Szia Hercegem!

2010.08.08

Felöltöztem, felvettem a „báli” ruhám majd átmentem a barátaimhoz, hogy szórakozzunk egy kicsit, táncoljunk! Ahogy telt az este egy férfi állt meg az ajtóban és mindha megállt volna az idő, mert még mindig úgy érzem magam, mint ha ott állnék előtte és csak nézném és várnám, hogy azt mondja nekem… Szia hercegem! Ma amikor belépett az ajtón, csak annyit mondott… „szia hercegem”! Azt hiszem most egy igazi herceg képei illenek ide!

Eltelt "az" a hét!

2010.07.25

Ahogy kinézek az ablakomon és meglátom az előtte álló fenyőfa ágait, ami a rá zúdult víz súlyától behajlik az ablakom elé, azon tűnődöm, talán az elmúlt egy hétre miért tekintek úgy, mint az eddig eltelt legjobb szabadságomra? Azt hinné az ember, hogy egy szabadságnak nyaralással, pihenéssel kell eltelnie, de most már úgy gondolom, hogy ez nem így van...

Napozás, fürdés…

2010.07.18

Sokszor bebizonyosodott már, hogy a spontán dolgok milyen jók tudnak lenni. Tegnap elindultunk Balatonra, de az M7-es forgalma miatt inkább az M1-es felé fordultunk és Tatán kötöttünk ki végül. Zsolt javasolta, hogy oda menjünk, mert Ő Tatán született és tudja, hogy milyen jó strand van ott. Nos mindenki bele ment és elmondhatom, hogy nem bántuk meg. Szóval nem kell mindig, mindent megtervezni, néha lehet spontán élni egy kicsit.

Ha vége jó! De kinek?

2010.06.27

Az a legbiztosabb, ha tisztázom a dolgokat és nem beszélek félre. Megmondom amit érzek, amit gondolok, aztán a másik majd eldönti mit kezd vele. Persze ez nem egy könnyű döntés, de most ezt kellett tennem… Más: Jól sikerült a buli pénteken, bár a társaság akivel lementem, nem igazán érezte jól magát a Retro nap miatt, de szerintem nagyon jó volt újra a régi zenékre táncolni, nosztalgiázni. Már csak azért is mert jól meg voltak szerkesztve a mai stílusra, így lehetett rájuk bulizni!

Ez van!

2010.06.11

Lassan egy hónapja, hogy megírtam az Újra él a blogom bejegyzésem és ahogy megfogalmaztam, hogy milyen irányt szeretnék adni a bejegyzéseknek, meg kell mondanom, hogy most már azt sem szeretném. Nem akarok vissza térni a csöpögős, unalmas és vergődően depressziós bejegyzésekhez, mert már nem az a fiú megy az úton aki azokat a bejegyzéseket megfogalmazta, megírta. Sokakat az érdekel, hogy miben változtam meg, vagy mitől változtam meg ennyire, de úgy vélem nem egy dolog volt ami előidézte nálam ezt a változást.

Talán tényleg igaz, hogy képesek vagyunk megteremteni egy napunkat, talán tényleg képesek vagyunk úgy megélni egy napunkat, hogy minden jelet, minden pillanatot észlelünk, megélünk.
Nagyon jó napom volt, talán elsőre azért mert nem kommunikáltam, senkivel, csak a két macskámmal. :-) Na jó ez csak vicc volt, de most tényleg… jó volt egy kicsit, csak magamban lenni, elfoglalni magamat a HTB munkámmal.
Reggel már azzal kezdtem, hogy kitakarítottam a gardróbot és kidobáltam minden olyan felesleges dolgot ami csak helyet foglalt. Ez után kiválogattam és rendeztem az iratokat, csekkeket. Meglepő, hogy mennyire elhanyagoltam az ilyen feladatokat. Ez után egyszer csak rám jött minden ok nélkül, hogy lemosom az ablakot és letörölgetem a reluxákat. az utóbbit már bánom, mert nem volt egyszerű egyesével végig törölni.

Mindegy, a lényeg, hogy tiszta.
Nem..nem ért véget még a buzis, segriszálós takarítás, még mostam, porszívóztam, port töröltem. Persze kb. 16 –ra végeztem is mindennel, majd utána ledőltem egy kicsit és kb. 1 órát szundítottam is. Kb. 17 körül felkeltem, majd pancsi és irány vásárolni. Elmentem Tesco-ba, hogy valami kaját vegyek. :-) Nem is ez az érdekes, hanem, hogy valami oknál fogva ma minden pár akit láttam, közülük a pasi olyan jól nézett ki. Nem szoktam ennyi jó hetero pasit látni, főleg nem a fogarasi Tesco-ban, de ma az összes ott volt. Sajnáltam is mindent a betegségük miatt, de hát talán egyszer lesz lehetőségem meggyógyítani egy párat közülük. :-)

Este kemény edzés, amitől olyan izomlázam van... az ok, hogy ma eléggé keményen nyomtam. Fel akarok készülni az intenzívebb napi edzésekre.

Valahogy ma olyan nyugodt a szívem, a lelkem… a közérzetem. Talán mert rájöttem, hogy mi dolgom van még a végéig, és mit kell tennem hozzá. Egy biztos, semmi sem számít! :-)

Szép álmokat!

Michael Churchill:


| edit post

    Hírdetések
    -------------------------