Szia Hercegem!

2010.08.08

Felöltöztem, felvettem a „báli” ruhám majd átmentem a barátaimhoz, hogy szórakozzunk egy kicsit, táncoljunk! Ahogy telt az este egy férfi állt meg az ajtóban és mindha megállt volna az idő, mert még mindig úgy érzem magam, mint ha ott állnék előtte és csak nézném és várnám, hogy azt mondja nekem… Szia hercegem! Ma amikor belépett az ajtón, csak annyit mondott… „szia hercegem”! Azt hiszem most egy igazi herceg képei illenek ide!

Eltelt "az" a hét!

2010.07.25

Ahogy kinézek az ablakomon és meglátom az előtte álló fenyőfa ágait, ami a rá zúdult víz súlyától behajlik az ablakom elé, azon tűnődöm, talán az elmúlt egy hétre miért tekintek úgy, mint az eddig eltelt legjobb szabadságomra? Azt hinné az ember, hogy egy szabadságnak nyaralással, pihenéssel kell eltelnie, de most már úgy gondolom, hogy ez nem így van...

Napozás, fürdés…

2010.07.18

Sokszor bebizonyosodott már, hogy a spontán dolgok milyen jók tudnak lenni. Tegnap elindultunk Balatonra, de az M7-es forgalma miatt inkább az M1-es felé fordultunk és Tatán kötöttünk ki végül. Zsolt javasolta, hogy oda menjünk, mert Ő Tatán született és tudja, hogy milyen jó strand van ott. Nos mindenki bele ment és elmondhatom, hogy nem bántuk meg. Szóval nem kell mindig, mindent megtervezni, néha lehet spontán élni egy kicsit.

Ha vége jó! De kinek?

2010.06.27

Az a legbiztosabb, ha tisztázom a dolgokat és nem beszélek félre. Megmondom amit érzek, amit gondolok, aztán a másik majd eldönti mit kezd vele. Persze ez nem egy könnyű döntés, de most ezt kellett tennem… Más: Jól sikerült a buli pénteken, bár a társaság akivel lementem, nem igazán érezte jól magát a Retro nap miatt, de szerintem nagyon jó volt újra a régi zenékre táncolni, nosztalgiázni. Már csak azért is mert jól meg voltak szerkesztve a mai stílusra, így lehetett rájuk bulizni!

Ez van!

2010.06.11

Lassan egy hónapja, hogy megírtam az Újra él a blogom bejegyzésem és ahogy megfogalmaztam, hogy milyen irányt szeretnék adni a bejegyzéseknek, meg kell mondanom, hogy most már azt sem szeretném. Nem akarok vissza térni a csöpögős, unalmas és vergődően depressziós bejegyzésekhez, mert már nem az a fiú megy az úton aki azokat a bejegyzéseket megfogalmazta, megírta. Sokakat az érdekel, hogy miben változtam meg, vagy mitől változtam meg ennyire, de úgy vélem nem egy dolog volt ami előidézte nálam ezt a változást.

Mesét nézek… de utána Grrr…

Bejegyezte: HungaryBoy On 4/17/2010

Lassan vége lesz a szabadságomnak és, hogy őszinte legyek, igen csak várom már, hogy újra dolgozni menjek. :-) Szeretem a munkámat, de ezt már írtam.

Tegnap jól sikerült az Alter buli, bár nagyon fiatal társaság volt lent és sok lány. Nem tudom milyen buli volt, de nagyon gázos társaság jött össze. Azért jót táncoltunk és szórakoztunk Olgival.

Amúgy éppen most értem haza a moziból, megnéztük a Titánok harca című filmet 3D-ben. Nagyon látványos és jól kidolgozott film. Szerintem érdemes megnézni, de persze mindenki majd eldönti magától. Én nagyon  szeretem az ilyen típusú filmeket, talán ezért is élveztem ennyire.

Beszéltem ma “G”-el (jelzem nem a régi “G”-ről van szó), hogy találkozunk újra. Úgy volt, hogy jó lesz a ma este, de végül is egyszer csak felhívott, hogy a hetero barátaival megy el egy buliba. Hm.. rendben..kérdeztem holnap? Erre jelezte, hogy az exével megy moziba. Ok.. jó mozizást…

Türelem, türelem, türelem… :-) Jó úton haladok!

Most megnézek egy mese filmet, majd lefekszem aludni. :-)

Pont most hívott fel “G” és megkérdezte, hogy miért mentettem el az volt barátjának a profilját. Mondtam, neki, hogy mert megnézett és meg akartam mutatni a barátaimnak, hogy kivel volt együtt. De úgy felhúzott, mert nem tudom mit képzelt rólam, hogy eljövök Tőle és utána kikezdek az exével!? Mikor jelzem neki, hogy semmit nem akarok Tőle még megkérdezi, hogy miért nem!?

Grrr….

Impact

0 Response to "Mesét nézek… de utána Grrr…"

Megjegyzés küldése


    Hírdetések
    -------------------------