Szia Hercegem!

2010.08.08

Felöltöztem, felvettem a „báli” ruhám majd átmentem a barátaimhoz, hogy szórakozzunk egy kicsit, táncoljunk! Ahogy telt az este egy férfi állt meg az ajtóban és mindha megállt volna az idő, mert még mindig úgy érzem magam, mint ha ott állnék előtte és csak nézném és várnám, hogy azt mondja nekem… Szia hercegem! Ma amikor belépett az ajtón, csak annyit mondott… „szia hercegem”! Azt hiszem most egy igazi herceg képei illenek ide!

Eltelt "az" a hét!

2010.07.25

Ahogy kinézek az ablakomon és meglátom az előtte álló fenyőfa ágait, ami a rá zúdult víz súlyától behajlik az ablakom elé, azon tűnődöm, talán az elmúlt egy hétre miért tekintek úgy, mint az eddig eltelt legjobb szabadságomra? Azt hinné az ember, hogy egy szabadságnak nyaralással, pihenéssel kell eltelnie, de most már úgy gondolom, hogy ez nem így van...

Napozás, fürdés…

2010.07.18

Sokszor bebizonyosodott már, hogy a spontán dolgok milyen jók tudnak lenni. Tegnap elindultunk Balatonra, de az M7-es forgalma miatt inkább az M1-es felé fordultunk és Tatán kötöttünk ki végül. Zsolt javasolta, hogy oda menjünk, mert Ő Tatán született és tudja, hogy milyen jó strand van ott. Nos mindenki bele ment és elmondhatom, hogy nem bántuk meg. Szóval nem kell mindig, mindent megtervezni, néha lehet spontán élni egy kicsit.

Ha vége jó! De kinek?

2010.06.27

Az a legbiztosabb, ha tisztázom a dolgokat és nem beszélek félre. Megmondom amit érzek, amit gondolok, aztán a másik majd eldönti mit kezd vele. Persze ez nem egy könnyű döntés, de most ezt kellett tennem… Más: Jól sikerült a buli pénteken, bár a társaság akivel lementem, nem igazán érezte jól magát a Retro nap miatt, de szerintem nagyon jó volt újra a régi zenékre táncolni, nosztalgiázni. Már csak azért is mert jól meg voltak szerkesztve a mai stílusra, így lehetett rájuk bulizni!

Ez van!

2010.06.11

Lassan egy hónapja, hogy megírtam az Újra él a blogom bejegyzésem és ahogy megfogalmaztam, hogy milyen irányt szeretnék adni a bejegyzéseknek, meg kell mondanom, hogy most már azt sem szeretném. Nem akarok vissza térni a csöpögős, unalmas és vergődően depressziós bejegyzésekhez, mert már nem az a fiú megy az úton aki azokat a bejegyzéseket megfogalmazta, megírta. Sokakat az érdekel, hogy miben változtam meg, vagy mitől változtam meg ennyire, de úgy vélem nem egy dolog volt ami előidézte nálam ezt a változást.

Kérdezzek még?

Bejegyezte: HungaryBoy On 2/20/2010
Elkezdtem visszaolvasni az elmúlt napok msn és email üzeneteit, illetve azokat az SMS-et amiket „várj”-al, vagy „Fütyis”-el, netán „Z”-el leveleztem. Mindenkiét, akit szerettem volna az elmúlt időben megismerni, szerettem volna megragadni, megérteni…Ahogy olvastam a válaszaimat, a kérdéseimet vagy az azokra kapott válaszokat rájöttem, hogy teletömtem Őket felesleges hittel, reménnyel, vagy lelkesedéssel. Olyan érzésekkel, vágyakkal, amik még kimondásra sem kerültek, amelyekben ott van a vágyakozás, hogy talán Ő lesz az életem párja… talán kincset találtam… Most már rájöttem, hogy egy tévedés volt mind. Hogy minden kimondott vagy leírt szó, csupán egy dologra volt jó, hogy végre valaki kimondja, hogy ki erőszakoljam belőlük, amire már olyan nagyon régen várok… azt a pár szót, ami a lelkemnek oly nagyon hiányzik…„…”
Most látom csak igazán, hogy tele vagyok bizonytalansággal, kétellyel, félelemmel és ezért eltökélten tudni akarom tőlük a választ, hogy mit akarnak tőlem. Előbb felteszem ezt a kérdést, mint sem megismernének, vagy megértenének, vagy akár Én magam tudnám, hogy kitől kérdezem.
Annyi kérdés van bennem, amire nem tudom a választ, annyira sok tévhit és álom kering idebent….Miért hozza a reggeli napfelkelte mindig a végét a dolgoknak?
Miért tanácsolja mindenki azt, hogy élvezzem az életet, ha „Ő” amitől élvezném nincs meg?
Miért ad reményt, ha nem is tudja mi az?
Miért, miért….???

Mire jó ez a sok szar kérdés?

Fogalmam sincs, de így működöm… Talán hibás működés, talán csak kimerültség, de az is lehet, most jött el az idő, hogy megtegyem azt, amit fél éve tervezek már…


6 Response to "Kérdezzek még?"

 1. Chris Said,

  Mitől lettél megint ilyen bizonytalan? Ezelőtt pár nappal (talán szerdán?) még egy olyan magabiztos bejegyzésed volt, hogy végre-végre megvan Ő.
  Hova tűnt a magabiztosságod, a lelkesedésed? Miért tépelődsz újra?

  C.

   

 2. HungaryBoy Said,

  Teljesen mindegy mit teszel, mindig csak is egy dolog lehet a vége...

   


 3. Névtelen Said,

  Na hali!

  Hát itt meg mi történt két nap alatt? Remélhetőleg a fél éve tervezett dolog nem az, hogy leugrasz a hídról! Á, dehogy, te annál okosabb vagy! Tudom már, megteszed egy nővel! Nem, nem! Egyszerre kettővel! :) Bocs, néha hüle vagyok!

  Szóval, itt vagy kb. 30 évesen és még nem találtad meg a Nagy Ő-t? Jól látom? Bizonytalan vagy, hogy nem vagy elég jó? Kétely, hogy jól csinálod-e a dolgokat? Félelem attól, hogy rövid időn belül nem is fogod megtaláni a Nagy Igazi-t? Hát ez megint jó sok szar kérdés - utánad szabadon. :)

  Figyu, a kérdéseidre oda is írtad a választ, ha jobban megnézed. Elmehetsz bárhova a világon, a saját kérdéseidre csakis önmagadban találhatod meg a válaszokat. Se Fütyis, se Z nem fog neked kielégítő választ adni.

  Szerinted mennyi idő kell ahhoz, hogy valakiről azt állíthasd, hogy ő Big One? Lehet, hogy évek telnek el. Szerinted az emberek hány százaléka találja meg az Egyetlen-t? Ha meg is találja valaki, akkor automatikusan vele is fogja leélni az életét? A fenéket!

  Nekem egy év padló után négy év magamhoztérés kellett ahhoz, h kiheverjem a vele való találkozást húsz évesen. Tíz éve nem láttam, gyerekei vannak, a múlt héten lett 35, de még most is szinte naponta eszembe jut...

  Nem biztos, hogy a Nagy Ő-t kell megtalálnod a boldogsághoz... Önmagadat kell megtalálnod.

  Ebben a nagy ködben...

  Fiatal vagy, menni fog!

  Name Less
  (akit sehonnan nem ismersz)

   

 4. HungaryBoy Said,

  Szia Name Less :-)

  Nagyon köszönöm a bejegyzésed!

  kellemes napot!

   


Megjegyzés küldése


  Hírdetések
  -------------------------