Szia Hercegem!

2010.08.08

Felöltöztem, felvettem a „báli” ruhám majd átmentem a barátaimhoz, hogy szórakozzunk egy kicsit, táncoljunk! Ahogy telt az este egy férfi állt meg az ajtóban és mindha megállt volna az idő, mert még mindig úgy érzem magam, mint ha ott állnék előtte és csak nézném és várnám, hogy azt mondja nekem… Szia hercegem! Ma amikor belépett az ajtón, csak annyit mondott… „szia hercegem”! Azt hiszem most egy igazi herceg képei illenek ide!

Eltelt "az" a hét!

2010.07.25

Ahogy kinézek az ablakomon és meglátom az előtte álló fenyőfa ágait, ami a rá zúdult víz súlyától behajlik az ablakom elé, azon tűnődöm, talán az elmúlt egy hétre miért tekintek úgy, mint az eddig eltelt legjobb szabadságomra? Azt hinné az ember, hogy egy szabadságnak nyaralással, pihenéssel kell eltelnie, de most már úgy gondolom, hogy ez nem így van...

Napozás, fürdés…

2010.07.18

Sokszor bebizonyosodott már, hogy a spontán dolgok milyen jók tudnak lenni. Tegnap elindultunk Balatonra, de az M7-es forgalma miatt inkább az M1-es felé fordultunk és Tatán kötöttünk ki végül. Zsolt javasolta, hogy oda menjünk, mert Ő Tatán született és tudja, hogy milyen jó strand van ott. Nos mindenki bele ment és elmondhatom, hogy nem bántuk meg. Szóval nem kell mindig, mindent megtervezni, néha lehet spontán élni egy kicsit.

Ha vége jó! De kinek?

2010.06.27

Az a legbiztosabb, ha tisztázom a dolgokat és nem beszélek félre. Megmondom amit érzek, amit gondolok, aztán a másik majd eldönti mit kezd vele. Persze ez nem egy könnyű döntés, de most ezt kellett tennem… Más: Jól sikerült a buli pénteken, bár a társaság akivel lementem, nem igazán érezte jól magát a Retro nap miatt, de szerintem nagyon jó volt újra a régi zenékre táncolni, nosztalgiázni. Már csak azért is mert jól meg voltak szerkesztve a mai stílusra, így lehetett rájuk bulizni!

Ez van!

2010.06.11

Lassan egy hónapja, hogy megírtam az Újra él a blogom bejegyzésem és ahogy megfogalmaztam, hogy milyen irányt szeretnék adni a bejegyzéseknek, meg kell mondanom, hogy most már azt sem szeretném. Nem akarok vissza térni a csöpögős, unalmas és vergődően depressziós bejegyzésekhez, mert már nem az a fiú megy az úton aki azokat a bejegyzéseket megfogalmazta, megírta. Sokakat az érdekel, hogy miben változtam meg, vagy mitől változtam meg ennyire, de úgy vélem nem egy dolog volt ami előidézte nálam ezt a változást.

Én – második rész. Biztonság!?

Bejegyezte: HungaryBoy On 1/17/2010

Mi jut eszedbe a bejegyzés címét olvasva? Biztonság… nos nekem az elmúlt 1 évem. A lehető legfontosabb szó, érzés és cél volt az elmúlt hónapokban. Hogy pontosabban kifejtsem, minden amit tettem, vagy ahogy döntöttem, az ennek a szónak volt köszönhető.4a7142d2b7e5ardaijb8i

Egy éve, amikor Palival szakítottam, akkor megrémülve, félve és bizonytalanul ültem itthon és azon tűnődtem, hogy most mi lesz, hogy egyedül maradtam. Ki fog megvédeni, ki fog támogatni….? Hogy tudok majd egyedül megélni a saját lábamon? Minden olyan anyagias kérdés felmerült bennem amit az egóm csak generálni tudott.
Minden… teljesen meg voltam rémülve. Emlékszem két héten keresztül, minden nap újra számoltam a költségvetésemet és néztem, hogy mennyire nem fogok kijönni a pénzemből egy hónapban, ha így folytatom. Eléggé paráztam az anyagi dolgokon.

beach_wallpaper

Végig gondolva úgy döntöttem, hogy a legfontosabb a munkám megtartása és fejlődés, előrelépés a bankban, hát ha így biztosíthatom még jobban magamat a cégnél. Persze össze függés van a munka és az anyagi biztonság között. Nagyon fontos volt tavaly a munkámba fektetett idő és energia és azt hiszem sikerült elérnem mind azt amit szerettem volna. Nem tartom gazdag pasinak magam, de nem is szűkölködöm.

469d9e12cf248

Sajnos nem volt könnyű gyerekkorom, nagyon szegény családból származom, viszont tudom, hogy mára megteremtettem magamnak azt az otthon amit Én szerettem volna amikor gyermek voltam.

Banquet080201

Ugyan van egy közmondás, hogy a pénz nem boldogít, de azért jó ha van. Mivel tudjátok rólam, hogy foglalkozom spirituális dolgokkal is (erről is lesz egy bejegyzésem), ezért természetesen az Én gondolataimban sincs helye a materiális pénzes életnek, de jelenleg csak megérteni tudom, de levetni nem.

01randybluebrutos91262914004

Azt hiszem, hogy az anyagi biztonság könnyebb ha ketten vagyunk (lennénk), de így is sikerült bebizonyítani magamnak, hogy meg tudok állni a saját lábamon. Persze ha bármi történne, számíthatnék a barátimra is, de így a legjobb… ha Önmagra tudok a legjobban számítani!

1152582   2002869089 Amazonial080704brutos8011     bodylight1 bodylight4   brutos8586njj01

1 Response to "Én – második rész. Biztonság!?"

  1. Thats where it all started.

     

Megjegyzés küldése


    Hírdetések
    -------------------------