Szia Hercegem!

2010.08.08

Felöltöztem, felvettem a „báli” ruhám majd átmentem a barátaimhoz, hogy szórakozzunk egy kicsit, táncoljunk! Ahogy telt az este egy férfi állt meg az ajtóban és mindha megállt volna az idő, mert még mindig úgy érzem magam, mint ha ott állnék előtte és csak nézném és várnám, hogy azt mondja nekem… Szia hercegem! Ma amikor belépett az ajtón, csak annyit mondott… „szia hercegem”! Azt hiszem most egy igazi herceg képei illenek ide!

Eltelt "az" a hét!

2010.07.25

Ahogy kinézek az ablakomon és meglátom az előtte álló fenyőfa ágait, ami a rá zúdult víz súlyától behajlik az ablakom elé, azon tűnődöm, talán az elmúlt egy hétre miért tekintek úgy, mint az eddig eltelt legjobb szabadságomra? Azt hinné az ember, hogy egy szabadságnak nyaralással, pihenéssel kell eltelnie, de most már úgy gondolom, hogy ez nem így van...

Napozás, fürdés…

2010.07.18

Sokszor bebizonyosodott már, hogy a spontán dolgok milyen jók tudnak lenni. Tegnap elindultunk Balatonra, de az M7-es forgalma miatt inkább az M1-es felé fordultunk és Tatán kötöttünk ki végül. Zsolt javasolta, hogy oda menjünk, mert Ő Tatán született és tudja, hogy milyen jó strand van ott. Nos mindenki bele ment és elmondhatom, hogy nem bántuk meg. Szóval nem kell mindig, mindent megtervezni, néha lehet spontán élni egy kicsit.

Ha vége jó! De kinek?

2010.06.27

Az a legbiztosabb, ha tisztázom a dolgokat és nem beszélek félre. Megmondom amit érzek, amit gondolok, aztán a másik majd eldönti mit kezd vele. Persze ez nem egy könnyű döntés, de most ezt kellett tennem… Más: Jól sikerült a buli pénteken, bár a társaság akivel lementem, nem igazán érezte jól magát a Retro nap miatt, de szerintem nagyon jó volt újra a régi zenékre táncolni, nosztalgiázni. Már csak azért is mert jól meg voltak szerkesztve a mai stílusra, így lehetett rájuk bulizni!

Ez van!

2010.06.11

Lassan egy hónapja, hogy megírtam az Újra él a blogom bejegyzésem és ahogy megfogalmaztam, hogy milyen irányt szeretnék adni a bejegyzéseknek, meg kell mondanom, hogy most már azt sem szeretném. Nem akarok vissza térni a csöpögős, unalmas és vergődően depressziós bejegyzésekhez, mert már nem az a fiú megy az úton aki azokat a bejegyzéseket megfogalmazta, megírta. Sokakat az érdekel, hogy miben változtam meg, vagy mitől változtam meg ennyire, de úgy vélem nem egy dolog volt ami előidézte nálam ezt a változást.

Csak rajtam múlik!

Bejegyezte: HungaryBoy On 3/15/2010 1 megjegyzés

Hihetetlen napok állnak mögöttem. Annyira hihetetlen, hogy azt sem tudom merre, honnan, kitől kezdjem... :-)

Talán ott fogom kezdeni, amikor Olgival elmentünk meginni egy forró csokit és persze, nem azért fontos ezt megemlítenem, mert finom volt amit ittunk,  vagy mert ez új dolog lenne, hanem azért ami ott történt. Azt tudtam, hogy Olgi jól ismer, de mindig meg tud lepni valamivel. Most is ezt tette, leginkább azzal, hogy tudta mit kell mondania arra, amiben kételyeim merültek fel. Mindig jó időben, jó tanácsot tud adni. :-)

colinegglesfield001

Mivel most hosszú hétvége van, így tökéletes alkalom arra, hogy elmenjünk egy nagyot bulizni. Már régebben megbeszéltük róla Olgival és Tomival is, hogy elmegyünk egyszer Atleregoba és most itt volt az alkalom, hogy ezt meg is tegyük. Péntek este le is mentünk, Olgi, Csilla, Anikó és Tomi. Nagy csapat voltunk és mondanom sem kell, miután mindenki megitta már az adag piáját, nem volt sem gátlás, sem szép beszéd. Már amikor alapoztunk itthon, akkor tudtam, hogy igen kemény és zúzós este elé nézünk majd.

