Szia Hercegem!

2010.08.08

Felöltöztem, felvettem a „báli” ruhám majd átmentem a barátaimhoz, hogy szórakozzunk egy kicsit, táncoljunk! Ahogy telt az este egy férfi állt meg az ajtóban és mindha megállt volna az idő, mert még mindig úgy érzem magam, mint ha ott állnék előtte és csak nézném és várnám, hogy azt mondja nekem… Szia hercegem! Ma amikor belépett az ajtón, csak annyit mondott… „szia hercegem”! Azt hiszem most egy igazi herceg képei illenek ide!

Eltelt "az" a hét!

2010.07.25

Ahogy kinézek az ablakomon és meglátom az előtte álló fenyőfa ágait, ami a rá zúdult víz súlyától behajlik az ablakom elé, azon tűnődöm, talán az elmúlt egy hétre miért tekintek úgy, mint az eddig eltelt legjobb szabadságomra? Azt hinné az ember, hogy egy szabadságnak nyaralással, pihenéssel kell eltelnie, de most már úgy gondolom, hogy ez nem így van...

Napozás, fürdés…

2010.07.18

Sokszor bebizonyosodott már, hogy a spontán dolgok milyen jók tudnak lenni. Tegnap elindultunk Balatonra, de az M7-es forgalma miatt inkább az M1-es felé fordultunk és Tatán kötöttünk ki végül. Zsolt javasolta, hogy oda menjünk, mert Ő Tatán született és tudja, hogy milyen jó strand van ott. Nos mindenki bele ment és elmondhatom, hogy nem bántuk meg. Szóval nem kell mindig, mindent megtervezni, néha lehet spontán élni egy kicsit.

Ha vége jó! De kinek?

2010.06.27

Az a legbiztosabb, ha tisztázom a dolgokat és nem beszélek félre. Megmondom amit érzek, amit gondolok, aztán a másik majd eldönti mit kezd vele. Persze ez nem egy könnyű döntés, de most ezt kellett tennem… Más: Jól sikerült a buli pénteken, bár a társaság akivel lementem, nem igazán érezte jól magát a Retro nap miatt, de szerintem nagyon jó volt újra a régi zenékre táncolni, nosztalgiázni. Már csak azért is mert jól meg voltak szerkesztve a mai stílusra, így lehetett rájuk bulizni!

Ez van!

2010.06.11

Lassan egy hónapja, hogy megírtam az Újra él a blogom bejegyzésem és ahogy megfogalmaztam, hogy milyen irányt szeretnék adni a bejegyzéseknek, meg kell mondanom, hogy most már azt sem szeretném. Nem akarok vissza térni a csöpögős, unalmas és vergődően depressziós bejegyzésekhez, mert már nem az a fiú megy az úton aki azokat a bejegyzéseket megfogalmazta, megírta. Sokakat az érdekel, hogy miben változtam meg, vagy mitől változtam meg ennyire, de úgy vélem nem egy dolog volt ami előidézte nálam ezt a változást.

Én – harmadik rész. A jövőm!

Bejegyezte: HungaryBoy On 1/23/2010 0 megjegyzés

Hát, íme a harmadik rész, aminek már a címe is eléggé tág fogalom... Amit viszont számomra jelent, az nem más, mint az a változás ami mostanában következik be az életembe. Ön magam új létét érzem, tudom, hogy meg fogok változni, viszont szeretném mind ezt tudatosan megtenni. Átgondolom a napjaim, a barátaim, a munkám, a szívem és lelkem érzéseit, az egómmal való küzdelmem, a családom és mindent ami szükségesnek, netán feleslegesnek érzek…

JustinJ02

Nem azt mondom, hogy mindent meg akarok változtatni, vagy mindent fel szeretnék forgatni magam körül, csak “létezem” és ha kell változom. Én… nem mást kérek meg, hogy változzon meg…

Ha nem vagyok érthető, akkor elmondok egy példát. Eddig nem voltam képes elhagyni a “társat” keresek életemet. Most, szilveszter óta bele megyek egy dugásba is, egy kalandba… hogy miért? Mert változom… Talán, nem kell mindenben az okot keresni. Talán mert kanos vagyok, talán mert  unatkozom itthon, talán mert szeretnék több meleg barátot. Nem tudom…

AndrewB02 AdamS01 AdamS02

Erre persze mondhatja valaki, hogy egy baszással nem lesz barát valakiből, de ha egyszerűen a magyar melegek nem találkoznak más miatt, csak a szex és “majd utána lesz valami” címszóval élnek, hát akkor nekem is fel kell áldoznom magamat a cél érdekében. :-)

Ha már itt tartunk, elmesélek egy tényt a magyar és a külföldi srácok között. Mivel a blogomon keresztűl igen csak sok külföldi meleget megismertem (jesszus vagy 150-be szerelmes is vagyok olyan szépek), ezért bátran mondhatom, hogy van összehasonlítási alapom.

