Szia Hercegem!

2010.08.08

Felöltöztem, felvettem a „báli” ruhám majd átmentem a barátaimhoz, hogy szórakozzunk egy kicsit, táncoljunk! Ahogy telt az este egy férfi állt meg az ajtóban és mindha megállt volna az idő, mert még mindig úgy érzem magam, mint ha ott állnék előtte és csak nézném és várnám, hogy azt mondja nekem… Szia hercegem! Ma amikor belépett az ajtón, csak annyit mondott… „szia hercegem”! Azt hiszem most egy igazi herceg képei illenek ide!

Eltelt "az" a hét!

2010.07.25

Ahogy kinézek az ablakomon és meglátom az előtte álló fenyőfa ágait, ami a rá zúdult víz súlyától behajlik az ablakom elé, azon tűnődöm, talán az elmúlt egy hétre miért tekintek úgy, mint az eddig eltelt legjobb szabadságomra? Azt hinné az ember, hogy egy szabadságnak nyaralással, pihenéssel kell eltelnie, de most már úgy gondolom, hogy ez nem így van...

Napozás, fürdés…

2010.07.18

Sokszor bebizonyosodott már, hogy a spontán dolgok milyen jók tudnak lenni. Tegnap elindultunk Balatonra, de az M7-es forgalma miatt inkább az M1-es felé fordultunk és Tatán kötöttünk ki végül. Zsolt javasolta, hogy oda menjünk, mert Ő Tatán született és tudja, hogy milyen jó strand van ott. Nos mindenki bele ment és elmondhatom, hogy nem bántuk meg. Szóval nem kell mindig, mindent megtervezni, néha lehet spontán élni egy kicsit.

Ha vége jó! De kinek?

2010.06.27

Az a legbiztosabb, ha tisztázom a dolgokat és nem beszélek félre. Megmondom amit érzek, amit gondolok, aztán a másik majd eldönti mit kezd vele. Persze ez nem egy könnyű döntés, de most ezt kellett tennem… Más: Jól sikerült a buli pénteken, bár a társaság akivel lementem, nem igazán érezte jól magát a Retro nap miatt, de szerintem nagyon jó volt újra a régi zenékre táncolni, nosztalgiázni. Már csak azért is mert jól meg voltak szerkesztve a mai stílusra, így lehetett rájuk bulizni!

Ez van!

2010.06.11

Lassan egy hónapja, hogy megírtam az Újra él a blogom bejegyzésem és ahogy megfogalmaztam, hogy milyen irányt szeretnék adni a bejegyzéseknek, meg kell mondanom, hogy most már azt sem szeretném. Nem akarok vissza térni a csöpögős, unalmas és vergődően depressziós bejegyzésekhez, mert már nem az a fiú megy az úton aki azokat a bejegyzéseket megfogalmazta, megírta. Sokakat az érdekel, hogy miben változtam meg, vagy mitől változtam meg ennyire, de úgy vélem nem egy dolog volt ami előidézte nálam ezt a változást.

Pár mondat rólam!

Bejegyezte: HungaryBoy On 6/05/2010 1 megjegyzés
Azt hiszem kedvem van most írni magamról egy kicsit, úgy is páran megjegyezték, hogy mostanában, semmit sem tudnak rólam és kíváncsiak, hogy mi történt mostanában velem.Nos talán a legfontosabb amivel kezdeném az, hogy megint több időt fordítok a munkámra, mint a magánéletemre. Ez persze nem azt jelenti, hogy a munkámba temetkeztem, csupán, hogy ismételten felgyűlt a munka a bankban és igyekszem utolérni magam. Szerencsére azért volt az elmúlt időben lehetőségem szórakozni is, és az is igaz, hogy idén már többet voltam az Alterban mint az egész életemben idáig. :-) Ilyen téren igen csak megváltoztam…
Nos, ha már itt tartunk, megemlíteném, hogy kapcsolat téren még mindig semmi és úgy érzem ez most miattam van leginkább. Nem találkoztam senkivel akire azt tudtam volna mondani, hogy igen, érdekelne. A legutolsó Sz. Gábor volt, vagy talán O. Zsolt, de róluk azóta igen csak megváltozott a véleményem. Szóval azon kívül, hogy randizom valakivel, nem is igazán akarok többet. Azt sem mondanám, hogy jó csak szórakozni, vagy élném a magam életem, csupán van elég dolgom ami lefoglal és nem akarok ezen idegeskedni és nyűglődni.
Ami viszont sokkal jobban foglalkoztat, az a költözés, mert szeretnék nagyobb és kényelmesebb lakásba költözni. Úgy érzem, hogy most már ideje elköltöznöm ebből a lakásból, elég volt a sok emlék, a problémák, a hiányzó dolgok… váltanom kell és kész!
A megvalósítás igen közel van már, mivel éppen lakásnézés közepén vagyok, de csak nyugisan, mert elsietni persze nem akarom. :-) Tudom, ez sem sok amit írtam, de nem akarok leírni mindent részletesen, mert úgy is a képek miatt vagy itt…

John Gress legutóbbi képei még meg sem mutattam, így most az ő képei következnek:

| edit post

    Hírdetések
    -------------------------