Szia Hercegem!

2010.08.08

Felöltöztem, felvettem a „báli” ruhám majd átmentem a barátaimhoz, hogy szórakozzunk egy kicsit, táncoljunk! Ahogy telt az este egy férfi állt meg az ajtóban és mindha megállt volna az idő, mert még mindig úgy érzem magam, mint ha ott állnék előtte és csak nézném és várnám, hogy azt mondja nekem… Szia hercegem! Ma amikor belépett az ajtón, csak annyit mondott… „szia hercegem”! Azt hiszem most egy igazi herceg képei illenek ide!

Eltelt "az" a hét!

2010.07.25

Ahogy kinézek az ablakomon és meglátom az előtte álló fenyőfa ágait, ami a rá zúdult víz súlyától behajlik az ablakom elé, azon tűnődöm, talán az elmúlt egy hétre miért tekintek úgy, mint az eddig eltelt legjobb szabadságomra? Azt hinné az ember, hogy egy szabadságnak nyaralással, pihenéssel kell eltelnie, de most már úgy gondolom, hogy ez nem így van...

Napozás, fürdés…

2010.07.18

Sokszor bebizonyosodott már, hogy a spontán dolgok milyen jók tudnak lenni. Tegnap elindultunk Balatonra, de az M7-es forgalma miatt inkább az M1-es felé fordultunk és Tatán kötöttünk ki végül. Zsolt javasolta, hogy oda menjünk, mert Ő Tatán született és tudja, hogy milyen jó strand van ott. Nos mindenki bele ment és elmondhatom, hogy nem bántuk meg. Szóval nem kell mindig, mindent megtervezni, néha lehet spontán élni egy kicsit.

Ha vége jó! De kinek?

2010.06.27

Az a legbiztosabb, ha tisztázom a dolgokat és nem beszélek félre. Megmondom amit érzek, amit gondolok, aztán a másik majd eldönti mit kezd vele. Persze ez nem egy könnyű döntés, de most ezt kellett tennem… Más: Jól sikerült a buli pénteken, bár a társaság akivel lementem, nem igazán érezte jól magát a Retro nap miatt, de szerintem nagyon jó volt újra a régi zenékre táncolni, nosztalgiázni. Már csak azért is mert jól meg voltak szerkesztve a mai stílusra, így lehetett rájuk bulizni!

Ez van!

2010.06.11

Lassan egy hónapja, hogy megírtam az Újra él a blogom bejegyzésem és ahogy megfogalmaztam, hogy milyen irányt szeretnék adni a bejegyzéseknek, meg kell mondanom, hogy most már azt sem szeretném. Nem akarok vissza térni a csöpögős, unalmas és vergődően depressziós bejegyzésekhez, mert már nem az a fiú megy az úton aki azokat a bejegyzéseket megfogalmazta, megírta. Sokakat az érdekel, hogy miben változtam meg, vagy mitől változtam meg ennyire, de úgy vélem nem egy dolog volt ami előidézte nálam ezt a változást.

Eltelt a napom!

Bejegyezte: HungaryBoy On 3/01/2010 1 megjegyzés

Egész nap sütött a nap és jó idő volt. Ahogy kinéztem az iroda ablakán láttam Budapest X. kerületének látképét. Akár menyire is ronda volt a látvány, a tavaszi napsütés széppé tette. :-)

Ma sokat járt a fejemben „G” és az, amiket mondott… olyan… uuuhhhh… talán nem kéne ezeken gondolkodnom…

11915191c95c715d1dcc14cdd1053aa50dad098

Viszont ami érdekes lehet, hogy elkezdtem lakásokat nézegetni. Szeretnék egy tetőtéri, nagy teraszos, erkélyes lakásba költözni. Talán, mert szeretnék egy kicsit emelni az életszínvonalamon és elegem van hogy egy földszinti, sötét lukban lakom. Vagy csak szimplán új életet akarok kezdeni! Minden megváltoztatni, hiszen skorpió vagyok, a végletek embere! Ami a legjobb a lakásnézésben, hogy minden porcikám vágyik a változásra, hogy „új életet” kezdjek egy másik helyen. Olyan mint egy megtisztulás! :-)

Amúgy is mostanában, mindig a „halál” tarott kártyát húzom ki és ez a változás, az új kezdet kártyája. Hogy „meghalok” és újjá születek teljesen újként. Mert a skorpió az egyetlen élőlény aki képes megölni magát a saját mérgével, ahogy Én is és új életet tudok kezdeni!

MENTAL-DAY

Tegnap elmentem Fütyissel meginni egy forró csokit (ezúton is köszönöm hogy meghívtál rá) és lehetőségünk volt egy kicsit mélyebben is beszélgetni róla. Valahogy mindig úgy tűnik nekem mint ha valami álarcot tenne oda elém és titkolna valamit.

Miután haza vittem és Én is haza értem, MSN-en beszélgettünk egy kicsit és a vége az lett, hogy átjött még este. Együtt megvacsoráztunk, filmet néztünk… de semmi extra nem történt persze (sajnos).

Végig ott motoszkált a fejemben, hogy valami nincs rendben körülötte, vagy nem mond el valamit és megöl a kíváncsiság, hogy mi lehet az… :-) Amúgy is lóg egy ebéddel, majd akkor kifaggatom! :-)

1920x1200 Wallpaper - 0047

Beszélgettem ma a munkában Magdival… róla annyit kell tudni, hogy spirituálisan vele kell mindig találkoznom időközönként és Ő mindig tud valamit mondani a „további utamról”, anélkül, hogy tudna bármit is a jelenlegi állapotomról. :-) Olyan sámán nekem… Az Én mesterem! :-)

Szóval szerdán jön hozzám teázásra, előző életes utazásra és olyan hókusz – pókusz dolgokat csinálni. Ezt most úgy írtam le, ahogy Ő szokta! :-)

Most más mondókám nincsen. Lépek kondizni és holnapra főzni… :-)

Szép estét mindenkinek!

1920x1200 Wallpaper - 0043 1920x1200 Wallpaper - 0045 1920x1200 Wallpaper - 0046 1920x1200 Wallpaper - 0066Great Wallpapers 00003 1920x1200 Wallpaper - 0105  Great Wallpapers 00026  Great Wallpapers 00066 Great Wallpapers 00133Great Wallpapers 02094 Great Wallpapers 00057

| edit post
    ..

    About Men Blogs - BlogCatalog Blog Directory
    Hírdetések
    vote for gay blogs at Best Male Blogs!
    -------------------------
    Powered By Blogger