Lent is piával indítottunk és már egyből megjegyezték a lányok, hogy milyen jó pasik vannak lent. :-) Már az első 10 perc után Olgiék csak kapkodták a fejüket, de persze Tomi és Én is csak ezt tettük. :-)

Persze amint megittunk, vagy összetörtünk minden piát, húztunk táncolni. Mint egy csapat ribanc úgy riszáltuk a seggünket és kavartunk egymással. Persze egy kis idő után a lányok minden buzival neki álltak kavarni és természetesen az összes benne is volt! Hű… nagyon sajnálom, hogy nem volt nálam fényképezőgép! Tuti, hogy zsarolásra alkalmas képek készülhettek volna olyan szituk és helyzetek alakultak ki pillanatok alatt.

Tangas

Leült ünk olyan 3 körül a kanapékra és csak legeltettük a szemünket. Persze az este legjobb 4 faszija (2 pár) pont hozzánk ültek le és kezdtek el egymásra mászni. Hű... rendesen megizzattunk... Annyira nehezen bírtam nézni, hogy inkább bementem Csillához táncolni, mire azon vettem észre maga, hogy egy kisrác a farkamat simogatja a seggével. Na de kérem…ki van itt? Megfordul felém és egy szép arcú és szép szemű kissrác volt velem szemben és egyből csókolózni kezdtünk. Persze az Alterben nem meglepő, hogy kép buzi egymás szájában van tövig. :-) Kimentünk beszélgetni, telefonszámot cserélni és megdumálni, hogy mit is kezdünk egymással.

Fél óra múlva, kb. fél 4 körül mentünk is haza, de elmondhatom, hogy rég buliztam ilyen jót. Köszi csajok!

malecouplekiss_450x300

És mi lett a vége a kissráccal?

Nos... rajong, akar, kellek neki, gondol rám... egyenlőre legyen elég ennyi, a többit majd egy másik bejegyzésben... türelmes vagyok!

Ma elmentünk Tomival segíteni Ferkónak és Jenőnek költözni. Olyan szép lett a lakásuk és annyira jó rájuk nézni. Kicsit irigylem is Őket, nem csak egymásra találtak, hanem ha minden igaz akkor a közös életük egy igazán nagy pillanatához értek el most és egy közös, régi álmukat sikerült megvalósítaniuk. Sok sikert srácok! :-)

Gay Marriages Begin California CBea0_rJdq7l

Őszintén szólva sok minden történt még ezen kívül az elmúlt napokban, de nem szeretnék nagy bejegyzést írni... amit még leírnék, hogy Tomival szerintem kicsit más alapokra helyeztük a barátságunkat... Nem igazán tudom megmagyarázni, inkább csak úgy mondanám, hogy mélyebb lett. Szerintem persze! :-) Ennek örülök! :-)

Most lépek aludni, szép álmokat!

AngeloGarcia6      sagat1  sebastian_f8 Sexy219 Sexy220  Studfuck271  Scott Hoover Photography090701undies005 undies016 undies025 undies031 undies033 undies049 undies051 undies052 undies056 undies057 undies069 undies072 undies077 undies089 undies103  10959_102355789787198_100000383324388_69814_3894764_n  undies123undies003

| edit post
    ..

    About Men Blogs - BlogCatalog Blog Directory
    Hírdetések
    vote for gay blogs at Best Male Blogs!
    -------------------------
    Powered By Blogger