Szia Hercegem!

2010.08.08

Felöltöztem, felvettem a „báli” ruhám majd átmentem a barátaimhoz, hogy szórakozzunk egy kicsit, táncoljunk! Ahogy telt az este egy férfi állt meg az ajtóban és mindha megállt volna az idő, mert még mindig úgy érzem magam, mint ha ott állnék előtte és csak nézném és várnám, hogy azt mondja nekem… Szia hercegem! Ma amikor belépett az ajtón, csak annyit mondott… „szia hercegem”! Azt hiszem most egy igazi herceg képei illenek ide!

Eltelt "az" a hét!

2010.07.25

Ahogy kinézek az ablakomon és meglátom az előtte álló fenyőfa ágait, ami a rá zúdult víz súlyától behajlik az ablakom elé, azon tűnődöm, talán az elmúlt egy hétre miért tekintek úgy, mint az eddig eltelt legjobb szabadságomra? Azt hinné az ember, hogy egy szabadságnak nyaralással, pihenéssel kell eltelnie, de most már úgy gondolom, hogy ez nem így van...

Napozás, fürdés…

2010.07.18

Sokszor bebizonyosodott már, hogy a spontán dolgok milyen jók tudnak lenni. Tegnap elindultunk Balatonra, de az M7-es forgalma miatt inkább az M1-es felé fordultunk és Tatán kötöttünk ki végül. Zsolt javasolta, hogy oda menjünk, mert Ő Tatán született és tudja, hogy milyen jó strand van ott. Nos mindenki bele ment és elmondhatom, hogy nem bántuk meg. Szóval nem kell mindig, mindent megtervezni, néha lehet spontán élni egy kicsit.

Ha vége jó! De kinek?

2010.06.27

Az a legbiztosabb, ha tisztázom a dolgokat és nem beszélek félre. Megmondom amit érzek, amit gondolok, aztán a másik majd eldönti mit kezd vele. Persze ez nem egy könnyű döntés, de most ezt kellett tennem… Más: Jól sikerült a buli pénteken, bár a társaság akivel lementem, nem igazán érezte jól magát a Retro nap miatt, de szerintem nagyon jó volt újra a régi zenékre táncolni, nosztalgiázni. Már csak azért is mert jól meg voltak szerkesztve a mai stílusra, így lehetett rájuk bulizni!

Ez van!

2010.06.11

Lassan egy hónapja, hogy megírtam az Újra él a blogom bejegyzésem és ahogy megfogalmaztam, hogy milyen irányt szeretnék adni a bejegyzéseknek, meg kell mondanom, hogy most már azt sem szeretném. Nem akarok vissza térni a csöpögős, unalmas és vergődően depressziós bejegyzésekhez, mert már nem az a fiú megy az úton aki azokat a bejegyzéseket megfogalmazta, megírta. Sokakat az érdekel, hogy miben változtam meg, vagy mitől változtam meg ennyire, de úgy vélem nem egy dolog volt ami előidézte nálam ezt a változást.

Trevor Adams

Bejegyezte: HungaryBoy On 7/30/2010 2 megjegyzés
| edit post

Amikor az ember találkozik azzal…

Bejegyezte: HungaryBoy On 7/27/2010 0 megjegyzés

Amikor az ember találkozik azzal, akinek közelségétől az első pillanattól kezdve hevesebben kezd verni a szíve, akinek a hangja zeneszó a számára, akiért meg tudna halni, s tőle elválni akár csak egyetlen napra is kín, az ...

pool

| edit post

Eltelt "az" a hét!

Bejegyezte: HungaryBoy On 7/25/2010 4 megjegyzés

Ahogy kinézek az ablakomon és meglátom az előtte álló fenyőfa ágait, ami a rá zúdult víz súlyától behajlik az ablakom elé, azon tűnődöm, talán az elmúlt egy hétre miért tekintek úgy, mint az eddig eltelt legjobb szabadságomra? Azt hinné az ember, hogy egy szabadságnak nyaralással, pihenéssel kell eltelnie, de most már úgy gondolom, hogy ez nem így van.

