Szia Hercegem!

2010.08.08

Felöltöztem, felvettem a „báli” ruhám majd átmentem a barátaimhoz, hogy szórakozzunk egy kicsit, táncoljunk! Ahogy telt az este egy férfi állt meg az ajtóban és mindha megállt volna az idő, mert még mindig úgy érzem magam, mint ha ott állnék előtte és csak nézném és várnám, hogy azt mondja nekem… Szia hercegem! Ma amikor belépett az ajtón, csak annyit mondott… „szia hercegem”! Azt hiszem most egy igazi herceg képei illenek ide!

Eltelt "az" a hét!

2010.07.25

Ahogy kinézek az ablakomon és meglátom az előtte álló fenyőfa ágait, ami a rá zúdult víz súlyától behajlik az ablakom elé, azon tűnődöm, talán az elmúlt egy hétre miért tekintek úgy, mint az eddig eltelt legjobb szabadságomra? Azt hinné az ember, hogy egy szabadságnak nyaralással, pihenéssel kell eltelnie, de most már úgy gondolom, hogy ez nem így van...

Napozás, fürdés…

2010.07.18

Sokszor bebizonyosodott már, hogy a spontán dolgok milyen jók tudnak lenni. Tegnap elindultunk Balatonra, de az M7-es forgalma miatt inkább az M1-es felé fordultunk és Tatán kötöttünk ki végül. Zsolt javasolta, hogy oda menjünk, mert Ő Tatán született és tudja, hogy milyen jó strand van ott. Nos mindenki bele ment és elmondhatom, hogy nem bántuk meg. Szóval nem kell mindig, mindent megtervezni, néha lehet spontán élni egy kicsit.

Ha vége jó! De kinek?

2010.06.27

Az a legbiztosabb, ha tisztázom a dolgokat és nem beszélek félre. Megmondom amit érzek, amit gondolok, aztán a másik majd eldönti mit kezd vele. Persze ez nem egy könnyű döntés, de most ezt kellett tennem… Más: Jól sikerült a buli pénteken, bár a társaság akivel lementem, nem igazán érezte jól magát a Retro nap miatt, de szerintem nagyon jó volt újra a régi zenékre táncolni, nosztalgiázni. Már csak azért is mert jól meg voltak szerkesztve a mai stílusra, így lehetett rájuk bulizni!

Ez van!

2010.06.11

Lassan egy hónapja, hogy megírtam az Újra él a blogom bejegyzésem és ahogy megfogalmaztam, hogy milyen irányt szeretnék adni a bejegyzéseknek, meg kell mondanom, hogy most már azt sem szeretném. Nem akarok vissza térni a csöpögős, unalmas és vergődően depressziós bejegyzésekhez, mert már nem az a fiú megy az úton aki azokat a bejegyzéseket megfogalmazta, megírta. Sokakat az érdekel, hogy miben változtam meg, vagy mitől változtam meg ennyire, de úgy vélem nem egy dolog volt ami előidézte nálam ezt a változást.

Hirtelen gondolat...

