Szia Hercegem!

2010.08.08

Felöltöztem, felvettem a „báli” ruhám majd átmentem a barátaimhoz, hogy szórakozzunk egy kicsit, táncoljunk! Ahogy telt az este egy férfi állt meg az ajtóban és mindha megállt volna az idő, mert még mindig úgy érzem magam, mint ha ott állnék előtte és csak nézném és várnám, hogy azt mondja nekem… Szia hercegem! Ma amikor belépett az ajtón, csak annyit mondott… „szia hercegem”! Azt hiszem most egy igazi herceg képei illenek ide!

Eltelt "az" a hét!

2010.07.25

Ahogy kinézek az ablakomon és meglátom az előtte álló fenyőfa ágait, ami a rá zúdult víz súlyától behajlik az ablakom elé, azon tűnődöm, talán az elmúlt egy hétre miért tekintek úgy, mint az eddig eltelt legjobb szabadságomra? Azt hinné az ember, hogy egy szabadságnak nyaralással, pihenéssel kell eltelnie, de most már úgy gondolom, hogy ez nem így van...

Napozás, fürdés…

2010.07.18

Sokszor bebizonyosodott már, hogy a spontán dolgok milyen jók tudnak lenni. Tegnap elindultunk Balatonra, de az M7-es forgalma miatt inkább az M1-es felé fordultunk és Tatán kötöttünk ki végül. Zsolt javasolta, hogy oda menjünk, mert Ő Tatán született és tudja, hogy milyen jó strand van ott. Nos mindenki bele ment és elmondhatom, hogy nem bántuk meg. Szóval nem kell mindig, mindent megtervezni, néha lehet spontán élni egy kicsit.

Ha vége jó! De kinek?

2010.06.27

Az a legbiztosabb, ha tisztázom a dolgokat és nem beszélek félre. Megmondom amit érzek, amit gondolok, aztán a másik majd eldönti mit kezd vele. Persze ez nem egy könnyű döntés, de most ezt kellett tennem… Más: Jól sikerült a buli pénteken, bár a társaság akivel lementem, nem igazán érezte jól magát a Retro nap miatt, de szerintem nagyon jó volt újra a régi zenékre táncolni, nosztalgiázni. Már csak azért is mert jól meg voltak szerkesztve a mai stílusra, így lehetett rájuk bulizni!

Ez van!

2010.06.11

Lassan egy hónapja, hogy megírtam az Újra él a blogom bejegyzésem és ahogy megfogalmaztam, hogy milyen irányt szeretnék adni a bejegyzéseknek, meg kell mondanom, hogy most már azt sem szeretném. Nem akarok vissza térni a csöpögős, unalmas és vergődően depressziós bejegyzésekhez, mert már nem az a fiú megy az úton aki azokat a bejegyzéseket megfogalmazta, megírta. Sokakat az érdekel, hogy miben változtam meg, vagy mitől változtam meg ennyire, de úgy vélem nem egy dolog volt ami előidézte nálam ezt a változást.

3. nap

Bejegyezte: HungaryBoy On 6/07/2009 0 megjegyzés

Telefonhívás:

- Szia, Hédi vagyok (unokatestvér), ugye ma jössz szavazni?
- Miért ma szavazás van?
- Igen, tessék jönni szavazni!
- Jó a 11:11 Hévvel megyek!
- Ok! Várunk!

Hát így kezdtem a napom. Majd kávé, utána irány a szavazás, Csömörre. Természetesen meglátogattam a nagymamámat is, aki szokásához híven ebéddel várt. És persze a kedvencemmel, amit mindenkinek a saját nagymamája csinál a világon a legjobban... borsóleves, rántott hús, saláta, krumpli. :-) Majd irány a szavazás és jó állampolgárként megtettem az EU voksom. Hazafelé felhívott Tomi, hogy átjön, aminek persze örültem, mert mostanában nem nagyon találkoztunk. Róla, mármint rólunk…. mindegy…többet nem írok, mert az most túl személyes lenne és olvassa blogom... Csak még annyit, hogy kifelé a „csináljuk”… elképzeltem… J Ő érti!
Hm... mi is volt ma még... kékiwiw: semmi, narancssárga iwiw: nulla.

Edit a lakótársam és számomra egy nagyon kedves ember, a legjobb példája a pillanatok közötti döntésváltásnak. Igen-nem, fekete-fehér, akarom- nem akarom, kell- nem kell... :-) Drága, ezúton üzenem... vágj bele! A pillanat tudod! :-)

Hm…lássuk mi van még… Ja! Megáztam és isteni érzés volt! Csurom vizesen!!!


| edit post

    Hírdetések
    -------------------------