Szia Hercegem!

2010.08.08

Felöltöztem, felvettem a „báli” ruhám majd átmentem a barátaimhoz, hogy szórakozzunk egy kicsit, táncoljunk! Ahogy telt az este egy férfi állt meg az ajtóban és mindha megállt volna az idő, mert még mindig úgy érzem magam, mint ha ott állnék előtte és csak nézném és várnám, hogy azt mondja nekem… Szia hercegem! Ma amikor belépett az ajtón, csak annyit mondott… „szia hercegem”! Azt hiszem most egy igazi herceg képei illenek ide!

Eltelt "az" a hét!

2010.07.25

Ahogy kinézek az ablakomon és meglátom az előtte álló fenyőfa ágait, ami a rá zúdult víz súlyától behajlik az ablakom elé, azon tűnődöm, talán az elmúlt egy hétre miért tekintek úgy, mint az eddig eltelt legjobb szabadságomra? Azt hinné az ember, hogy egy szabadságnak nyaralással, pihenéssel kell eltelnie, de most már úgy gondolom, hogy ez nem így van...

Napozás, fürdés…

2010.07.18

Sokszor bebizonyosodott már, hogy a spontán dolgok milyen jók tudnak lenni. Tegnap elindultunk Balatonra, de az M7-es forgalma miatt inkább az M1-es felé fordultunk és Tatán kötöttünk ki végül. Zsolt javasolta, hogy oda menjünk, mert Ő Tatán született és tudja, hogy milyen jó strand van ott. Nos mindenki bele ment és elmondhatom, hogy nem bántuk meg. Szóval nem kell mindig, mindent megtervezni, néha lehet spontán élni egy kicsit.

Ha vége jó! De kinek?

2010.06.27

Az a legbiztosabb, ha tisztázom a dolgokat és nem beszélek félre. Megmondom amit érzek, amit gondolok, aztán a másik majd eldönti mit kezd vele. Persze ez nem egy könnyű döntés, de most ezt kellett tennem… Más: Jól sikerült a buli pénteken, bár a társaság akivel lementem, nem igazán érezte jól magát a Retro nap miatt, de szerintem nagyon jó volt újra a régi zenékre táncolni, nosztalgiázni. Már csak azért is mert jól meg voltak szerkesztve a mai stílusra, így lehetett rájuk bulizni!

Ez van!

2010.06.11

Lassan egy hónapja, hogy megírtam az Újra él a blogom bejegyzésem és ahogy megfogalmaztam, hogy milyen irányt szeretnék adni a bejegyzéseknek, meg kell mondanom, hogy most már azt sem szeretném. Nem akarok vissza térni a csöpögős, unalmas és vergődően depressziós bejegyzésekhez, mert már nem az a fiú megy az úton aki azokat a bejegyzéseket megfogalmazta, megírta. Sokakat az érdekel, hogy miben változtam meg, vagy mitől változtam meg ennyire, de úgy vélem nem egy dolog volt ami előidézte nálam ezt a változást.

Tervezem és igyekszem!

Bejegyezte: HungaryBoy On 1/06/2010 0 megjegyzés

Nem szeretnék arról írogatni, hogy milyen nehéz vagy könnyű leszokni a dohányzásról, mert mindenki úgy is máshogy élné meg és a saját érzéseimet, eddig sem tudtam rendesen leírni, így nem próbálkoznék. Szenvedek és kész!

DSC00-43

Inkább amit leírnék, vagy megosztanék, azok a terveim. Mindent, amit ebben az évben tervezek, hát ha így is erősítem magamban az elhatározásokat.

Idén arra fogok törekedni, hogy a lehető legtöbb magán életem legyen és ne a munkámba temetkezve, elzárva éljek a külvilágtól. Megítélésem szerint a tavai évben azért sem találtam társat, mert nem is foglalkoztam vele igazán. Nem azt értem ez alatt, hogy nem ismerkedtem, vagy nem tettem semmit, csak egyszerűen nem is voltam nyitott a dolgokra, más emberek megismerésére. Hogy miért? Nem tudom, talál a csalódásokat szerettem volna elkerülni, vagy csak nem találkoztam olyan emberrel aki megindította volna a fantáziámat és ha még találkoztam is, akkor Ő nem akart Tőlem semmit.

Van egy mondás, hogy „mindig az gyarapszik, amire a figyelmed irányítod”, ezért ebben az évben több figyelmet szentelek a saját érzéseimnek és vágyaimnak, mint a 2009-es évben.

Amit még kiemelnék az ez évi tervek közül, az földrajzi elhelyezkedésem. Idén minden képen szeretnék venni magamnak egy lakást. Még ha kicsit is tudok venni, de akkor is az enyém lesz és otthonossá fogom tenni. :-)

DesktopHunk0777

Lássuk, mi van még… Igen! Szeretném megnézni a tengert! Sokan nem tudják, hogy bár bejártam Ázsiát, Európát, attól még tengerpartot nem láttam. Idén minden képen látni szeretném és már el is kezdtem megvalósítani (anyagi) ezt a tervemet. Hogy konkrétan melyik partot fogom látni még nem tudom (Olgival már beszéltünk a lehetőségekről), de látni fogom!

Természetesen továbbá is szerepel a terveim között, hogy jobban kiismerem Önmagam, az érzéseimet jobban megtanítom irányítani és van pár fejlesztendő tulajdonság is, amit még csiszolnom kell, hogy a jelenleginél is tökéletesebb ember legyek:-) Türelem, bizalom, óvatosság, alaposság, megbecsülés és a pillanat!

sexy hunk wonderful body beautifulSEAN-HARLEY.0

Azt nem tudom előre, hogy mit hoz a jövőm, de azt tudom, hogy csak a döntéseimet kell meghoznom úgy, hogy csak egy valami számít igazán… a most!
 112177452_3864ea5535_o 3012228376_f2c46e75a0_o 3502808706_f7d3c67c7b_o 3525112357_b7b06584ae  DanielConn-gods (3)DSC00-45    

  3443276048_2fb3f8c1ff AndrewChristianPhysEd febWOLFMAN   

no smoking: 4 day

| edit post

    Hírdetések
    -------------------------