Szia Hercegem!

2010.08.08

Felöltöztem, felvettem a „báli” ruhám majd átmentem a barátaimhoz, hogy szórakozzunk egy kicsit, táncoljunk! Ahogy telt az este egy férfi állt meg az ajtóban és mindha megállt volna az idő, mert még mindig úgy érzem magam, mint ha ott állnék előtte és csak nézném és várnám, hogy azt mondja nekem… Szia hercegem! Ma amikor belépett az ajtón, csak annyit mondott… „szia hercegem”! Azt hiszem most egy igazi herceg képei illenek ide!

Eltelt "az" a hét!

2010.07.25

Ahogy kinézek az ablakomon és meglátom az előtte álló fenyőfa ágait, ami a rá zúdult víz súlyától behajlik az ablakom elé, azon tűnődöm, talán az elmúlt egy hétre miért tekintek úgy, mint az eddig eltelt legjobb szabadságomra? Azt hinné az ember, hogy egy szabadságnak nyaralással, pihenéssel kell eltelnie, de most már úgy gondolom, hogy ez nem így van...

Napozás, fürdés…

2010.07.18

Sokszor bebizonyosodott már, hogy a spontán dolgok milyen jók tudnak lenni. Tegnap elindultunk Balatonra, de az M7-es forgalma miatt inkább az M1-es felé fordultunk és Tatán kötöttünk ki végül. Zsolt javasolta, hogy oda menjünk, mert Ő Tatán született és tudja, hogy milyen jó strand van ott. Nos mindenki bele ment és elmondhatom, hogy nem bántuk meg. Szóval nem kell mindig, mindent megtervezni, néha lehet spontán élni egy kicsit.

Ha vége jó! De kinek?

2010.06.27

Az a legbiztosabb, ha tisztázom a dolgokat és nem beszélek félre. Megmondom amit érzek, amit gondolok, aztán a másik majd eldönti mit kezd vele. Persze ez nem egy könnyű döntés, de most ezt kellett tennem… Más: Jól sikerült a buli pénteken, bár a társaság akivel lementem, nem igazán érezte jól magát a Retro nap miatt, de szerintem nagyon jó volt újra a régi zenékre táncolni, nosztalgiázni. Már csak azért is mert jól meg voltak szerkesztve a mai stílusra, így lehetett rájuk bulizni!

Ez van!

2010.06.11

Lassan egy hónapja, hogy megírtam az Újra él a blogom bejegyzésem és ahogy megfogalmaztam, hogy milyen irányt szeretnék adni a bejegyzéseknek, meg kell mondanom, hogy most már azt sem szeretném. Nem akarok vissza térni a csöpögős, unalmas és vergődően depressziós bejegyzésekhez, mert már nem az a fiú megy az úton aki azokat a bejegyzéseket megfogalmazta, megírta. Sokakat az érdekel, hogy miben változtam meg, vagy mitől változtam meg ennyire, de úgy vélem nem egy dolog volt ami előidézte nálam ezt a változást.

Olyan szép minden… csak esett és esett és csak esett a hó! Minden fehér, nyugodt, békés… mint ha megállt volna az idő. Sehol sincs egy ember sem, nincsenek színek csak fény és fehérség. Annyira más így a világ! :-)

ES Collection - Underwear and Swimwear 26ES Collection - Underwear and Swimwear 21

Érdekes hétvégém volt! Kezdeném azzal, hogy szombaton dolgozhattam, mert a cégemnél költözés volt és persze nekem kellett levezényelnem. Nagyon fárasztó és idegtépő volt a sok külső céget irányítani és sürgetni. Olyan ostoba volt némelyik.. mindegy..vége van, ez a lényeg!

Kb. 17-ig tartott, aztán irány haza és amint leültem a kanapémra, majdnem el is aludtam. :-) Ekkor elindult a tegnap estém egy igen érdekes időszaka.

Great Wallpapers 02115

Egyszer csak jött egy MSN üzenet. Péter volt az. Ha valaki nem tudná, Pétert pár hete ismerem  “játék az autóban” céllal. Azóta is beszélgetünk és találkozunk néha (igen csak néha). Már az első találkozás alkalmával megbeszéltük, hogy szimpik vagyunk egymásnak, de mivel Ő beadta a “nem keresek társat” szöveget (amit azóta néha cáfol), így nem lett köztünk több.

Szóval a lényege annak amit mondani akarok, hogy tegnap az MSN beszélgetés alatt megkérdeztem, hogy iszik-e velem egy kávét. Erre számomra meglepően “igen” mondott. Azért volt meglepő, mert az elmúlt napokban “nemet” mondott az összes találkozóra (persze szerintem csak nekem), így bevallom, hogy örültem az Igen válasznak.

4092119128_2355d61f51_o69654a (7)

Gondoltam iszunk valamit, aztán 10 perc és irány haza, mint mindig. Nos nem így történt! :-) Beültünk egy MC-ba beszélgetni és még vacsorázni is meghívott. Mindenről beszélgettünk ami csak eszünkbe jutott és 1 óra múlva azon veszem észre magam, hogy megint elő jött az idétlen mosoly, vihogás, nézés ami leginkább egy zavart elméjű, kanos rénszarvashoz tudnék hasonlítani. :-) Kicsit megráztam a tudatom és elhessegettem az a vicces és bambuló mosolyt az arcomról.

exterface-picnic-warriors-4[6]

Amúgy igen meglepett a beszélgetés mert “csiri-biri” több van ott, mint amit mutatni akar…

Szóval jól éreztem magam és szerintem Ő is, de nem áltatom magam és nem képzelek oda olyat ami nem valós, mert megint csak pofára esek. Placcsssss….!!! Buuummmm! Hüp-hüp!!!

Őszintén megmondom, mindig jól érzem magam vele, mellette és szerintem jó pár lennénk együtt, csak az a bökkenő, hogy ezt Én látom így, Ő nem. No de láttunk már ilyet! Azért szerintem lesz alkalmam jobban megismerni a jövőben és vigasztal az út, ami előttem áll!

Untitled (3)

A mai nap nagy részében takarítottam, pihentem és megnéztem végre az UP! című Pixar mesefilmet. Már egy ideje meg akartam nézni, de csak most jutottam el idáig. Aranyos, de többre számítottam… :-(

Mi volt még… kiszaladtam nagyihoz, futottam, edzettem…és most Kilye koncertet nézek. Beszéltem Olgival pár szót….hm… Nemeszisz pedig bevackolta magát a szobájába, ami kicsit fura. Remélem jól van…

Ennyi mára és hétvégére…

Chet (11) Chet (12) Chet (13)  Chet (22)  Chet (24) Chet (29) Chet (34) Chet (35)  Chet (37)   Chet (41) Chet (42)

| edit post

    Hírdetések
    -------------------------