Szia Hercegem!

2010.08.08

Felöltöztem, felvettem a „báli” ruhám majd átmentem a barátaimhoz, hogy szórakozzunk egy kicsit, táncoljunk! Ahogy telt az este egy férfi állt meg az ajtóban és mindha megállt volna az idő, mert még mindig úgy érzem magam, mint ha ott állnék előtte és csak nézném és várnám, hogy azt mondja nekem… Szia hercegem! Ma amikor belépett az ajtón, csak annyit mondott… „szia hercegem”! Azt hiszem most egy igazi herceg képei illenek ide!

Eltelt "az" a hét!

2010.07.25

Ahogy kinézek az ablakomon és meglátom az előtte álló fenyőfa ágait, ami a rá zúdult víz súlyától behajlik az ablakom elé, azon tűnődöm, talán az elmúlt egy hétre miért tekintek úgy, mint az eddig eltelt legjobb szabadságomra? Azt hinné az ember, hogy egy szabadságnak nyaralással, pihenéssel kell eltelnie, de most már úgy gondolom, hogy ez nem így van...

Napozás, fürdés…

2010.07.18

Sokszor bebizonyosodott már, hogy a spontán dolgok milyen jók tudnak lenni. Tegnap elindultunk Balatonra, de az M7-es forgalma miatt inkább az M1-es felé fordultunk és Tatán kötöttünk ki végül. Zsolt javasolta, hogy oda menjünk, mert Ő Tatán született és tudja, hogy milyen jó strand van ott. Nos mindenki bele ment és elmondhatom, hogy nem bántuk meg. Szóval nem kell mindig, mindent megtervezni, néha lehet spontán élni egy kicsit.

Ha vége jó! De kinek?

2010.06.27

Az a legbiztosabb, ha tisztázom a dolgokat és nem beszélek félre. Megmondom amit érzek, amit gondolok, aztán a másik majd eldönti mit kezd vele. Persze ez nem egy könnyű döntés, de most ezt kellett tennem… Más: Jól sikerült a buli pénteken, bár a társaság akivel lementem, nem igazán érezte jól magát a Retro nap miatt, de szerintem nagyon jó volt újra a régi zenékre táncolni, nosztalgiázni. Már csak azért is mert jól meg voltak szerkesztve a mai stílusra, így lehetett rájuk bulizni!

Ez van!

2010.06.11

Lassan egy hónapja, hogy megírtam az Újra él a blogom bejegyzésem és ahogy megfogalmaztam, hogy milyen irányt szeretnék adni a bejegyzéseknek, meg kell mondanom, hogy most már azt sem szeretném. Nem akarok vissza térni a csöpögős, unalmas és vergődően depressziós bejegyzésekhez, mert már nem az a fiú megy az úton aki azokat a bejegyzéseket megfogalmazta, megírta. Sokakat az érdekel, hogy miben változtam meg, vagy mitől változtam meg ennyire, de úgy vélem nem egy dolog volt ami előidézte nálam ezt a változást.

3 April - Today's nameday: Richard

Bejegyezte: HungaryBoy On 4/03/2010 0 megjegyzés
Hű, micsoda éjszaka van mögöttem. Eléggé kemény bulit tartottunk tegnap az Alterben. Nagyon sokan voltak és ismételten érdekes meglepetések értek különféle személyekkel kapcsolatosan. Sajnos a csajok nem tartottak velünk, de Tomival ketten is jól tudtuk érezni magunkat. Persze volt bennünk ami segített, de minden esetre most jól kitáncoltam magam! Találkoztam pár sráccal is akivel beszéltem már és van aki kellemes, de van aki nagyon nagy csalódást okozott. Persze ez mindig így van, biztosan Én is okoztam valami hatást másnak. Főleg, hogy végre meg tudtam venni a felsőt amit akartam és hosszú idő eltelte óta, ismételten fehérben tudtam menni. Az minden képen jól esett az egomnak és a büszkeségemnek, hogy jó páran megnéztek, megfogdostak és rám voltak kattanva. Persze ahogy lenni szokott, aki engem érdekel – ez esetben Balázs – nem így gondolta. Sőt! Tominak le is tagadta, hogy megbeszéltünk egy közös italt… hm.. kicsit feledékeny a drága, de bánhatja! Az Ő baja! :-) Na ez volt az egom! :-)

Ma kimegyek mamámhoz sonkát enni… imádom!

Szép napot!
| edit post

    Hírdetések
    -------------------------