Szia Hercegem!

2010.08.08

Felöltöztem, felvettem a „báli” ruhám majd átmentem a barátaimhoz, hogy szórakozzunk egy kicsit, táncoljunk! Ahogy telt az este egy férfi állt meg az ajtóban és mindha megállt volna az idő, mert még mindig úgy érzem magam, mint ha ott állnék előtte és csak nézném és várnám, hogy azt mondja nekem… Szia hercegem! Ma amikor belépett az ajtón, csak annyit mondott… „szia hercegem”! Azt hiszem most egy igazi herceg képei illenek ide!

Eltelt "az" a hét!

2010.07.25

Ahogy kinézek az ablakomon és meglátom az előtte álló fenyőfa ágait, ami a rá zúdult víz súlyától behajlik az ablakom elé, azon tűnődöm, talán az elmúlt egy hétre miért tekintek úgy, mint az eddig eltelt legjobb szabadságomra? Azt hinné az ember, hogy egy szabadságnak nyaralással, pihenéssel kell eltelnie, de most már úgy gondolom, hogy ez nem így van...

Napozás, fürdés…

2010.07.18

Sokszor bebizonyosodott már, hogy a spontán dolgok milyen jók tudnak lenni. Tegnap elindultunk Balatonra, de az M7-es forgalma miatt inkább az M1-es felé fordultunk és Tatán kötöttünk ki végül. Zsolt javasolta, hogy oda menjünk, mert Ő Tatán született és tudja, hogy milyen jó strand van ott. Nos mindenki bele ment és elmondhatom, hogy nem bántuk meg. Szóval nem kell mindig, mindent megtervezni, néha lehet spontán élni egy kicsit.

Ha vége jó! De kinek?

2010.06.27

Az a legbiztosabb, ha tisztázom a dolgokat és nem beszélek félre. Megmondom amit érzek, amit gondolok, aztán a másik majd eldönti mit kezd vele. Persze ez nem egy könnyű döntés, de most ezt kellett tennem… Más: Jól sikerült a buli pénteken, bár a társaság akivel lementem, nem igazán érezte jól magát a Retro nap miatt, de szerintem nagyon jó volt újra a régi zenékre táncolni, nosztalgiázni. Már csak azért is mert jól meg voltak szerkesztve a mai stílusra, így lehetett rájuk bulizni!

Ez van!

2010.06.11

Lassan egy hónapja, hogy megírtam az Újra él a blogom bejegyzésem és ahogy megfogalmaztam, hogy milyen irányt szeretnék adni a bejegyzéseknek, meg kell mondanom, hogy most már azt sem szeretném. Nem akarok vissza térni a csöpögős, unalmas és vergődően depressziós bejegyzésekhez, mert már nem az a fiú megy az úton aki azokat a bejegyzéseket megfogalmazta, megírta. Sokakat az érdekel, hogy miben változtam meg, vagy mitől változtam meg ennyire, de úgy vélem nem egy dolog volt ami előidézte nálam ezt a változást.

Még csak hétfő van…

Bejegyezte: HungaryBoy On 10/26/2009 2 megjegyzés

Úgy döntöttem, hogy kiveszek pár nap szabadságot a héten. Leginkább azért, mert már nagyok kimerített az elmúlt hónapok folyamatos hajtása amit bent volt, illetve mert a héten születésnapom van és persze, hogy nagy buli közeledik. :-)

JL2076blog JL2097blog JL2218blog 

A munkámról most sokat nem írnék, mert szerintem unalmas folyton ezt hangoztatni és úgy tűnne, mint ha semmi más nem történne velem az életbe, csak is a munka. Ez persze nem így van, csak vannak dolgok amiket nem szívesen osztok meg.

Ami most igazán foglalkoztat, hogy anyagi téren kicsit átrendezzem az életem és tudatosan használjam a pénzt. Végig kell gondolnom, hogy mire költök és mi az ami hasznos ebből. szerintem eléggé kifolyik a pénz a kezem közül, de egy kis odafigyeléssel nyárra összegyűjthetek egy kellemes nyaralásra, pihenésre. Azt tudom, hogy mostanában nagy kiadásaim voltak és nem azt mondom, hogy fölösleges dolgokra költök, csak annyit, hogy mindig elköltöm amim van. :-)

   esculpta 02esculpta 03esculpta 05

Pasi téren semmi. Ugyan beszélgetek pár sráccal, de nem hiszem, hogy belőle valami. Talán nem akarom eléggé vagy tudom, hogy nem Őket keresem. De akkor kit? És merre van? Ezt a gondolatmenetet nem folytatom, mert a végén csak depi van és magány. Erre most nincs szükségem.

jon4 LiamFultonNakedRugbyLeague lindwalter06 male-model110 may27- (14) MAYmmD4

| edit post

    Hírdetések
    -------------------------