Szia Hercegem!

2010.08.08

Felöltöztem, felvettem a „báli” ruhám majd átmentem a barátaimhoz, hogy szórakozzunk egy kicsit, táncoljunk! Ahogy telt az este egy férfi állt meg az ajtóban és mindha megállt volna az idő, mert még mindig úgy érzem magam, mint ha ott állnék előtte és csak nézném és várnám, hogy azt mondja nekem… Szia hercegem! Ma amikor belépett az ajtón, csak annyit mondott… „szia hercegem”! Azt hiszem most egy igazi herceg képei illenek ide!

Eltelt "az" a hét!

2010.07.25

Ahogy kinézek az ablakomon és meglátom az előtte álló fenyőfa ágait, ami a rá zúdult víz súlyától behajlik az ablakom elé, azon tűnődöm, talán az elmúlt egy hétre miért tekintek úgy, mint az eddig eltelt legjobb szabadságomra? Azt hinné az ember, hogy egy szabadságnak nyaralással, pihenéssel kell eltelnie, de most már úgy gondolom, hogy ez nem így van...

Napozás, fürdés…

2010.07.18

Sokszor bebizonyosodott már, hogy a spontán dolgok milyen jók tudnak lenni. Tegnap elindultunk Balatonra, de az M7-es forgalma miatt inkább az M1-es felé fordultunk és Tatán kötöttünk ki végül. Zsolt javasolta, hogy oda menjünk, mert Ő Tatán született és tudja, hogy milyen jó strand van ott. Nos mindenki bele ment és elmondhatom, hogy nem bántuk meg. Szóval nem kell mindig, mindent megtervezni, néha lehet spontán élni egy kicsit.

Ha vége jó! De kinek?

2010.06.27

Az a legbiztosabb, ha tisztázom a dolgokat és nem beszélek félre. Megmondom amit érzek, amit gondolok, aztán a másik majd eldönti mit kezd vele. Persze ez nem egy könnyű döntés, de most ezt kellett tennem… Más: Jól sikerült a buli pénteken, bár a társaság akivel lementem, nem igazán érezte jól magát a Retro nap miatt, de szerintem nagyon jó volt újra a régi zenékre táncolni, nosztalgiázni. Már csak azért is mert jól meg voltak szerkesztve a mai stílusra, így lehetett rájuk bulizni!

Ez van!

2010.06.11

Lassan egy hónapja, hogy megírtam az Újra él a blogom bejegyzésem és ahogy megfogalmaztam, hogy milyen irányt szeretnék adni a bejegyzéseknek, meg kell mondanom, hogy most már azt sem szeretném. Nem akarok vissza térni a csöpögős, unalmas és vergődően depressziós bejegyzésekhez, mert már nem az a fiú megy az úton aki azokat a bejegyzéseket megfogalmazta, megírta. Sokakat az érdekel, hogy miben változtam meg, vagy mitől változtam meg ennyire, de úgy vélem nem egy dolog volt ami előidézte nálam ezt a változást.

Össze, vissza!

Bejegyezte: HungaryBoy On 6/20/2010 0 megjegyzés

Azzal kezdeném, hogy tegnap este elmentem Tomi barátomért, hogy együtt legyünk és azt hiszem, egy kicsit aggódom érte most már! Ugyan tudja, hogy itt vagyok ha kellek neki, de nagyon remélem, hogy hamarosan vége lesz ennek az időszakának és az új élete nyugodtabb és kiegyensúlyozottabb lesz... Nem szeretek aggódni a barátaimért!

Hogy az előző hosszabb bejegyzésem egy részét kicsit folytassam, pár óra múlva meg is érkezett Martin, hogy a blogját szerkesztgessük. Szerintem nagyon szép lett és ahogy észrevettem, Ő is igen elégedett vele. Tudnám még szépíteni, csiszolgatni, de nem akarom ráerőszakolni, mert a lényeg, hogy Ő legyen elégedett vele. Persze nem csak blogot szerkesztettünk, hanem sokat beszélgettünk is és sok új dolgot megtudtam még róla. Volt pár dolog is ami őszintén szólva meg lepett egy kicsit és volt amin persze nem csodálkoztam el. Ahogy leírtam az előző bejegyzésben is, tényleg érdekes ember számomra és valamilyen érthetetlen oknál fogva, egyből nyíltan tudunk egymással beszélgetni. Ez tetszik! :-) Szombatra terveztünk is egy közös programot, de az meglepetés lesz mindenkinek, ha jól sikerül.