Bejegyezte: HungaryBoy On 8/31/2009 2 megjegyzés
Szerintem nem az a lényeg, hogy mindig, minden tudjak előre, hanem elég ha biztos vagyok abban, hogy tudok majd dönteni. Persze hiába igyekszem mindig a megfelelő döntést meghozni, sosem lehetek eléggé biztos abban, hogy az jó lesz, amíg el nem érkezik az a pillanat, hogy jól érezem magam. :-)
Ha nagy esemény, vagy nagy lehetőség, netán nagy kudarc, vagy bánat van előttem, akkor vagy észreveszem ezt a lehetőséget, vagy elmegyek mellette. és attól kezdve az a múlt, amit sosem fogok tudni. Ebből az következik, hogy bárhogy is döntök, bárhogy is alakulnak a dolgok mindig lesz valami és ha egy adott pillanatban megvizsgálom, hogy ez most jó vagy nem, akkor már nem számít, hogy miként, vagy milyen döntések láncolatként jutottam el addig a pontig, hanem elég, hogy megélhetem és ott lehetek.
Minden egyes nap változik az alapján, hogy miként ítélem meg a saját helyem vagy szerepem az életemben. Folyanatosan érnek külső hatások, emberek szolnak bele a jövőmbe, ezért minden nap más és más, de sosem ugyan olyan. Sosem lesz olyan érzésem, hogy ez történt tegnap is és az előtt is...
És, hogy ez a gondolkozás hova vezet? Nos fogalmam sincs, csak tisztában leszek azzal, hogy egy dolog van, ami biztos az életemben...az a változás! És ha már úgy sem tehetek semmit sem ellen, akkor úgy teszek, mind ha ismerném a jövőmet! :-)
Aközött, hogy reggel elindulok dolgozni és hogy haza érek a munkából egy olyan idő telik el számomra ami meghatározza, hogy milyen lesz a holnapom.
Nem azért mert valami történik bent és azt holnap folytatnom kell, hanem mert olyan döntéseket hoztam, ami magával teremti a holnapom pillanatait. Ha megnézek a reggeli metrón egy anyát, aki a sparos szatyrával és az olcsón vett ruhájában igyekszik be a munka helyére, hogy elvégezze a mai szerepét a hangyabolyban, akkor eszembe jut, hogy ha Ő haza megy este, akkorugyan Ő is tudja, hogy lesz holnap, de nem úgy gondol rá, mint egy újabb lehetőségre, vagy egy újabb ismeretlen és felfedezendő kalandra, hanem egy teherre, vagy mint kőre, ami ott szorong a mellkasában, mint amikor az érzed, hogy rossz mind az ami veled történik, de nem tudsz szabadulni a helyzetből. Az a kérdés jut eszembe, hogy mit tudna tenni az asszony, hogy eldobja a követ?
Ösztönösen el kezd gondolkodni azon, hogy mi történik vele és hogyan tudna szabadulni ebből a helyzetből... nem akarok nagyon bele menni a válaszba, mert magam sem tudom, de ha adnom kéne egy tanácsot, akkor azt mesélném el neki a saját életemből, hogy miként örültem neki, hogy ma reggel felkeltem. :-)

Jó éjszakát mindenkinek!

| edit post

Csak egy nap...

Bejegyezte: HungaryBoy On 8/28/2009 1 megjegyzés
Good Boys are found in every corner of the Earth.. unfortunately, Earth is round!| edit post

Happy Birthday "P"!

Bejegyezte: HungaryBoy On 8/27/2009 0 megjegyzés
Ma van egy kedves barátom születésnapja. Ez a nap ma a tied "P"! Évezd ki!


| edit post

Butaság...

Bejegyezte: HungaryBoy On 8/26/2009 1 megjegyzés
Idő: 20:28
Helyszín: Stadionok metróállomás
Irány: Örs Vezér tere
Csak egy pillanat, csak egy pillantás és beleremegett a lelkem... ma ez történt. Megláttam és megremegett a föld... fekete trikó, felhajtott halász nadrág, nagy Adidas táska, csodás szemek... Minden egyben volt, egy szép formával és tekintettel együtt...csak bátorság nem volt, hogy annyit mondjak.... "szia"
Egésze nap azt láttam, hogy sorra jönnek velem szembe a "szép dolgok", mind ha az összes "szépet"egy helyre fújta volna a szél, hogy felhívja a figyelmem, most lesz a lehetőségem, hogy megragadjam és ne hagyjam, hogy tova szálljon. Nem vettem észre... nem értettem miért... pont Én... Csak utólag, ami már a múlt, elmúlt.

Holnap is van nap és holnap is lehet pillanat, vigasztaljon ez a gondolat!

| edit post

Csak...

Bejegyezte: HungaryBoy On 8/25/2009 1 megjegyzés
Kellemes idő, sok pillanat és új álom...

| edit post

Nem unatkoztam!

