Szia Hercegem!

2010.08.08

Felöltöztem, felvettem a „báli” ruhám majd átmentem a barátaimhoz, hogy szórakozzunk egy kicsit, táncoljunk! Ahogy telt az este egy férfi állt meg az ajtóban és mindha megállt volna az idő, mert még mindig úgy érzem magam, mint ha ott állnék előtte és csak nézném és várnám, hogy azt mondja nekem… Szia hercegem! Ma amikor belépett az ajtón, csak annyit mondott… „szia hercegem”! Azt hiszem most egy igazi herceg képei illenek ide!

Eltelt "az" a hét!

2010.07.25

Ahogy kinézek az ablakomon és meglátom az előtte álló fenyőfa ágait, ami a rá zúdult víz súlyától behajlik az ablakom elé, azon tűnődöm, talán az elmúlt egy hétre miért tekintek úgy, mint az eddig eltelt legjobb szabadságomra? Azt hinné az ember, hogy egy szabadságnak nyaralással, pihenéssel kell eltelnie, de most már úgy gondolom, hogy ez nem így van...

Napozás, fürdés…

2010.07.18

Sokszor bebizonyosodott már, hogy a spontán dolgok milyen jók tudnak lenni. Tegnap elindultunk Balatonra, de az M7-es forgalma miatt inkább az M1-es felé fordultunk és Tatán kötöttünk ki végül. Zsolt javasolta, hogy oda menjünk, mert Ő Tatán született és tudja, hogy milyen jó strand van ott. Nos mindenki bele ment és elmondhatom, hogy nem bántuk meg. Szóval nem kell mindig, mindent megtervezni, néha lehet spontán élni egy kicsit.

Ha vége jó! De kinek?

2010.06.27

Az a legbiztosabb, ha tisztázom a dolgokat és nem beszélek félre. Megmondom amit érzek, amit gondolok, aztán a másik majd eldönti mit kezd vele. Persze ez nem egy könnyű döntés, de most ezt kellett tennem… Más: Jól sikerült a buli pénteken, bár a társaság akivel lementem, nem igazán érezte jól magát a Retro nap miatt, de szerintem nagyon jó volt újra a régi zenékre táncolni, nosztalgiázni. Már csak azért is mert jól meg voltak szerkesztve a mai stílusra, így lehetett rájuk bulizni!

Ez van!

2010.06.11

Lassan egy hónapja, hogy megírtam az Újra él a blogom bejegyzésem és ahogy megfogalmaztam, hogy milyen irányt szeretnék adni a bejegyzéseknek, meg kell mondanom, hogy most már azt sem szeretném. Nem akarok vissza térni a csöpögős, unalmas és vergődően depressziós bejegyzésekhez, mert már nem az a fiú megy az úton aki azokat a bejegyzéseket megfogalmazta, megírta. Sokakat az érdekel, hogy miben változtam meg, vagy mitől változtam meg ennyire, de úgy vélem nem egy dolog volt ami előidézte nálam ezt a változást.

Semmi extra...

Bejegyezte: HungaryBoy On 8/17/2009
Mint látható, ismételten megváltoztattam a blogom fejlécét, hogy ne legyen unalmas az oldal és mostantól hetente fogom ezt megtenni. :-)
Nem csak ez történt ám ma reggel, hanem az is, hogy láttam az MSN-en Kisördit bejelentkezve. Igen csak nagy kényszert éreztem, hogy írjak neki, de ha nem Ő lett volna a gép előtt akkor igen csak kopp lett volna a szitu. Érdekes, mert az elmúlt napokban eléggé sokszor jutott az eszembe, de nem tudom miért. Remélem minden rendben van vele és csak egy kósza megérzés keringet a fejemben napokban... Minden esetre jó lenne vele dumálni megint.
Felhívtam a kollégám, hogy minden rendben van-e bent, de mint mindig, így most is valami rossz hírt kellett kapnom. A kolléga lebetegedett, így van egy olyan érzésem, hogy ma visszavonják a szabimat. Már nagyon elegem van ebből a szervezetlen és abszolút kihasználós munkahelyből... Na mindegy, ez az Én problémám!
Más: Nemeszisz tegnap megemlítette, hogy mostanában olyan nagy szomorúságot lát és érez rajtam. Kicsit meglepődtem azon amit mondott, de természetesen azonnal el is gondolkoztam rajtam, hogy mennyi valóság tartalma lehet... És mire jutottam? Talán igaza van, de talán csak ugyan azt érzi rajtam ami meghatározta az elmúlt időszakom érzéseit... Ebből a gondolatból most nem szeretnék tovább menni, mert minden azért nem tartozik a külvilágra, tudván, hogy kik olvassák a blogomat.

Ezeket a képeket már sok bejegyzéshez fel szerettem volna tenni, de csak most jött el az ideje.

Köszönöm OhlalaMag!


5 Response to "Semmi extra..."

 1. JB Said,

  I'm sad but I don't speak Hungarian :-((

   

 2. ~ GULEM Said,

  Köszönöm a látogatást, ha ez a szép Antop Kiss greetings

   

 3. Nemeszisz Said,

  Helló Hungary Boy! ;)
  Ismét bizonyítottad határtalan jó ízlésed. Nagyon szép lett a blogod!

  P
  Nemeszisz :)

   

 4. HungaryBoy Said,

  Köszönöm mindenkinek! :-)

   

 5. Unknown Said,

  Oh la la is right!

   

Megjegyzés küldése


  Hírdetések
  -------------------------