Szia Hercegem!

2010.08.08

Felöltöztem, felvettem a „báli” ruhám majd átmentem a barátaimhoz, hogy szórakozzunk egy kicsit, táncoljunk! Ahogy telt az este egy férfi állt meg az ajtóban és mindha megállt volna az idő, mert még mindig úgy érzem magam, mint ha ott állnék előtte és csak nézném és várnám, hogy azt mondja nekem… Szia hercegem! Ma amikor belépett az ajtón, csak annyit mondott… „szia hercegem”! Azt hiszem most egy igazi herceg képei illenek ide!

Eltelt "az" a hét!

2010.07.25

Ahogy kinézek az ablakomon és meglátom az előtte álló fenyőfa ágait, ami a rá zúdult víz súlyától behajlik az ablakom elé, azon tűnődöm, talán az elmúlt egy hétre miért tekintek úgy, mint az eddig eltelt legjobb szabadságomra? Azt hinné az ember, hogy egy szabadságnak nyaralással, pihenéssel kell eltelnie, de most már úgy gondolom, hogy ez nem így van...

Napozás, fürdés…

2010.07.18

Sokszor bebizonyosodott már, hogy a spontán dolgok milyen jók tudnak lenni. Tegnap elindultunk Balatonra, de az M7-es forgalma miatt inkább az M1-es felé fordultunk és Tatán kötöttünk ki végül. Zsolt javasolta, hogy oda menjünk, mert Ő Tatán született és tudja, hogy milyen jó strand van ott. Nos mindenki bele ment és elmondhatom, hogy nem bántuk meg. Szóval nem kell mindig, mindent megtervezni, néha lehet spontán élni egy kicsit.

Ha vége jó! De kinek?

2010.06.27

Az a legbiztosabb, ha tisztázom a dolgokat és nem beszélek félre. Megmondom amit érzek, amit gondolok, aztán a másik majd eldönti mit kezd vele. Persze ez nem egy könnyű döntés, de most ezt kellett tennem… Más: Jól sikerült a buli pénteken, bár a társaság akivel lementem, nem igazán érezte jól magát a Retro nap miatt, de szerintem nagyon jó volt újra a régi zenékre táncolni, nosztalgiázni. Már csak azért is mert jól meg voltak szerkesztve a mai stílusra, így lehetett rájuk bulizni!

Ez van!

2010.06.11

Lassan egy hónapja, hogy megírtam az Újra él a blogom bejegyzésem és ahogy megfogalmaztam, hogy milyen irányt szeretnék adni a bejegyzéseknek, meg kell mondanom, hogy most már azt sem szeretném. Nem akarok vissza térni a csöpögős, unalmas és vergődően depressziós bejegyzésekhez, mert már nem az a fiú megy az úton aki azokat a bejegyzéseket megfogalmazta, megírta. Sokakat az érdekel, hogy miben változtam meg, vagy mitől változtam meg ennyire, de úgy vélem nem egy dolog volt ami előidézte nálam ezt a változást.

Én – második rész. Biztonság!?

Bejegyezte: HungaryBoy On 1/17/2010 1 megjegyzés

Mi jut eszedbe a bejegyzés címét olvasva? Biztonság… nos nekem az elmúlt 1 évem. A lehető legfontosabb szó, érzés és cél volt az elmúlt hónapokban. Hogy pontosabban kifejtsem, minden amit tettem, vagy ahogy döntöttem, az ennek a szónak volt köszönhető.4a7142d2b7e5ardaijb8i

Egy éve, amikor Palival szakítottam, akkor megrémülve, félve és bizonytalanul ültem itthon és azon tűnődtem, hogy most mi lesz, hogy egyedül maradtam. Ki fog megvédeni, ki fog támogatni….? Hogy tudok majd egyedül megélni a saját lábamon? Minden olyan anyagias kérdés felmerült bennem amit az egóm csak generálni tudott.
Minden… teljesen meg voltam rémülve. Emlékszem két héten keresztül, minden nap újra számoltam a költségvetésemet és néztem, hogy mennyire nem fogok kijönni a pénzemből egy hónapban, ha így folytatom. Eléggé paráztam az anyagi dolgokon.

beach_wallpaper

Végig gondolva úgy döntöttem, hogy a legfontosabb a munkám megtartása és fejlődés, előrelépés a bankban, hát ha így biztosíthatom még jobban magamat a cégnél. Persze össze függés van a munka és az anyagi biztonság között. Nagyon fontos volt tavaly a munkámba fektetett idő és energia és azt hiszem sikerült elérnem mind azt amit szerettem volna. Nem tartom gazdag pasinak magam, de nem is szűkölködöm.

469d9e12cf248

Sajnos nem volt könnyű gyerekkorom, nagyon szegény családból származom, viszont tudom, hogy mára megteremtettem magamnak azt az otthon amit Én szerettem volna amikor gyermek voltam.

Banquet080201

Ugyan van egy közmondás, hogy a pénz nem boldogít, de azért jó ha van. Mivel tudjátok rólam, hogy foglalkozom spirituális dolgokkal is (erről is lesz egy bejegyzésem), ezért természetesen az Én gondolataimban sincs helye a materiális pénzes életnek, de jelenleg csak megérteni tudom, de levetni nem.

01randybluebrutos91262914004

Azt hiszem, hogy az anyagi biztonság könnyebb ha ketten vagyunk (lennénk), de így is sikerült bebizonyítani magamnak, hogy meg tudok állni a saját lábamon. Persze ha bármi történne, számíthatnék a barátimra is, de így a legjobb… ha Önmagra tudok a legjobban számítani!