Szombaton elmentük Olgival sétálni a városligetbe, mert nem akartunk itthon ülni a jó időben. Kihasználtuk, hogy végre nem esett az eső! :-) Hát... jó pár órán keresztül csak sétáltunk és sétáltunk, vattacukrot ettünk és beszélgettünk, beszélgettünk. Miután már kisétáltuk magunkat, azután elmentünk a Bem Rakpartra és ott is órákat csak sétáltunk. Mint ha annyi mindent meg kellett volna beszélnünk, pedig Ő a legjobb barátnőm és egy héten több alkalommal is beszélünk, de még is... csak úgy jött! :-)

Persze ezzel még nem ért véget a hetem, mert ma egy általános iskolai osztálytársam jött hozzám látogatóba, aki gyerekoromban a legjobb barátom volt. Nagyon jól megértettük egymást és mindig együtt voltunk, együtt rosszalkodtunk, kirándultunk... mellesleg egyértelmű, hogy lány! :-) Emese a neve és most is olyan volt vele beszélgetni, mint ha gyerekek lennénk és azóta semmi sem változott volna. Hihetetlen, sosem éltem még meg ilyet! :-) Tényleg nagy élmény volt és megegyeztünk, hogy újra találkozunk majd valamikor. Bár eléggé nyugis, családias életet él és néha igen csak nagy szemekkel nézett rám, amikor az életemről meséltem neki, de elfogadta és nagy kíváncsisággal kérdezősködött. Szerintem olyan jó szitu, amikor egy barátodnak elmondod, hogy meleg vagy és utána jönnek "azok" a kérdések... aki már megélte az tudja! :-) Szerintem vagy 5 olyan kérdést fel tudnánk sorakoztatni, amit mindig megkérdeznek tőlünk!

Hm... mi van még...?

Most írjak a pasikról? Minek...? ugyan az mint eddig... Bár ami meglepett, hogy a héten kb. 5-6 srác írt a romeon csak azért, hogy elmondja, olvassa a blogom és várja a következő bejegyzésemet. Van aki csak azért írt, hogy adjam meg Martin blogját mert kíváncsi rá. Fura, de kedves is egyben!
Itt meg is jegyezném, hogy kritikán aluli az "önteltség és igénytelenség" amit mostanában tapasztalok a romeon és a melegek között. Persze tisztelet a kivételnek, de a kapott levelekből levonva döbbenet, amit páran megengednek maguknak. Kezdve a párban lévő, este vadászó idiótákkal, akik azt hiszik, hogy megtiszteltetés lenne nekem, ha nézném, ahogy dugnak, vagy kényeztetnek, mert Ők annyira nagy Istenek, de akkor miért ír nekem egy Isten? Egyáltalán a sok pár, aki fent van, ennyire nem tud egymással mit kezdeni? Büszke kapcsolatok tömkelege, de kielégíteni nem tudják egymást?! Hát, az már csak hab volt a tortán amikor megláttam a mai regisztráltak között Zsoltot!
Aláírom, hogy vannak nyitott kapcsolatok, de azok valamire alapozva vannak, nem pedig 1-4 hónap után már saját profilja van mindkettőnek, meg egy közös is és minden este vadásznak.

A párokról jut eszembe, hogy ezúton jelezném azoknak akik most szakítottak, hogy ne akarjanak egyből ismerkedni, mert alkalmatlanok rá és csak szédítik a többeket. Nem kell szégyellni ha időre van szükségetek, de felesleges előadni, hogy Ti már jól vagytok!

Megemlíteném még a nagyon fiatal, tízen vagy húszon éveseket akiktől a következő üzenetet kapom "szívesen bepucsítenék (Word javítani akarja: cseppfolyósítanék)" vagy "reggelig szopnálak", hogy a büszkeség fontos és a jövőben is kelleni fog, ismerd meg!
Pár hete olvastam egy baráti blogomon egy érdekes bejegyzést, amiben egy teszt volt leírva és a profilnevek is meg voltak jelenítve. Azt hiszem, hogy egy ilyet Én is közzé teszek legközelebb. :-)

Most viszont irány az ágy és alvás!

Mark Paranto:

| edit post

    Hírdetések
    -------------------------