Bejegyezte: HungaryBoy On 8/22/2009 0 megjegyzés
Hű... ma ilyen napom volt! :-) Nem is tudom hol kezdjem...
Nos igyekszem az elején:
Reggel amikor felkeltem azon gondolkodtam, hogy mit álmodtam. Azért volt ez fontos, mert arra emlékeztem, hogy fontos és tanulságos álom volt, de persze kellett hozzá egy kávé, hogy az agyam rövid távú memóriája beinduljon. Egy pár perc után elkezdtem emlékezni és örülök, mert valóban fontos volt.
Miután elindult minden porcikám, elkészültem és elindultam "O"-hoz. Az igazán "kellemes" és "igényes" BKV-t vettem szolgálatba, hogy elszállítson a célomhoz. Azért írom így mert hiába csak metróval és villamossal mentem, eléggé érdekes emléket hagyott. Persze leginkább BLV-el közlekedem, de ma valahogy az összes "csöves" és idióta az Én járataimba szállt be. Melegben ez eléggé érdekes lékőrt produkált.
Miután oda értem egész de. napoztunk majd egy ebéd után elmentünk Pityuval és "A"-al moziba és megnéztük a Nász-ajánlat című filmet. Komolyan mondom, ilyen sokat régen nevettem egy filmen. Mindenkinek ajánlom, hogy nézze meg, mert nagyon jó film!
Amint vége volt a mozifilmen elmentünk „A”-hoz és Pityuhoz megnézni, hogy miként haladnak a házuk felújításával. Mondhatom nagyon ügyesen és kitartóan csinálják.
Este meglátogattunk a Duna partot és utána egy kis sétával a Váci utcában lezártuk a napot. Kellemes volt nagyon a séta és nagyon igazán szép pasikkal néztünk néha össze. Bár a legtöbb külföldi volt, de bájos mosollyal néztek, majd haladtak tovább, követve párjukat. volt akinek lány és volt akinek fiú...
Nos ennyi a rövid változata a mai napomnak, de ami a lényeg volt, hogy végre nem itthon ültem és unatkoztam, hanem azokkal az emberekkel töltöttem, akik igazán fontosak a számomra.
Más: Egy hónapja azon gondolkodom, hogy szeretnék venni egy autót és most igen csak elhatároztam magam, hogy meg elmegyek jövő héten és kinézek magamnak, egy hozzám illő és műszakilag megfelelő gépjárművet. Erről majd egy másik bejegyzésben bővebben beszámolok.


Szép estét mindenkinek!

| edit post

Happy birthday Hungary

Bejegyezte: HungaryBoy On 8/21/2009 1 megjegyzés
Tegnap ugye Augusztus 20.-a volt ami Magyarországon nemzeti ünnepnek számít. Nem kezdem el ecsetelni, hogy mit ünneplünk illetve, hogy mit jelent a magyar népnek az ünnep de ha valaki még is kíváncsi rá akkor ezen weboldalon olvashat róla. Úgy döntöttünk a barátaimmal, hogy kimegyünk a városba élőbe nézni a tűzijátékot. Nagyon nagy élmény volt és most is bizonyságot nyert, hogy élőben kell látni ezt az eseményt. "I"-nek hála nem is akármilyen panorámából nézhettük az égi játékot, mivel a Duna parton a metro 4-es építkezését a cége végzi, így mint építésvezető, könnyedén elintézte, hogy ne a tömegből nézzük a műsort.
Nem minden nap mondhatom el, hogy meg tudtam nézni, hogyan halad az építkezés, illetve
olyan munkagépeket láttam és ismertem meg működésüket, amikről azt sem tudtam, hogy létezik. Szóval kiváló látvány volt és még ha kevesebb is volt a költségvetés a tűzijátékra, hihetetlen látvány volt.

Készítettünk Pityuval pár képet:| edit post

    Hírdetések
    -------------------------