Szia Hercegem!

2010.08.08

Felöltöztem, felvettem a „báli” ruhám majd átmentem a barátaimhoz, hogy szórakozzunk egy kicsit, táncoljunk! Ahogy telt az este egy férfi állt meg az ajtóban és mindha megállt volna az idő, mert még mindig úgy érzem magam, mint ha ott állnék előtte és csak nézném és várnám, hogy azt mondja nekem… Szia hercegem! Ma amikor belépett az ajtón, csak annyit mondott… „szia hercegem”! Azt hiszem most egy igazi herceg képei illenek ide!

Eltelt "az" a hét!

2010.07.25

Ahogy kinézek az ablakomon és meglátom az előtte álló fenyőfa ágait, ami a rá zúdult víz súlyától behajlik az ablakom elé, azon tűnődöm, talán az elmúlt egy hétre miért tekintek úgy, mint az eddig eltelt legjobb szabadságomra? Azt hinné az ember, hogy egy szabadságnak nyaralással, pihenéssel kell eltelnie, de most már úgy gondolom, hogy ez nem így van...

Napozás, fürdés…

2010.07.18

Sokszor bebizonyosodott már, hogy a spontán dolgok milyen jók tudnak lenni. Tegnap elindultunk Balatonra, de az M7-es forgalma miatt inkább az M1-es felé fordultunk és Tatán kötöttünk ki végül. Zsolt javasolta, hogy oda menjünk, mert Ő Tatán született és tudja, hogy milyen jó strand van ott. Nos mindenki bele ment és elmondhatom, hogy nem bántuk meg. Szóval nem kell mindig, mindent megtervezni, néha lehet spontán élni egy kicsit.

Ha vége jó! De kinek?

2010.06.27

Az a legbiztosabb, ha tisztázom a dolgokat és nem beszélek félre. Megmondom amit érzek, amit gondolok, aztán a másik majd eldönti mit kezd vele. Persze ez nem egy könnyű döntés, de most ezt kellett tennem… Más: Jól sikerült a buli pénteken, bár a társaság akivel lementem, nem igazán érezte jól magát a Retro nap miatt, de szerintem nagyon jó volt újra a régi zenékre táncolni, nosztalgiázni. Már csak azért is mert jól meg voltak szerkesztve a mai stílusra, így lehetett rájuk bulizni!

Ez van!

2010.06.11

Lassan egy hónapja, hogy megírtam az Újra él a blogom bejegyzésem és ahogy megfogalmaztam, hogy milyen irányt szeretnék adni a bejegyzéseknek, meg kell mondanom, hogy most már azt sem szeretném. Nem akarok vissza térni a csöpögős, unalmas és vergődően depressziós bejegyzésekhez, mert már nem az a fiú megy az úton aki azokat a bejegyzéseket megfogalmazta, megírta. Sokakat az érdekel, hogy miben változtam meg, vagy mitől változtam meg ennyire, de úgy vélem nem egy dolog volt ami előidézte nálam ezt a változást.

Egyél egy kis fagyit Ricsike :-)

Bejegyezte: HungaryBoy On 6/11/2010 2 megjegyzés

Ahogy ezeket a képeket elnézem sok minden eszembe jut!:-) Persze biztos van akinek valami mocskos gondolatai támadnak a lenti képeket nézve, de nekem ami elsőre az eszembe jutott amikor megláttam őket, hogy Én vagyok a jégkrém, az élet pedig szórakozik velem. :-)
Kicsit zakkant gondolat aláírom, de tényleg erre gondoltam. Szerintem igen jól sikerült képek, legalábbis sok fantázia van benne. A modell - Julio Gaggia - pedig igazán kitett magáért és persze az is eszembe jutott, hogy biztos ért a... na ennyi elég volt a fantáziámból! :-)

Tegnap egy nagyon kellemes estét töltöttem együtt egy barátommal, akit ez úton is emlékeztetnék egy ígéretére, még pedig egy versre! :-)
Ami igazán fontos volt a tegnapi találkozásban, hogy sok lényeges dologban megerősített még ha némelyiket nem is kellemes elfogadnom, vagy beismernem. Ezek sajnos tények és döntések sokasága.

Sikerül ez által meghoznom olyan döntéseket, amiket idáig halogattam és nem foglalkoztam velük. Tudatosult bennem, hogy mire van szükségem és azt is tudom kitől... :-)

Kellemes napot mindenkinek!


| edit post

    Hírdetések
    -------------------------