Szia Hercegem!

2010.08.08

Felöltöztem, felvettem a „báli” ruhám majd átmentem a barátaimhoz, hogy szórakozzunk egy kicsit, táncoljunk! Ahogy telt az este egy férfi állt meg az ajtóban és mindha megállt volna az idő, mert még mindig úgy érzem magam, mint ha ott állnék előtte és csak nézném és várnám, hogy azt mondja nekem… Szia hercegem! Ma amikor belépett az ajtón, csak annyit mondott… „szia hercegem”! Azt hiszem most egy igazi herceg képei illenek ide!

Eltelt "az" a hét!

2010.07.25

Ahogy kinézek az ablakomon és meglátom az előtte álló fenyőfa ágait, ami a rá zúdult víz súlyától behajlik az ablakom elé, azon tűnődöm, talán az elmúlt egy hétre miért tekintek úgy, mint az eddig eltelt legjobb szabadságomra? Azt hinné az ember, hogy egy szabadságnak nyaralással, pihenéssel kell eltelnie, de most már úgy gondolom, hogy ez nem így van...

Napozás, fürdés…

2010.07.18

Sokszor bebizonyosodott már, hogy a spontán dolgok milyen jók tudnak lenni. Tegnap elindultunk Balatonra, de az M7-es forgalma miatt inkább az M1-es felé fordultunk és Tatán kötöttünk ki végül. Zsolt javasolta, hogy oda menjünk, mert Ő Tatán született és tudja, hogy milyen jó strand van ott. Nos mindenki bele ment és elmondhatom, hogy nem bántuk meg. Szóval nem kell mindig, mindent megtervezni, néha lehet spontán élni egy kicsit.

Ha vége jó! De kinek?

2010.06.27

Az a legbiztosabb, ha tisztázom a dolgokat és nem beszélek félre. Megmondom amit érzek, amit gondolok, aztán a másik majd eldönti mit kezd vele. Persze ez nem egy könnyű döntés, de most ezt kellett tennem… Más: Jól sikerült a buli pénteken, bár a társaság akivel lementem, nem igazán érezte jól magát a Retro nap miatt, de szerintem nagyon jó volt újra a régi zenékre táncolni, nosztalgiázni. Már csak azért is mert jól meg voltak szerkesztve a mai stílusra, így lehetett rájuk bulizni!

Ez van!

2010.06.11

Lassan egy hónapja, hogy megírtam az Újra él a blogom bejegyzésem és ahogy megfogalmaztam, hogy milyen irányt szeretnék adni a bejegyzéseknek, meg kell mondanom, hogy most már azt sem szeretném. Nem akarok vissza térni a csöpögős, unalmas és vergődően depressziós bejegyzésekhez, mert már nem az a fiú megy az úton aki azokat a bejegyzéseket megfogalmazta, megírta. Sokakat az érdekel, hogy miben változtam meg, vagy mitől változtam meg ennyire, de úgy vélem nem egy dolog volt ami előidézte nálam ezt a változást.

Csak kép!

Bejegyezte: HungaryBoy On 4/29/2010 1 megjegyzés

43000100 100A

23482_1298366267973_1494890147_30983199_2209139_n

| edit post

Szép napunk van!

Bejegyezte: HungaryBoy On 4/25/2010 0 megjegyzés
| edit post

Ez az igazi változás!

Bejegyezte: HungaryBoy On 4/22/2010 0 megjegyzés

Annyi minden kavarog a fejemben és annyira nehéz elmondani vagy leírni mind azt ami ide bent van. Nem tudom még azt sem eldönteni, hogy jó, vagy rossz az amiben most benne vagyok… nem tudom… de tényleg…

Kezdem azzal, hogy töröltem magam pár napja minden ismerkedő oldalról. Hogy miért? Mert elég volt abból, hogy folyton csak próbálkozom, hogy legyen valakim és közben meg hülyét vagy ribit csinálok magamból. Őszintén szólva hiába tanácsolja nekem mindenki, hogy ne legyek álmodozó, hiszékeny, naiv vagy sorolhatnám a sok jellemzőt, de nem tudok nem Én lenni. Ha Én olyan vagyok, hogy pár randi után tudok már döntést hozni, vagy egy vad éjszaka után fel akarom tenni a másiknak a kérdést, hogy találkozunk-e még, akkor Én ilyen vagyok és kész. Elég volt ebből a buzis színjátékból, hogy mindig figyelni kell arra, hogy mit mondok el magamról, vagy mennyire mutatom ki a másiknak, hogy tetszik nekem, netán milyen alapon “kötelező” szexelni az első randin! Ez mind egy nagy baromság!

