Szia Hercegem!

2010.08.08

Felöltöztem, felvettem a „báli” ruhám majd átmentem a barátaimhoz, hogy szórakozzunk egy kicsit, táncoljunk! Ahogy telt az este egy férfi állt meg az ajtóban és mindha megállt volna az idő, mert még mindig úgy érzem magam, mint ha ott állnék előtte és csak nézném és várnám, hogy azt mondja nekem… Szia hercegem! Ma amikor belépett az ajtón, csak annyit mondott… „szia hercegem”! Azt hiszem most egy igazi herceg képei illenek ide!

Eltelt "az" a hét!

2010.07.25

Ahogy kinézek az ablakomon és meglátom az előtte álló fenyőfa ágait, ami a rá zúdult víz súlyától behajlik az ablakom elé, azon tűnődöm, talán az elmúlt egy hétre miért tekintek úgy, mint az eddig eltelt legjobb szabadságomra? Azt hinné az ember, hogy egy szabadságnak nyaralással, pihenéssel kell eltelnie, de most már úgy gondolom, hogy ez nem így van...

Napozás, fürdés…

2010.07.18

Sokszor bebizonyosodott már, hogy a spontán dolgok milyen jók tudnak lenni. Tegnap elindultunk Balatonra, de az M7-es forgalma miatt inkább az M1-es felé fordultunk és Tatán kötöttünk ki végül. Zsolt javasolta, hogy oda menjünk, mert Ő Tatán született és tudja, hogy milyen jó strand van ott. Nos mindenki bele ment és elmondhatom, hogy nem bántuk meg. Szóval nem kell mindig, mindent megtervezni, néha lehet spontán élni egy kicsit.

Ha vége jó! De kinek?

2010.06.27

Az a legbiztosabb, ha tisztázom a dolgokat és nem beszélek félre. Megmondom amit érzek, amit gondolok, aztán a másik majd eldönti mit kezd vele. Persze ez nem egy könnyű döntés, de most ezt kellett tennem… Más: Jól sikerült a buli pénteken, bár a társaság akivel lementem, nem igazán érezte jól magát a Retro nap miatt, de szerintem nagyon jó volt újra a régi zenékre táncolni, nosztalgiázni. Már csak azért is mert jól meg voltak szerkesztve a mai stílusra, így lehetett rájuk bulizni!

Ez van!

2010.06.11

Lassan egy hónapja, hogy megírtam az Újra él a blogom bejegyzésem és ahogy megfogalmaztam, hogy milyen irányt szeretnék adni a bejegyzéseknek, meg kell mondanom, hogy most már azt sem szeretném. Nem akarok vissza térni a csöpögős, unalmas és vergődően depressziós bejegyzésekhez, mert már nem az a fiú megy az úton aki azokat a bejegyzéseket megfogalmazta, megírta. Sokakat az érdekel, hogy miben változtam meg, vagy mitől változtam meg ennyire, de úgy vélem nem egy dolog volt ami előidézte nálam ezt a változást.

Ez van!

Bejegyezte: HungaryBoy On 6/14/2010 0 megjegyzés
Lassan egy hónapja, hogy megírtam az „Újra él a blogom” bejegyzésem és ahogy megfogalmaztam, hogy milyen irányt szeretnék adni a bejegyzéseknek, meg kell mondanom, hogy most már azt sem szeretném.
Nem akarok vissza térni a csöpögős, unalmas és vergődően depressziós bejegyzésekhez, mert már nem az a „fiú megy az úton” aki azokat a bejegyzéseket megfogalmazta, megírta. Sokakat az érdekel, hogy miben változtam meg, vagy mitől változtam meg ennyire, de úgy vélem nem egy dolog volt ami előidézte nálam ezt a változást.
Elhiheted, hogy nem csak szóbeszéd, vagy üres, leírt szavak, hanem ténylegesen sikerült megváltoznom! Talán az, hogy változtam nem is a megfelelő megfogalmazás, inkább kijöttem a depiből, az előző kapcsolatomból és megértettem, hogy mi is a szabad akarat és a legutolsó a legfontosabb!
Amíg nem tanultam meg elfogadni mások döntését, addig csak magamat okoltam mindenért... ennek vége!
Persze nem szeretném a jövőben sem leírni, hogy mit főztem, vagy mit ittam, netán mit beszéltem a családommal, vagy, hogy mostam le az autót, mert szerintem az Én blogom nem erre irányul (persze semmi bajom sincs az ilyen blogokkal), csupán maradok a képeknél és a meleg társadalomnál.

Ez alatt nem azt értem, hogy a randikat fogom elmesélni, netán kibe vagyok ismét szerelmes :-)) , hanem, hogy kit milyenek ismertem meg, ha elmegyünk szórakozni akkor a buli milyen volt, a kék iwiw csodáiról és mivel ez egy blog, így nyugodtam írhatok neveket, elnevezéseket mindenkihez, mindenhez. :-)

Azt is elárulom, hogy készül már az új blog template–em, de egyenlőre még sok munka van vele, ezért csak kivételes személyek láthatták! :-)

Ja, most jelzem, hogy nem kellenek az olyan commentek amiket egy - két kedves látogató hagyott, aki még a nevüket sem vállalták (azóta persze meg tudtam, hogy ki az), hogy "elég lenne csak a képek feltöltenem", mert most jelzem nekik, hogy ez egy blog, Te barom! Itt írni szoktak!
Ha csak képek kellenek, akkor keress egy másik oldalt!

Holnap a fent leírt szemlélettel megírom az elmúlt napokat és majd jelentkezem! :-)


Addig is... Allen Walker:

| edit post

    Hírdetések
    -------------------------