Szia Hercegem!

2010.08.08

Felöltöztem, felvettem a „báli” ruhám majd átmentem a barátaimhoz, hogy szórakozzunk egy kicsit, táncoljunk! Ahogy telt az este egy férfi állt meg az ajtóban és mindha megállt volna az idő, mert még mindig úgy érzem magam, mint ha ott állnék előtte és csak nézném és várnám, hogy azt mondja nekem… Szia hercegem! Ma amikor belépett az ajtón, csak annyit mondott… „szia hercegem”! Azt hiszem most egy igazi herceg képei illenek ide!

Eltelt "az" a hét!

2010.07.25

Ahogy kinézek az ablakomon és meglátom az előtte álló fenyőfa ágait, ami a rá zúdult víz súlyától behajlik az ablakom elé, azon tűnődöm, talán az elmúlt egy hétre miért tekintek úgy, mint az eddig eltelt legjobb szabadságomra? Azt hinné az ember, hogy egy szabadságnak nyaralással, pihenéssel kell eltelnie, de most már úgy gondolom, hogy ez nem így van...

Napozás, fürdés…

2010.07.18

Sokszor bebizonyosodott már, hogy a spontán dolgok milyen jók tudnak lenni. Tegnap elindultunk Balatonra, de az M7-es forgalma miatt inkább az M1-es felé fordultunk és Tatán kötöttünk ki végül. Zsolt javasolta, hogy oda menjünk, mert Ő Tatán született és tudja, hogy milyen jó strand van ott. Nos mindenki bele ment és elmondhatom, hogy nem bántuk meg. Szóval nem kell mindig, mindent megtervezni, néha lehet spontán élni egy kicsit.

Ha vége jó! De kinek?

2010.06.27

Az a legbiztosabb, ha tisztázom a dolgokat és nem beszélek félre. Megmondom amit érzek, amit gondolok, aztán a másik majd eldönti mit kezd vele. Persze ez nem egy könnyű döntés, de most ezt kellett tennem… Más: Jól sikerült a buli pénteken, bár a társaság akivel lementem, nem igazán érezte jól magát a Retro nap miatt, de szerintem nagyon jó volt újra a régi zenékre táncolni, nosztalgiázni. Már csak azért is mert jól meg voltak szerkesztve a mai stílusra, így lehetett rájuk bulizni!

Ez van!

2010.06.11

Lassan egy hónapja, hogy megírtam az Újra él a blogom bejegyzésem és ahogy megfogalmaztam, hogy milyen irányt szeretnék adni a bejegyzéseknek, meg kell mondanom, hogy most már azt sem szeretném. Nem akarok vissza térni a csöpögős, unalmas és vergődően depressziós bejegyzésekhez, mert már nem az a fiú megy az úton aki azokat a bejegyzéseket megfogalmazta, megírta. Sokakat az érdekel, hogy miben változtam meg, vagy mitől változtam meg ennyire, de úgy vélem nem egy dolog volt ami előidézte nálam ezt a változást.

Tervezés...

Bejegyezte: HungaryBoy On 5/19/2010 0 megjegyzés

Eléggé kimerítő hetem van és igen csak belefáradtam már most, pedig még csak szerda van. Nagyon sok munkám lett a héten, de ez nem zavar, úgy sincs más dolgom. Szeretem, amit csinálok és így azért annyira nem rossz ez az állapot.
Eldöntöttem, hogy elköltözöm a jelenlegi lakásból egy nagyobb és újabb lakásba. Ami fontos, hogy min. kétszobás legyen, nagy terasszal és bútorozatlan. Új építésű és igényes. Olgi is meg mondta, amiben nagyon igaza volt, hogy ideje változtatnom az életemen és meg kell szabadulnom a múltbéli dolgoktól.
Biztos vagyok benn, hogy jót fog tenni a változás és az új életkörülmény! :-) Jelenleg a kis szabadidőmet edzéssel, vagy lakáskereséssel töltöm, de sajnos nem valami jó a kínálat most a piacon. Eléggé durva elképzelése van egy pár embernek, hogy mi a normális lakás. Mindegy, azért van ami érdekel és elmegyek megnézni. :-)
Pasi téren semmi, még csak randi sem, de most nincs is kedvem senkihez. Sex ha kell, akkor akad és ez így most elfogadható számomra. üzenem a barátaimnak, hogy nem kell aggódni, minden ok és remélem Tomi veled is!| edit post

    Hírdetések
    -------------------------