9000 A sok kalandvágyó és kapcsolatra alkalmatlan pöcsfej találta ezt ki és mint tudjuk “egy hülye százat csinál” alapon ez szépen ki is alakult a legtöbb buzinál. Ki mondja meg, hogy egy férfinak nem lehetnek érzései, vagy miért törvényszerű az, hogy a szexel kell kezdeni egy ismerkedést, mert az a legfontosabb. Melyik elmebeteg találta azt ki, hogy egy férfi attól jó pasi mert ki van gyúrva és dagadnak az izmai!? Mind ez csak vicc, mert amint felmentem hozzá, vagy találkoztam egy ilyen pasival, rájöttem, hogy nincs egy saját véleménye semmiről sem, csak amit a TV-ben látott- Persze mindent elmond róla, hogy a szex előtt, vagy  utána gyáva kislány azt mondani, hogy ennyit akart csak. Elkezdi az idióta rizsa szöveget, hogy “nem tudja mit akar” vagy “persze majd hívlak” de el sem mentette a számomat…

Azt persze Én is vallom, hogy jó, hogy ezek a pasik léteznek, mert segítenek átvészelni a “magányos” időszakot, de belül még mindig csak kislányok…

28000

Eddig azt hittem, hogy Ők az igazi férfiak, mert jól néztek ki, vagy mert pár alkalommal tudtunk is miről beszélgetni, de ez nem így van. Kezdve Fütyistől (Péter) aki közölte egy kis eltelt idő után, hogy mással is ismerkedett és Őt választotta, vagy  “G” - Gábortól aki az egyik pillanatban még járni akart velem, a másikban meg már elrohant (2 óra különbség), illetve ott volt a másik Gábor akinek a legfontosabb kérdése az volt, hogy az exével miért nem akarok lefeküdni!? Nem maradhat ki persze Zoli sem, aki több alkalommal is meglátogatott, de miután rájött, hogy nem fekszem le vele szimplán mert együtt nézünk egy filmet, elköszönt és sértődve eltűnt. Tudnék mesélni másokról is, akik annyira nagyon kemény és kigyúrt férfiak voltak, hogy egy hétig zaklattak a randi miatt, de bátorságuk már nem volt megjelenni, vagy ha meg is jelentek, akkor is az volt a lényege a randinak, hogy a második mondat után már arról beszéljünk, hogy Ő kivel szexelt vagy esetleg Mi mikor szexelünk.

Mellesleg ha valakinek kellenek a “kék-iwiwes” nevek, hét tessék kérni. :-)

training_1280

Nem azt mondom, hogy Én mindig viszonoztam a közeledését valakinek, mert persze ez nem így van, de elmondtam, hogy mit akarok, vagy nem akarok. Nem hagytam kételyek között senkit és nem bolondítottam be, hogy majd du. hívom, csak nem tudva, hogy melyik du.-án.

Rettentően naiv vagyok, ezt tudom magamról és talán igen, eléggé álmodozó is! Talán az is lehet, hogy nem kéne annyi mesét vagy scifit néznem,  viszont azt most megtanultam egy életre, hogy nem szabad az elvárásaimból és a vágyaimból leadnom, mert akkor magamat adom fel és elveszek és egy leszek a sok unalmas ember között, mint ahogy az elmúlt pár hónapban is. Ragaszkodnom kell ahhoz amit szeretnék és akit szeretnék. Kompromisszumokat ráérek majd a kapcsolatban kötni.