Nem voltam tengerparton és nem pihentem minden percben, de még is olyan nyugodtság van rajtam és most már úgy tele vagyok energiával, mint amennyire a fenyő az ablakom előtt...
Annyi minden történ, pedig hétfőn még azon tűnődtem, hogy az egyetlen szerdai programomon kívül mit fogok még csinálni. Aztán egyszer csak azt vettem észre, hogy el is telt ez a hét és valami megváltozott bennem…
Megismertem új embereket, buliztam, utaztam, családdal voltam, szórakoztam, játszottam, olvastam, aludtam, strandoltam, mászkáltam, vásároltam, moziztam, sportoltam, sétáltam barátokkal, régi ismerőssel találkoztam... sorolni tudnám a végtelenségig.

Talán amit még is kiemelnék az a péntek esti buli. Azért is mert végre Gáborral buliztam, táncoltam és mert megismertem Lacit is. A legutóbbi igen érdekes és izgalmas számomra!
Olyan régen terveztük már, hogy elmegyünk együtt bulizni, de végre sikerült össze hozni. Gábor és Isti egy régi ismerősöm, már mint Gabival még együtt kézilabdáztunk még az általános iskolában éveken keresztül. Jól ismerjük egymást, még ha nem is sűrűn van lehetőségünk találkozni.

Vagy talán ami még kiemelnék, az Tivi és a közös sétánk… Nagyon kellemes és üdítő volt! Olyan kis aranyos, szerény és esetlen tud néha lenni. Nagyon jópofa! J

Hm…olyan sok mindent el tudnék mesélni és úgy is terveztem, hogy hosszasan megírom, de du. 14h-kor kezdtem el és most 22:33 van. Nem tudom megfogalmazni, megosztani úgy ahogy akartam, mert annyira sok minden kavarok idebent, sok érzést még csak megnevezni sem tudok. :-)

Inkább nézd a képeket:

| edit post

Haverok, buli, pasik!

Bejegyezte: HungaryBoy On 7/23/2010 1 megjegyzés

Igen csak sok programom lett hírtelen a hétvégére! Ma este valószínű, hogy Alter, holnap ebéd a barátokkal, este blogger találkozó, majd éjszaka irány a I love Deep buli Tomival. Már mint ha képes lesz rá… :-))

Végül is, nyár van… haverok, buli, Fanta… no és pasik!!! :-))

Megjegyezném, hogy a szabim alatt, nem igazán tudtam pihenni, mindig volt valami, valaki akivel találkoztam, programot csináltunk. Pedig kicsit aggódtam, hogy mit kezdek majd a szabadidőmmel, de mások megoldották helyettem!

joe.oppedisanojoeoppedisanolounge_outfit25closet[3]colt.joe.o3am1ONLY CARY TANK VERSION

| edit post

Már megint csak álmodozom...

Bejegyezte: HungaryBoy On 7/21/2010 4 megjegyzés
Most már elég volt, tessék intézkedni és teljesíteni a kérésem!!!


| edit post

Kellan Lutz

Bejegyezte: HungaryBoy On 7/19/2010 0 megjegyzés

emmetmenshealth20100708_0140_bg[3]Kellan-Lutzkellan-lutz-august-man-magazine-photos-6[3]KellanLutz (1)[3]kellanlutz[3]kellan-lutz-august-man-magazine-photos-3[3]263ee224b367edb4_kellan_lutz2[4]Kellan-Lutz-twilight-series-6596177-435-6001[4]kellan-lutz-shirtless[3]menshealth20100708_0142_bgkellan-lutz-layingmenshealth20100708_0173_bg

kellan-lutz-august-man-01kellan_lutz02kellan-lutz-august-man-magazine-photos-2kellan-lutz-newKellan Lutz Chair

| edit post

    Hírdetések
    -------------------------