napozás, fürdés…

2010.07.18

Sokszor bebizonyosodott már, hogy a spontán dolgok milyen jók tudnak lenni. Tegnap elindultunk Balatonra, de az M7-es forgalma miatt inkább az M1-es felé fordultunk és Tatán kötöttünk ki végül. Zsolt javasolta, hogy oda menjünk, mert Ő Tatán született és tudja, hogy milyen jó strand van ott. Nos mindenki bele ment és elmondhatom, hogy nem bántuk meg. Szóval nem kell mindig, mindent megtervezni, néha lehet spontán élni egy kicsit.

Ha vége jó! De kinek?

2010.06.27

Az a legbiztosabb, ha tisztázom a dolgokat és nem beszélek félre. Megmondom amit érzek, amit gondolok, aztán a másik majd eldönti mit kezd vele. Persze ez nem egy könnyű döntés, de most ezt kellett tennem… Más: Jól sikerült a buli pénteken, bár a társaság akivel lementem, nem igazán érezte jól magát a Retro nap miatt, de szerintem nagyon jó volt újra a régi zenékre táncolni, nosztalgiázni. Már csak azért is mert jól meg voltak szerkesztve a mai stílusra, így lehetett rájuk bulizni!

Ez van!

2010.06.11

Lassan egy hónapja, hogy megírtam az Újra él a blogom bejegyzésem és ahogy megfogalmaztam, hogy milyen irányt szeretnék adni a bejegyzéseknek, meg kell mondanom, hogy most már azt sem szeretném. Nem akarok vissza térni a csöpögős, unalmas és vergődően depressziós bejegyzésekhez, mert már nem az a fiú megy az úton aki azokat a bejegyzéseket megfogalmazta, megírta. Sokakat az érdekel, hogy miben változtam meg, vagy mitől változtam meg ennyire, de úgy vélem nem egy dolog volt ami előidézte nálam ezt a változást.

Ez van velem és veled?

Bejegyezte: HungaryBoy On 9/19/2009 0 megjegyzés
Azon gondolkodtam, hogy az elmúlt napokban nem sokat írtam neked, nem igazán volt olyan bejegyzésem, ami igazán rólam és az érzéseimről szólt volna, pedig pont ezért hoztalak létre.
Ha össze szeretném foglalni minden érzést, eseményt ami mostanában velem történik, akkor azokat a szavakat használnám, hogy nyugalom, tudat, látás, információ, vágyakozás, türelem...
Azt nem mondanám, hogy minden szép és mesés, de azt igen, hogy jelenleg rendben vannak körülöttem a dolgok.
Hogy az elején kezdjem (és persze ez az egyik legfontosabb), a pasizás terén most egy lagymatag vízgyűjtőt tudnék felhozni, amiben ugyan van pár ebihal, de azok is elillannak amint a vízbe teszem a kezem. Hogy miért ez a reakció, azt nem tudom, de nem is laknék jól ebihalakkal... Mennék Én a nagyobb tavak felé, hátha a horgomon akad egy szép nagy hal, de azt a tavat, amiben az Én aranyhalam lakozik, meg is kell találni.
Szóval semmi komoly vagy lehetőség nincs most pasi téren. Lehet, hogy nem is foglalkozom vele igazán, mert még mindig várakozó álláspontban vagyok. Türelem...türelem...
Hogy tovább lépjek az immár igen csak túlzottan is kifejtett nagy semmiről, akkor most azt írom le neked, ami igazán lefoglal mostanában. Persze sorolhatnám... munka, Önmagam, barátok, Nemeszisz, cicák de ami igazán a legnagyobb örömet adta, hogy megvettem életem első kisautóját. Sosem volt autóm, mindig csak vágyakoztam utána, de most végre megtehettem, hogy vegyek egyet. Nem egy luxus jármű, de nekem a legnagyobb luxust adja meg! :-)
A munka terén is igen csak nagy előrehaladást értem el, ugyanis sikerült megnyugvást találnom a közelgő bizonytalanság előtt, miszerint megbeszéltem a főnökömmel, hogy nincs mitől tartanom mert nagyon elégedett a munkámmal (persze ismerjük a titoktartást is), így ez most elég nekem az elkövetkező fél évben, hogy nyugodtan tudjak dolgozni.
A barátaim meglepő módon sokkal többet keresik a társaságom, mint az előző hónapokban és végre ismételten izgalmas programokat találunk ki. :-)
Ami azért egy kicsit zavar az Nemeszisz jelenlegi állapota (ez persze bizalmas), de ha szükségét látom, úgy változtatok a létrehozott valóságán!
Azért írtam neked a bejegyzés elején azt a sok érzést, mert ezek összessége adja meg a jelenlegi állapotom és tükrözi, hogy miként élem meg a nap mint nap keletkező számtalan pillanatok sokaságát.
Nyugalom: az elmúlt napokban eléggé nagy nyugodtság van rajtam és nem igazán kerít hatalmába a feszültség.
Tudat: most tudom mit teszek és mit kell tennem a következő pillanatban. Tisztában vagyok a döntéseim következményével és szükségével. Természetesen megfontoltan és óvatosan szemlélem a körülöttem történő eseményeket.
Látás: látom a barátaim felém irányuló energiáit, a lányaim áradó szeretetét, Nemeszisz hatalmas áttörését, kollégáim tiszteletét, de egyben a hatalmi drámákat és "piócák" folyamatos ostromát is.
Információ: mind ha tudnék mindent amit tudnom kell. Nincs tele az agyam értelmetlen gondolatokkal, felesleges információkkal, csak azzal amire szükségem van.
Vágyakozás és türelem: szeretnék egy társat, de türelmesnek kell lennem és kitartani az igényeim illetve a saját illetve a jövőbeni társammal szemben állított követelmények mellett.

Persze a mostani "rendben van minden" mellett nem felejtem el az elmúlt 2 hónap nehézségeit sem és igyekszem azon lenni, hogy megtartsam a jelenlegi állapotot...

Szóval kedves blogom, ez van velem mostanában.... És veled?

| edit post
    ..

    About Men Blogs - BlogCatalog Blog Directory
    Hírdetések
    vote for gay blogs at Best Male Blogs!
    -------------------------
    Powered By Blogger