Őszintén szólva az sem érdekel, hogy ha még évekig egyedül leszek, mert tudom, hogy minden változik és előbb vagy utóbb tényleg meg is változik. :-)

Most már tudom, hogy Én is nézek ki úgy , mint a sok “férfinak” mondott pasi, hiszen sokuknál sokkal szebb és formásabb izmaim vannak (ez most szerény volt), de amiben különbözök a sok szerencsétlen buzitól, az nem más mint hogy Én – …Én vagyok!

gav_1794 blog

Lehet, hogy ez a bejegyzésem megbotránkoztat pár embert, vagy van aki baromi beképzelt buzinak tart majd, de rettentően nem érdekel. Természetesen mindig vannak kivételek és azt sem várom el, hogy mindenki szeressen, mert elég ha Ő szeretni fog. Én a legfőbb erényemmel várni rá, ahogy mondani szoktam… Türelemmel! :-)

Chase (19)

| edit post

Várok...

Bejegyezte: HungaryBoy On 4/21/2010 0 megjegyzés
| edit post

Amikor olyan világokról álmodsz…

Bejegyezte: HungaryBoy On 4/19/2010 1 megjegyzés

Amikor olyan világokról álmodsz, amelyek soha nem léteztek, vagy soha nem fognak létezni, és boldognak érzed magad, akkor feladtad. A világot úgyse tudod megváltoztatni, hogy jobban megfeleljen az igényeidnek! (...) Neked kell egy kis belátással lenned... egy kicsit kevesebbet várnod az emberektől... és elfogadnod, hogy ami lehetetlen, az lehetetlen!

Képkivágás

| edit post

Mesét nézek… de utána Grrr…

Bejegyezte: HungaryBoy On 4/17/2010 0 megjegyzés

Lassan vége lesz a szabadságomnak és, hogy őszinte legyek, igen csak várom már, hogy újra dolgozni menjek. :-) Szeretem a munkámat, de ezt már írtam.

Tegnap jól sikerült az Alter buli, bár nagyon fiatal társaság volt lent és sok lány. Nem tudom milyen buli volt, de nagyon gázos társaság jött össze. Azért jót táncoltunk és szórakoztunk Olgival.

Amúgy éppen most értem haza a moziból, megnéztük a Titánok harca című filmet 3D-ben. Nagyon látványos és jól kidolgozott film. Szerintem érdemes megnézni, de persze mindenki majd eldönti magától. Én nagyon  szeretem az ilyen típusú filmeket, talán ezért is élveztem ennyire.

Beszéltem ma “G”-el (jelzem nem a régi “G”-ről van szó), hogy találkozunk újra. Úgy volt, hogy jó lesz a ma este, de végül is egyszer csak felhívott, hogy a hetero barátaival megy el egy buliba. Hm.. rendben..kérdeztem holnap? Erre jelezte, hogy az exével megy moziba. Ok.. jó mozizást…

Türelem, türelem, türelem… :-) Jó úton haladok!

Most megnézek egy mese filmet, majd lefekszem aludni. :-)

Pont most hívott fel “G” és megkérdezte, hogy miért mentettem el az volt barátjának a profilját. Mondtam, neki, hogy mert megnézett és meg akartam mutatni a barátaimnak, hogy kivel volt együtt. De úgy felhúzott, mert nem tudom mit képzelt rólam, hogy eljövök Tőle és utána kikezdek az exével!? Mikor jelzem neki, hogy semmit nem akarok Tőle még megkérdezi, hogy miért nem!?

Grrr….

Impact

| edit post

Csak egy teát kérek!

Bejegyezte: HungaryBoy On 4/16/2010 1 megjegyzés

El kell mesélnem, hogy tegnap este egy helyes sráccal találkoztam, mondván iszunk valamit. Persze az, hogy ezt nála tesszük meg a lakásán vele hozott némi lehetőséget is, hogy egy kellemes esténk legyen.

Amint oda értem hozzá és ajtót nyitott, egyből észre vettem rajta, hogy tetszem neki, ahogy persze Ő is nekem.