Ha egy külföldi srác bejelöl a facebook-on és Én vissza jelölöm, akkor megköszöni és megírja, hogy szép a blogom és Én is.. bla-bla…, majd beszélgettünk és van akivel még ma is tartjuk a kapcsolatot.

Finn02

Viszont ha egy magyar srác jelöl be és vissza jelölöm, akkor a magyar srác nem ír semmit. Sőt, ha Én írok neki, hogy megtudjam miért jelölt meg, akkor még csak választ sem küld.

Ha Én jelölök be ismerősnek egy külföldit (mert mondjuk tetszik a blogja), akkor Én is megköszönöm neki és jót dumálunk. Ellentétben egy magyar sráccal, aki megkérdezte miért jelöltem be, és hiába mondtam neki, hogy még találkoztunk is, elküldött a búsba. :-) Sok példa van a magyar mentalitásra, kamu dumákra, hitegetésre… A legjobb, hogy kb. egy hete egy srác azt mondta, hogy társat keres, majd amikor találkoztam vele egy randin, közli, hogy majd a barátaival iszik egy teát, nem bögrét jött szopogatni, hanem a farkam. :-) Akkor mi a szarnak beszélgettünk MSN-en, telefonon 20 percet a jövőről? Miért nem mondja meg egyből, hogy dugni akar?

Szerintem kezdenek a magyar melegek nagyon sokat képzelni magukról és beképzelt pöcsök lenni! :-) Persze tisztelet a kivételnek, ezt mindig elmondom. Sajnos Ők a kisebbik százaléka a meleg társadalomnak itthon.

JustinJ04

Ha már a facebook-ról írok, ma törölték a profilom. hogy miért azt nem tudom, de bekaphatják! Írtam nekik..majd meglátjuk!

Visszatérve rám, az is hozzá tartozik a változásomhoz, hogy elfogadtam a munkámat abban a pozícióban ahova tartozom és nem akarok már többet. Tökéletes itt nekem… így ahogy van! :-) Örülök, hogy itt dolgozhatok és, hogy János a főnököm, mert általa megtanultam, milyen is ha elfogadom olyannak a jelent és a világot amilyen. Hogy átélem, mint sem küzdök ellene. :-)

Ahogy leszokó félben vagyok a cigiről és a kávét is vissza fogtam, érzem, hogy a testemet is megújítom, ami igen csak jó érzés. Újra keményen futok, edzek és mindent megteszek, hogy a fizikai testemet a jövőben is kiérdemeljem. Elfogadom és meglátom benne a szépet. Aki ismer, az tudja, hogy igen nehéz számomra, hogy “bemutatkozzak” az önbizalomnak! :-)

DRice01 MauriceC01

Mi van még… Ja! Ha a jövőmről beszélünk, akkor minden képen fontos, hogy anyagi téren is stabilizálódjak és biztosan tudjam, hogy meddig nyújtózkodhatok. Utálom a pénzt, de sajnos ebben a materiális világban igen nagy szükség van rá. Ezért megtanulom még jobban használni, kihasználni, megtartani….

Sokat gondolkodom mostanában a barátaimról, az ismerőseimről… tudom, hogy valami változni fog, mert ha Én magam változok, akkor ezt a barátok biztosan észre fogják venni, vagy megérzik.

A barátaimról írok majd a negyedik fejezetben. :-) Lehet, hogy már holnap!

KevinL02 KevinL03

Minden zagyvaságnak amit itt össze hordtam a lényege, hogy idén szerintem egy hét éves “változás” időszakomban leszek… annyira izgulok, hogy mit hoz a jövő, de ami a legfontosabb, hogy mind ezt “MOST” teszem meg… :-)

Szép álmokat!

Minden feltőltött képet John Gress készített és adta át részemre felhasználásra, reklámnak. A képekre kattintva már is az oldalán lehetsz. :-)

Cazimir02 Cazimir03 Cazimir04 Cazimir05 Cazimir07 DRice02 DRice03 Finn01 Finn03 JustinJ01 RodrigoS01 RodrigoS02 RodrigoS03 RodrigoS04 RodrigoS05 RodrigoS06 RodrigoS07

| edit post

Most kezdődik a mai nap!

Bejegyezte: HungaryBoy On 1/23/2010 0 megjegyzés
Mai főbb események:

- Irány a nagy bevásárlás,
- takarítás és fenék riszálása Kilye-ra,
- ebéd,
- alvás,
- "Én" bejegyzés harmadik részének megírása,
- ....

Izgi mi!?

Szép napot mindenkinek :-)
| edit post

    Hírdetések
    -------------------------