1152582   2002869089 Amazonial080704brutos8011     bodylight1 bodylight4   brutos8586njj01

| edit post

Pár darab reggeli kép :-)

Bejegyezte: HungaryBoy On 1/17/2010 0 megjegyzés

| edit post

Én – első rész. Szerelem és sex

Bejegyezte: HungaryBoy On 1/17/2010 0 megjegyzés

Pár igen izgalmas napon vagyok túl, de mivel jeleztem, hogy írok magamról egy kicsit többet, hát most inkább ezt pótolnám:

Nem mennék végig a hónapok eseményein, inkább olyan összefoglalás félét írnék, hogy miként éltem meg az elmúlt hónapjaimat szerelem, társ nélkül.

nickbeyeler082

Sok minden azért leírtam és megosztottam veletek, hiszen volt egy pár hosszabb bejegyzésem, amiben leírtam egy adott időszakom, vagy pillanatom érzéseit, gondolatait, de sok olyan nap volt, amikor nem tudtam volna szavakba önteni mind azt amit érzek, vagy gondolok. Nem tudtam volna, mert nem lehet minden elmondani, hiszen az érzések is – mint ahogy mi is – mindenkiben különböznek és másként éljük meg, ezért is nehéz valakinek elmondani, átadni a saját gondolataimat.

Nem szeretném túlragozni és litániát írni, mert nem számít, hogy mi volt, vagy mi lesz, ami fontos, az a most, hogy most mi történik velem…

parkerhurley2 parkerhurley3  parkerhurley5

Az elmúlt hónapokban sokat dolgoztam, mert untam magam itthon… untam, hogy haza jövök és egész este a neten lógok, hát ha találok valakit, aki nem csak kefélni szeretne velem, hanem képes szeretni, rajongani, kívánni…engem… Mindig is szerettem az otthonom, de mostanában csak a magányra emlékeztet. Volt olyan hétvége, hogy semmi programom sem volt, csak itthon döglöttem és halálra untam magam. Takarítottam, TV-t néztem, PC játékkal játszottam és töprengtem azon, hogy vajon miért nem kellek olyan férfiaknak akik nekem tetszenek. Miért mindig csak olyan pasiknak jövök be akik viszont nekem nem!?

6a00d8341c76e453ef010537213f2c970b

Az első része gondolom érthető, viszont a másodikat kifejteném. 1 év alatt 16 kg-tól szabadultam meg, viszont az önbizalmam még egyáltalán nem tért vissza. Biztos vagyok benne, hogy ha lemennék egyedül az Alterbe, olyan kellemetlenül érezném maga, hogy azonnal haza jönnék. Tudom..tudom… mondják a barátaim, hogy sokat változtam és jól nézek ki, de nem olyan könnyű el is hinni magamról. Nem is kövérnek érzem magam, hanem inkább csúnyának… Tudom, hogy az is igaz, miképpen addig nem fogok másnak tetszeni, amíg nem fogadom el magam… de akkor sem tartom magam jó pasinak, vagyis tisztában vagyok a korlátaimmal…

Oct22-B

Leginkább ami zavart az elmúlt időben, hogy miért ragaszkodom a “társat” keresek elveimhez, miért nem tudom szimplán élvezni a pasikat és tovább állni!? Ha Ők mindig csak kihasználtak, akkor miért nem teszem Én is ezt? Elmegyek, kefélek, élvezem a testüket, farkukat és majd ha az egyikkel többet is szeretnénk egymástól, akkor kialakulhat valami. De ez nem Én vagyok és valamiért nem is tudok ilyen lenni. Pedig irigylem azokat akik úgy mennek át az alkalmi partnereken, mint egy buldózer, nem érdekelve a másik érzései, kérései... Persze ez az életmód sem vezet mindig oda ahova szeretnénk, ezt pár ismerősömön keresztül megtapasztaltam, de jelenleg vonzó számomra ez az életmód is, főleg, hogy ennyire kanos vagyok. Ja! Ezen pénteken sikerült enyhítenem valakivel :-)

 107triokissud112  Malachi-Reese (204)

Szeretnék egy mocsok dög lenni, de egyben vágyom egy társra is. Szerelmesnek lenni jó, de ugyan olyan rossz is ha nem érzem. Nem azt mondom, hogy depis lennék miatta, hogy egyedül vagyok (bár voltam), inkább azt, hogy sokat gondolok a szerelemre és jobban vágyom jelenleg egy társra, mint bármi másra amit tudnék…

Persze ezeket az érzéseket leginkább belül tartom, mert nem igazán férfias gondolatok, de azért bennem vannak..és ez is Én vagyok! Kicsit talán a vágy miatt tudom bele élni magam túlzottan olyan dolgokba ami mögött még nincs is semmi,…talán ezért tűnnek el hírtelen a pasik körülöttem, mert olyan energiákat sugárzom, ami túlzottan sok, vagy kitárulkozó és ez rémiszti Őket! Mondjuk azért elköszönni még lehetne!

Száz szónak is egy a vége! Szeretnék társat, de jelenleg a kannoságomat fogom csillapítani, mert teli tárral nem lehet élni! :-)

Todd_Sanfield-Tetu1Todd_Sanfield-Tetu2Todd_Sanfield-Tetu3 Todd_Sanfield-Tetu6 Todd_Sanfield-Tetu7Todd_Sanfield-Tetu14 Todd_Sanfield-Tetu8Todd_Sanfield-Tetu10 Todd_Sanfield-Tetu13

| edit post

    Hírdetések
    -------------------------