Szia Hercegem!

2010.08.08

Felöltöztem, felvettem a „báli” ruhám majd átmentem a barátaimhoz, hogy szórakozzunk egy kicsit, táncoljunk! Ahogy telt az este egy férfi állt meg az ajtóban és mindha megállt volna az idő, mert még mindig úgy érzem magam, mint ha ott állnék előtte és csak nézném és várnám, hogy azt mondja nekem… Szia hercegem! Ma amikor belépett az ajtón, csak annyit mondott… „szia hercegem”! Azt hiszem most egy igazi herceg képei illenek ide!

Eltelt "az" a hét!

2010.07.25

Ahogy kinézek az ablakomon és meglátom az előtte álló fenyőfa ágait, ami a rá zúdult víz súlyától behajlik az ablakom elé, azon tűnődöm, talán az elmúlt egy hétre miért tekintek úgy, mint az eddig eltelt legjobb szabadságomra? Azt hinné az ember, hogy egy szabadságnak nyaralással, pihenéssel kell eltelnie, de most már úgy gondolom, hogy ez nem így van...

Napozás, fürdés…

2010.07.18

Sokszor bebizonyosodott már, hogy a spontán dolgok milyen jók tudnak lenni. Tegnap elindultunk Balatonra, de az M7-es forgalma miatt inkább az M1-es felé fordultunk és Tatán kötöttünk ki végül. Zsolt javasolta, hogy oda menjünk, mert Ő Tatán született és tudja, hogy milyen jó strand van ott. Nos mindenki bele ment és elmondhatom, hogy nem bántuk meg. Szóval nem kell mindig, mindent megtervezni, néha lehet spontán élni egy kicsit.

Ha vége jó! De kinek?

2010.06.27

Az a legbiztosabb, ha tisztázom a dolgokat és nem beszélek félre. Megmondom amit érzek, amit gondolok, aztán a másik majd eldönti mit kezd vele. Persze ez nem egy könnyű döntés, de most ezt kellett tennem… Más: Jól sikerült a buli pénteken, bár a társaság akivel lementem, nem igazán érezte jól magát a Retro nap miatt, de szerintem nagyon jó volt újra a régi zenékre táncolni, nosztalgiázni. Már csak azért is mert jól meg voltak szerkesztve a mai stílusra, így lehetett rájuk bulizni!

Ez van!

2010.06.11

Lassan egy hónapja, hogy megírtam az Újra él a blogom bejegyzésem és ahogy megfogalmaztam, hogy milyen irányt szeretnék adni a bejegyzéseknek, meg kell mondanom, hogy most már azt sem szeretném. Nem akarok vissza térni a csöpögős, unalmas és vergődően depressziós bejegyzésekhez, mert már nem az a fiú megy az úton aki azokat a bejegyzéseket megfogalmazta, megírta. Sokakat az érdekel, hogy miben változtam meg, vagy mitől változtam meg ennyire, de úgy vélem nem egy dolog volt ami előidézte nálam ezt a változást.

Végre nem görcsölök!

Bejegyezte: HungaryBoy On 6/26/2009 0 megjegyzés

Ahogy elkezdtem ma írni a blogomba és folyamatosan töröltem ki a mondatokat, mert nem igazán találtam meg azt a gondolatot, amit igazán le szeretnék írni. Persze egy olyan mondat is született, amiben benne volt a vágyakozás, hogy közel fél éves egyedüllét után végre találhatnék magamnak valakit, de akkor megint csak azt kaptam volna meg a barátaimtól, hogy depis, vagy küszködő pillanataim, gondolataim vannak. Ezt elkerülvén megpróbálom megközelíteni más irányból a "kapcsolat" téren cikázó gondolataimat.

Ha az elmúlt hónapokat nézem, akkor igen igaza volt a barátaimnak, hogy görcsösen kergetek valami álmot, reményt, hogy találjak magam mellé valakit és amikor már teljes elkeseredésben voltam, akkor eltöltöttem egy hétvégét "O"-al és Ő rendbe rakott. Persze ezek után ismételten visszavonultam a próbálkozások és elutasítások mezeére. Nemeszisz egyik este azt mondta, hogy amit mellesleg én is mondogattam Ő neki - , hogy addig úgy sem találom meg, amíg ilyen görcsösen keresem. Akkor és abban a pillanatban úgy döntöttem, hogy visszább veszek és rábízom magam a "másik" oldalra. Igen is találjon most meg Ő engem és mindaddig keressen, amíg meg nem talál.

Aztán jött egy forduló pont, mert végre elfogadtam magamban, hogy az elmúlt időszak munkája, edzései meghozták az eredményt külsőleg és aztán Nemeszisz segítségével elkészítettük az új képeim. Fel is töltöttem Őket a kék-iwiw-re és persze el is kezdtem kapni az ajánlatokat. Olyanok is azonnal akartak tőlem minden féle „csúnyaságot” akik fél éve még csak vissza sem írtak az üzeneteimre. Persze mind sivár, szex centrikus és üres üzenet, amiben sugárzik, hogy csak azért írt mert új képeim vannak és ahogy kinézek rajtuk. Persze mondhatjuk azt is, hogy mi másra való akkor egy ilyen oldal!?

Mivel magam sem vagyok egy "átlagos" gondolkodású ember, ezért azt hiszem most nem így és nem itt fogom megtalálni azt aki engem ugyan úgy keres, mint ahogyan Én - Őt. Nem is az Alt..-ban vagy a szaunában… mellesleg ezekről a helyekről jobb ha nem is beszélünk, mert leginkább egy fertőhöz tudom hasonlítani…

Tehát most várok…

Ez tudom, hogy úgy hangzik mint valami érzelgős buzi vallomása, amit egy meleg havilapban lehet olvasni, de egy valamibe valóban bele kell gondolnom, hogy mit akarok megtenni azért, hogy végre ne a "majom csapdára" vagy "szia nem tudom ki vagy, de csináljuk" módszerekkel bízzam a szexuális életem, illetve, hogy bújós pillanataimba, ne a csóri 3 kg-os macskámat szorongassam, hanem olyas valakit akinek nem kell megszólalnia, nem kell kérnie, nem kell semmit sem tennie csak átölelnie...

Azt hiszem most egy olyan időszakában vagyok az életemnek, amiben hagynom kell, hogy Ő találjon meg és addig semmi más dolgom sincs mint élvezni az életet és most nem tenni semmit. Mindig azt vallom, hogy nem csak döntést kell hozni, de meg is tenni a döntésed lényegét és most így is teszek...

| edit post

    Hírdetések
    -------------------------