Szia Hercegem!

2010.08.08

Felöltöztem, felvettem a „báli” ruhám majd átmentem a barátaimhoz, hogy szórakozzunk egy kicsit, táncoljunk! Ahogy telt az este egy férfi állt meg az ajtóban és mindha megállt volna az idő, mert még mindig úgy érzem magam, mint ha ott állnék előtte és csak nézném és várnám, hogy azt mondja nekem… Szia hercegem! Ma amikor belépett az ajtón, csak annyit mondott… „szia hercegem”! Azt hiszem most egy igazi herceg képei illenek ide!

Eltelt "az" a hét!

2010.07.25

Ahogy kinézek az ablakomon és meglátom az előtte álló fenyőfa ágait, ami a rá zúdult víz súlyától behajlik az ablakom elé, azon tűnődöm, talán az elmúlt egy hétre miért tekintek úgy, mint az eddig eltelt legjobb szabadságomra? Azt hinné az ember, hogy egy szabadságnak nyaralással, pihenéssel kell eltelnie, de most már úgy gondolom, hogy ez nem így van...

Napozás, fürdés…

2010.07.18

Sokszor bebizonyosodott már, hogy a spontán dolgok milyen jók tudnak lenni. Tegnap elindultunk Balatonra, de az M7-es forgalma miatt inkább az M1-es felé fordultunk és Tatán kötöttünk ki végül. Zsolt javasolta, hogy oda menjünk, mert Ő Tatán született és tudja, hogy milyen jó strand van ott. Nos mindenki bele ment és elmondhatom, hogy nem bántuk meg. Szóval nem kell mindig, mindent megtervezni, néha lehet spontán élni egy kicsit.

Ha vége jó! De kinek?

2010.06.27

Az a legbiztosabb, ha tisztázom a dolgokat és nem beszélek félre. Megmondom amit érzek, amit gondolok, aztán a másik majd eldönti mit kezd vele. Persze ez nem egy könnyű döntés, de most ezt kellett tennem… Más: Jól sikerült a buli pénteken, bár a társaság akivel lementem, nem igazán érezte jól magát a Retro nap miatt, de szerintem nagyon jó volt újra a régi zenékre táncolni, nosztalgiázni. Már csak azért is mert jól meg voltak szerkesztve a mai stílusra, így lehetett rájuk bulizni!

Ez van!

2010.06.11

Lassan egy hónapja, hogy megírtam az Újra él a blogom bejegyzésem és ahogy megfogalmaztam, hogy milyen irányt szeretnék adni a bejegyzéseknek, meg kell mondanom, hogy most már azt sem szeretném. Nem akarok vissza térni a csöpögős, unalmas és vergődően depressziós bejegyzésekhez, mert már nem az a fiú megy az úton aki azokat a bejegyzéseket megfogalmazta, megírta. Sokakat az érdekel, hogy miben változtam meg, vagy mitől változtam meg ennyire, de úgy vélem nem egy dolog volt ami előidézte nálam ezt a változást.

Martin Passoli

Bejegyezte: HungaryBoy On 4/05/2010 1 megjegyzés

Három hete megnéztem a romeon egy srácot, aki első ránézésre igen férfiasnak tűnt, formás, szép szemű, de valahogy nem mozgatta meg a fantáziám. Persze küldtem neki egy “lábnyomot”, viszont többet ne akartam. Nem akartam írni neki. Nem is gondoltam, hogy válaszolna nekem! .-)

Este viszont amikor felmentem a chatre akkor össze is futottam ott vele. Akkor még nem tudtam róla semmit, csak átmentünk MSN-re és beszélgetni kezdtünk…

Pár nap múlva Facebook-on is bejelöltük egymást és akkor tűnt fel, hogy Martin pornószínész.IMG_4473 (1)

Ott olvastam Róla pár dolgot, pár bejegyzést, de persze azért sokat nem árul el magáról.

Martin a  Company Magazin címlapján is szerepel, mint “egy új csillag megszületése” hírként… igen érdekes kérdések és válaszok, ajánlom mindenkinek! :-)

Nem akarok hosszasan írni róla, inkább látogassátok meg a blogját és ismerjétek meg, vagy nézzétek meg a filmjeit.

23695_105355702820299_100000376090230_130159_6891807_n 26160_336742096916_620666916_4139723_4697140_n (1)

Sajnos személyesen még nem ismerem Én sem, de azért szívesen viszek hírt róla, hogy valóban egy “csillag született”. :-)

Martin Passoli blog

| edit post

    Hírdetések
    -------------------------