Szia Hercegem!

2010.08.08

Felöltöztem, felvettem a „báli” ruhám majd átmentem a barátaimhoz, hogy szórakozzunk egy kicsit, táncoljunk! Ahogy telt az este egy férfi állt meg az ajtóban és mindha megállt volna az idő, mert még mindig úgy érzem magam, mint ha ott állnék előtte és csak nézném és várnám, hogy azt mondja nekem… Szia hercegem! Ma amikor belépett az ajtón, csak annyit mondott… „szia hercegem”! Azt hiszem most egy igazi herceg képei illenek ide!

Eltelt "az" a hét!

2010.07.25

Ahogy kinézek az ablakomon és meglátom az előtte álló fenyőfa ágait, ami a rá zúdult víz súlyától behajlik az ablakom elé, azon tűnődöm, talán az elmúlt egy hétre miért tekintek úgy, mint az eddig eltelt legjobb szabadságomra? Azt hinné az ember, hogy egy szabadságnak nyaralással, pihenéssel kell eltelnie, de most már úgy gondolom, hogy ez nem így van...

Napozás, fürdés…

2010.07.18

Sokszor bebizonyosodott már, hogy a spontán dolgok milyen jók tudnak lenni. Tegnap elindultunk Balatonra, de az M7-es forgalma miatt inkább az M1-es felé fordultunk és Tatán kötöttünk ki végül. Zsolt javasolta, hogy oda menjünk, mert Ő Tatán született és tudja, hogy milyen jó strand van ott. Nos mindenki bele ment és elmondhatom, hogy nem bántuk meg. Szóval nem kell mindig, mindent megtervezni, néha lehet spontán élni egy kicsit.

Ha vége jó! De kinek?

2010.06.27

Az a legbiztosabb, ha tisztázom a dolgokat és nem beszélek félre. Megmondom amit érzek, amit gondolok, aztán a másik majd eldönti mit kezd vele. Persze ez nem egy könnyű döntés, de most ezt kellett tennem… Más: Jól sikerült a buli pénteken, bár a társaság akivel lementem, nem igazán érezte jól magát a Retro nap miatt, de szerintem nagyon jó volt újra a régi zenékre táncolni, nosztalgiázni. Már csak azért is mert jól meg voltak szerkesztve a mai stílusra, így lehetett rájuk bulizni!

Ez van!

2010.06.11

Lassan egy hónapja, hogy megírtam az Újra él a blogom bejegyzésem és ahogy megfogalmaztam, hogy milyen irányt szeretnék adni a bejegyzéseknek, meg kell mondanom, hogy most már azt sem szeretném. Nem akarok vissza térni a csöpögős, unalmas és vergődően depressziós bejegyzésekhez, mert már nem az a fiú megy az úton aki azokat a bejegyzéseket megfogalmazta, megírta. Sokakat az érdekel, hogy miben változtam meg, vagy mitől változtam meg ennyire, de úgy vélem nem egy dolog volt ami előidézte nálam ezt a változást.

Fletó és Cody Cummings

Bejegyezte: HungaryBoy On 2/17/2009
Ma mindenki Feri beszédjét elemezte. Van aki jónak itélte, de volt aki szerint csak egy nagy bla-bla. Mindenki eldöntheti, mit von le belőle! :-)
Találkoztam ma "P"-el... aranyos volt és beugrott. Megbeszéltük, hogy szombaton itt alszik, mert "O"- nál szülinapi buli lesz és ott alszom, viszont a lányokat nem akarom egyedül hagyni.
Remélem nagy buli lesz!  :-)
Tegnap Pityunak nem tetszett, hogy kicsit depis hangvételű a blogom. Tényleg az?
Nem tartom annak, maximum tele vagy a "pasi vágyaim" tömkelegével.
Nincsen semmi bajom és nincs az, hogy "jaj egyedül öregedem meg" ! Egyszerűen csak várom, hogy történjen valami...mármint a "sült galambra". :-) Ez nem mindig előnyös, de így döntöttem és mint tudjuk a szabad akarat...nos mind fellett! :-)
Itt van egy másik kedvencem :

6 Response to "Fletó és Cody Cummings"

 1. Thiago Said,

  Do u understand spanish?

  Creo que cody es uno de los mejores y, desde luego, es de los que más me gusta a mi. Tienes alguna foto que no tenía en mi otro blog de LOS CHICOS DE BEN AMI que te voy a robar, jajaja

  Thaks for u

   

 2. jahhy Said,

  Congratulations! Great blog.

  kisses,

  jahhy

   

 3. Hungary Boy Said,

  :-) hello,

  i thank everybody!

   

 4. kappyqueens Said,

  Köszi a látogatást, és én Gratulálok a csodálatos blog.
  Csókok. Javier.
  Gracias por la visita y mis felicitaciones por tu estupendo blog.
  Besos. Javier.
  Thanks for the visit and my congratulations on your wonderful blog.
  Kisses. Javier.

   

 5. Hungary Boy Said,

  Köszönöm Javier. .-)

   

 6. Koba Said,

  Great blog, and a beautiful guy!

   

Megjegyzés küldése


  Hírdetések
  -------------------------