Leültünk beszélgetni, teát készített nekem és hosszasan mesélt mindkettőnk az életéről, a múltjáról a terveiről. Kicsit furcsa volt, de egyáltalán nem voltunk feszültek és olyan érzés volt, mint ha már ismertük volna egymás régebbről. Persze ez nem igaz, de tényleg olyan volt. Még szót is adott neki, hogy úgy érzi mint ha már találkoztunk volna.

1414671262761027 1414671262761444 1414671262761341

Leszögezem, hogy egy italnak indult az este, mert nem rég lett vége egy kapcsolatának (persze, hogy mindig kifogom) és így csak egy ártatlan beszélgetés és kellemes este reményében találkoztunk.

Egy-két óra beszélgetés után valahogy, véletlenül már simogatott és természetesen felvetette a jó öreg trükköt, hogy megmasszírozna. :-) Most komolyan, még szép, hogy belementem. :-)

Hozzá teszem olyan piszkosul jól megmasszírozott, hogy mozdulni sem tudtam és amint észbe kaptam már a fenekemet nyalogatta. Mondanom sem kell, hogy ez után mi következett, de mindenki fantáziájára bízom...

Miután végeztünk, megkérdeztem Tőle, hogy egy nap hány alkalommal képes szexelni, mire közölte, hogy több alkalommal is, na hát már is jött az ismétlés… :-) Valahogy olyan jól mozogtunk és jól kiegészítettük egymást az ágyban, hogy mind a kettőnk meg is jegyezte a másiknak az élményét.

Köszi “G”! :-)

1414671262761886 1414671262781953 1414671262782306

Hát, így telt a tegnap estém rövid verziója és el kell mondanom, hogy igen csak rám fért már, mert idejét sem tudom mikor volt utoljára szexuális életem. :-) Most már viszont meg tudom mondani…

Na, most, hogy már kitálaltam a piszkos dolgaimat, elmegyek Tomival a Tutanhamon kiállításra, este pedig buli a lányokkal! Valószínű, hogy az Alterba megyünk, egy kis gőz kieresztésére.

Kellemes napot mindenkinek!

1414671266802569 14146712668025901414671266802641 1414671266802619  1414671266802665 1414671266802684 1414671266802724 1414671266802744

| edit post

A természet velünk van!

Bejegyezte: HungaryBoy On 4/14/2010 0 megjegyzés

Ahogy kinézek az ablakon minden olyan zöld és virágba van borulva sok fa és bokor. A kis levelek is látszanak, ahogy a több napos esőzés felébresztette őket és arra késztetve minden levelet, hogy kibújjanak kis bimbójukból. Ha bele gondolok, hogy napok óta esik az eső, de pl. a növények mennyire örülnek ennek, az jut eszembe, hogy még ha az embere siránkoznak is, hogy sokat esik az eső, még is mennyire hasznos és szükségszerű más élőlények számára ez az állapot.
Szóval ezzel a kis reggeli eső iránti csöpögéssel csak azt akartam leírni, hogy még mindig esik és végre érzem a tavasz erejét.


Eléggé jól telik a szabim, hála égnek nem unatkozom itthon, mert mindig van valaki akivel tudok találkozni, vagy mindig le tudom magam foglalni. Kicsit tartottam Tőle, hogy nem lesz sok programom, de hihetetlen, hogy mennyire meg tudnak változni pillanatok alatt a dolgok.
Lesz randim, találkozok régi ismerőssel, pénteken ha mindenkinek ok, megyünk Alterbe... Ja! Megnéztem az 500 nap nyár című filmet. Hát ajánlom mindenkinek, nagy jó és tanulságos mozifilm. Bár még mindig nem nyertem vissza a hitem a "szerelem első látásra" vagy a "meglátni és megszeretni", "mindörökké szerelem" lehetőségekben, de egy kicsit segített a film, hogy legyen még kitartásom.

Ha már a növényekről írtam, akkor egy pár kép, hogy mit lehet kezdeni a természetben talált alapanyagokkal. Arany, szamóca, eper, kaviár, liszt, zöldségek... A képeket a Brice Hardelin Portfolio oldalon megtekinthetőek:

| edit post

    Hírdetések
    -------------------------