Szia Hercegem!

2010.08.08

Felöltöztem, felvettem a „báli” ruhám majd átmentem a barátaimhoz, hogy szórakozzunk egy kicsit, táncoljunk! Ahogy telt az este egy férfi állt meg az ajtóban és mindha megállt volna az idő, mert még mindig úgy érzem magam, mint ha ott állnék előtte és csak nézném és várnám, hogy azt mondja nekem… Szia hercegem! Ma amikor belépett az ajtón, csak annyit mondott… „szia hercegem”! Azt hiszem most egy igazi herceg képei illenek ide!

Eltelt "az" a hét!

2010.07.25

Ahogy kinézek az ablakomon és meglátom az előtte álló fenyőfa ágait, ami a rá zúdult víz súlyától behajlik az ablakom elé, azon tűnődöm, talán az elmúlt egy hétre miért tekintek úgy, mint az eddig eltelt legjobb szabadságomra? Azt hinné az ember, hogy egy szabadságnak nyaralással, pihenéssel kell eltelnie, de most már úgy gondolom, hogy ez nem így van...

Napozás, fürdés…

2010.07.18

Sokszor bebizonyosodott már, hogy a spontán dolgok milyen jók tudnak lenni. Tegnap elindultunk Balatonra, de az M7-es forgalma miatt inkább az M1-es felé fordultunk és Tatán kötöttünk ki végül. Zsolt javasolta, hogy oda menjünk, mert Ő Tatán született és tudja, hogy milyen jó strand van ott. Nos mindenki bele ment és elmondhatom, hogy nem bántuk meg. Szóval nem kell mindig, mindent megtervezni, néha lehet spontán élni egy kicsit.

Ha vége jó! De kinek?

2010.06.27

Az a legbiztosabb, ha tisztázom a dolgokat és nem beszélek félre. Megmondom amit érzek, amit gondolok, aztán a másik majd eldönti mit kezd vele. Persze ez nem egy könnyű döntés, de most ezt kellett tennem… Más: Jól sikerült a buli pénteken, bár a társaság akivel lementem, nem igazán érezte jól magát a Retro nap miatt, de szerintem nagyon jó volt újra a régi zenékre táncolni, nosztalgiázni. Már csak azért is mert jól meg voltak szerkesztve a mai stílusra, így lehetett rájuk bulizni!

Ez van!

2010.06.11

Lassan egy hónapja, hogy megírtam az Újra él a blogom bejegyzésem és ahogy megfogalmaztam, hogy milyen irányt szeretnék adni a bejegyzéseknek, meg kell mondanom, hogy most már azt sem szeretném. Nem akarok vissza térni a csöpögős, unalmas és vergődően depressziós bejegyzésekhez, mert már nem az a fiú megy az úton aki azokat a bejegyzéseket megfogalmazta, megírta. Sokakat az érdekel, hogy miben változtam meg, vagy mitől változtam meg ennyire, de úgy vélem nem egy dolog volt ami előidézte nálam ezt a változást.

Szép lettem?

Bejegyezte: HungaryBoy On 3/27/2010 0 megjegyzés

Mindig történik valami, ez az élet nagy igazsága. Az elmúlt napokban annyi mindenre megkaptam a bizonyságomat. Leginkább, hogy igen is meg van az eredménye az elmúlt hónapok sok munkájának és céltudatos életemnek. Ha tudom merre megyek, akkor tudom, hogy, hogy hova érkezem.

Mike Slat8 46c9ab0b77b00

Ezen a héten olyan sok téren kaptam visszajelzést az életemről, magamról, a barátaimról. Megtudtam és most már elhiszem, hogy igen is lehet önbizalmam és van mire büszkének lennem. Hiába láttam az eredményeket magamon, hiába tudtam a számokat attól még nem mondtam azt, hogy igen is elégedett vagyok magammal. Viszont a mai nap, igen, elmondhatom, hogy van mire büszke legyek.

Lefogytam 16 kg-ot, 1 éve edzek kitartóan és basszus ideje elhinnem amit mondanak, hogy jól nézek ki. Jöhet a nyár és a fürdőruha. :-)

 pool002 pool013 

Nem vagyok és sosem voltam egoista, de egy egészséges önbizalom igen is kell, hogy legyen bennem. Elég már a folyamatos önmarcangolásból. :-)

Ha ez nem lenne elég, akkor még az is hozzá járul, hogy jól esett a megerősítés a barátoktól, illetve a sok buzitól akik azóta is csak üzengetnek, hogy kikerültek a kék iwiwre az új képeim. :-) Ja! És még Martin Passoli is… na mindegy… róla majd egy másik bejegyzésben :-

Szóval mostantól nem riadok meg ha meleg társasága kell mennem (eddig kicsit feszélyezve éreztem magam), hanem igen is, hagyom, hogy szeressenek, akarjanak… :-)

Most egy páran biztosan azt gondolják, hogy elszállt buzi leszek, de megnyugtatok mindenki, hogy attól még a régi, romantikus és álmodozó kisrác maradok. :-) Csak most már szép vagyok! :-)

random094Tegnap voltam Olgival fodrásznál. De nem akármilyen fodrásznál, hanem Csilla barátnőnknél, aki mesterfodrász hozzá teszem és rávett, hogy befessem a hajamat. Nem mondom meg, hogy milyen lett, ha látni szeretnél, akkor 2010.04.02.-án gyere le az Alteregoba és a saját szemeddel is megnézheted. :-) Igen, Richárd nap lesz szombaton és megyünk megünnepeljük! Persze most van mit ünnepelni, mert Pityu megkérte Ankóka kezét! Házasság, dínom – dánom, vigadalom!

Tiszta szívemből gratulálok hozzá, bár mástól hallottam a nagy hírt, Tőletek még nem. Most még egy kicsit dolgozok, aztán irány vásárolni, takarítani, mert holnap vendégeim leszek és készülnöm kell. Roland kollégám és a barátnője jön hozzám ebédre. Valami finom kajával meglepem Őket. :-) Elvileg van randim is a hétvégén, de eddig még nem fixáltam le senkivel, amint hívnak, vagy Én felhívom Őket akkor már lesz konkrét dolog is. Megfontolom még! :-)

Erről jut eszembe Fütyis teljesen eltűnt. Azt sem tudom mi van vele, nem is ír, de talán jobb is így. Nem sóvárgok iránta… Fütyisről pedig a nagy izmai jutnak eszembe és az, hogy már lassan 2 hete szedem a stanzolt és most már kezdem észre venni a hatását a pirulának, illetve a fehérjének és a kemény edzéseknek. :-) Persze a hat kicsit érdekes, mert tényleg nem egy nagyon egészséges szer az tuti, de ezt a 3 hónapot kibírom. :-)

Kitartás mindenkinek!

John Gress legújabb képei: Mark-Alan02Mark-Alan01 Mark-Alan03  Mark-Alan05 MichaelRich01 MichaelRich02 Tony02 Tony04 Andy08 ArshanP BraedonB01 BraedonB02 CedrickMckinney01 CedrickMckinney07 JasonC03

| edit post

    Hírdetések
    -------------------------