Szia Hercegem!

2010.08.08

Felöltöztem, felvettem a „báli” ruhám majd átmentem a barátaimhoz, hogy szórakozzunk egy kicsit, táncoljunk! Ahogy telt az este egy férfi állt meg az ajtóban és mindha megállt volna az idő, mert még mindig úgy érzem magam, mint ha ott állnék előtte és csak nézném és várnám, hogy azt mondja nekem… Szia hercegem! Ma amikor belépett az ajtón, csak annyit mondott… „szia hercegem”! Azt hiszem most egy igazi herceg képei illenek ide!

Eltelt "az" a hét!

2010.07.25

Ahogy kinézek az ablakomon és meglátom az előtte álló fenyőfa ágait, ami a rá zúdult víz súlyától behajlik az ablakom elé, azon tűnődöm, talán az elmúlt egy hétre miért tekintek úgy, mint az eddig eltelt legjobb szabadságomra? Azt hinné az ember, hogy egy szabadságnak nyaralással, pihenéssel kell eltelnie, de most már úgy gondolom, hogy ez nem így van...

Napozás, fürdés…

2010.07.18

Sokszor bebizonyosodott már, hogy a spontán dolgok milyen jók tudnak lenni. Tegnap elindultunk Balatonra, de az M7-es forgalma miatt inkább az M1-es felé fordultunk és Tatán kötöttünk ki végül. Zsolt javasolta, hogy oda menjünk, mert Ő Tatán született és tudja, hogy milyen jó strand van ott. Nos mindenki bele ment és elmondhatom, hogy nem bántuk meg. Szóval nem kell mindig, mindent megtervezni, néha lehet spontán élni egy kicsit.

Ha vége jó! De kinek?

2010.06.27

Az a legbiztosabb, ha tisztázom a dolgokat és nem beszélek félre. Megmondom amit érzek, amit gondolok, aztán a másik majd eldönti mit kezd vele. Persze ez nem egy könnyű döntés, de most ezt kellett tennem… Más: Jól sikerült a buli pénteken, bár a társaság akivel lementem, nem igazán érezte jól magát a Retro nap miatt, de szerintem nagyon jó volt újra a régi zenékre táncolni, nosztalgiázni. Már csak azért is mert jól meg voltak szerkesztve a mai stílusra, így lehetett rájuk bulizni!

Ez van!

2010.06.11

Lassan egy hónapja, hogy megírtam az Újra él a blogom bejegyzésem és ahogy megfogalmaztam, hogy milyen irányt szeretnék adni a bejegyzéseknek, meg kell mondanom, hogy most már azt sem szeretném. Nem akarok vissza térni a csöpögős, unalmas és vergődően depressziós bejegyzésekhez, mert már nem az a fiú megy az úton aki azokat a bejegyzéseket megfogalmazta, megírta. Sokakat az érdekel, hogy miben változtam meg, vagy mitől változtam meg ennyire, de úgy vélem nem egy dolog volt ami előidézte nálam ezt a változást.

Vágyak... no meg Pityu

Bejegyezte: HungaryBoy On 2/16/2009

Azon gondolkodtam hétvégén, hogy vajon meddig leszek még egyedül. Átfutott a gondolataimon, hogy talán még jó ideig leszek egyedül. Ezzel semmi baj sincs, csak akkor el kell döntenem, hogy mit is kezdjek az érzelmeimmel, a vágyaimmal.

Ha azt mondom, hogy újra pasizom és ez alatt azt értem, hogy alkalmi kapcsolatok, akkor újra elő kell vennem azt az énemet, akinek csak az számít, hogy ki legyen elégülve.

Viszont ezzel az a probléma, hogy ez már csak a múlt. Ilyen voltam. Azonban megváltoztam!

Milyen megoldás marad? Hm..nem tudom....

Pityu ma azt mondta, hogy róla még semmit sem írtam...Nos Pityu egy barátom. Már évek óta együtt lógunk. Együtt kezdtünk el dolgozni a bankban (persze én szemeltem ki), de azóta csak is barátság van köztünk. Sajnos még nem látta meg a fényt, ezért egy másik jó barátom "A" a párja, de ami késik, az nem múlik.

Tessék Pityu, írtam rólad :-)


1 Response to "Vágyak... no meg Pityu"

 1. Névtelen Said,

  Szeretnélek jobban megismerni ,ha lehetséges - de nem kapcsolat céljából - Csak nagyon tetszik az a "részed",ami a Blogon keresztül átjön.
  Többnyire azonos dolgokat kedvelünk,hasonló az érdeklődési körünk.
  Szerintem jókat tudnánk beszélgetni egymással,akár
  Chaten vagy bármilyen más módon.
  Ha ez most számodra nem alkalmas,maradok hűséges
  olvasód.
  DAVE

   

Megjegyzés küldése


  Hírdetések
  -------------------------