Szia Hercegem!

2010.08.08

Felöltöztem, felvettem a „báli” ruhám majd átmentem a barátaimhoz, hogy szórakozzunk egy kicsit, táncoljunk! Ahogy telt az este egy férfi állt meg az ajtóban és mindha megállt volna az idő, mert még mindig úgy érzem magam, mint ha ott állnék előtte és csak nézném és várnám, hogy azt mondja nekem… Szia hercegem! Ma amikor belépett az ajtón, csak annyit mondott… „szia hercegem”! Azt hiszem most egy igazi herceg képei illenek ide!

Eltelt "az" a hét!

2010.07.25

Ahogy kinézek az ablakomon és meglátom az előtte álló fenyőfa ágait, ami a rá zúdult víz súlyától behajlik az ablakom elé, azon tűnődöm, talán az elmúlt egy hétre miért tekintek úgy, mint az eddig eltelt legjobb szabadságomra? Azt hinné az ember, hogy egy szabadságnak nyaralással, pihenéssel kell eltelnie, de most már úgy gondolom, hogy ez nem így van...

Napozás, fürdés…

2010.07.18

Sokszor bebizonyosodott már, hogy a spontán dolgok milyen jók tudnak lenni. Tegnap elindultunk Balatonra, de az M7-es forgalma miatt inkább az M1-es felé fordultunk és Tatán kötöttünk ki végül. Zsolt javasolta, hogy oda menjünk, mert Ő Tatán született és tudja, hogy milyen jó strand van ott. Nos mindenki bele ment és elmondhatom, hogy nem bántuk meg. Szóval nem kell mindig, mindent megtervezni, néha lehet spontán élni egy kicsit.

Ha vége jó! De kinek?

2010.06.27

Az a legbiztosabb, ha tisztázom a dolgokat és nem beszélek félre. Megmondom amit érzek, amit gondolok, aztán a másik majd eldönti mit kezd vele. Persze ez nem egy könnyű döntés, de most ezt kellett tennem… Más: Jól sikerült a buli pénteken, bár a társaság akivel lementem, nem igazán érezte jól magát a Retro nap miatt, de szerintem nagyon jó volt újra a régi zenékre táncolni, nosztalgiázni. Már csak azért is mert jól meg voltak szerkesztve a mai stílusra, így lehetett rájuk bulizni!

Ez van!

2010.06.11

Lassan egy hónapja, hogy megírtam az Újra él a blogom bejegyzésem és ahogy megfogalmaztam, hogy milyen irányt szeretnék adni a bejegyzéseknek, meg kell mondanom, hogy most már azt sem szeretném. Nem akarok vissza térni a csöpögős, unalmas és vergődően depressziós bejegyzésekhez, mert már nem az a fiú megy az úton aki azokat a bejegyzéseket megfogalmazta, megírta. Sokakat az érdekel, hogy miben változtam meg, vagy mitől változtam meg ennyire, de úgy vélem nem egy dolog volt ami előidézte nálam ezt a változást.

Egy kis múlt és jelen!

Bejegyezte: HungaryBoy On 6/16/2010

Nagyon jól haladok az új skin szerkesztésével, bár vannak buktatót, de hétvégén lesz időm szerkesztgetni. Pontosan nem tudom még, hogy mikor lesz kész, de igyekszem elkészíteni. Úgy szeretném megcsinálni, hogy lássatok benne fantáziát és kreativitást, mert nem szeretném ha egy lenne a sok közül, hanem valami különlegeset szeretnék. Mint tudjuk a jó munkához idő kell, a rosszhoz pedig még több! :-)

6a00e54fb7301c883401348285ffbc970c

Más:  Meg sem említettem még, hogy milyen jó volt Balatonlellén a strand. Ha tudsz látogass el oda, mert igazán kellemes, nyugis és irtó jó a lángos ott! Persze sikerült megállapítanunk Istivel, hogy a magyarok legtöbbjét nem igazán érdekelte, hogy itt van a nyár és le kell vetkőzni… a legtöbb semmit sem sportol csak hízik és hízik…semmi mérték… Mindenkinek a saját dolga, csak megjegyeztem :-)

Múlt héten megismertem Martint, aki egy igen érdekes és kedves srác. Tényleg érdekes számomra az élete és az élethez való hozzáállása. Persze még jól is néz ki meg minden, de ez nem igazán izgat vele kapcsolatosan, inkább a személye az, ami igazán megmozgat! Ma lesz szerencsém újra beszélgetni vele pár órát és őszinte leszek, kicsit várom is... Neki is van blogja és szerintem sokan ismeritek is, de róla majd a következő bejegyzésben, mert szeretném a blogját bemutatni majd, ha már teljesen készen lesz és engedi!6a00e54fb7301c883401348285ffa2970c

A múlt hetem igen csak „különleges” eseménye talán O. Zsolttal való találkozásom volt… Sokat gondolkoztam rajta az elmúlt napokban, hogy mit is kéne róla leírnom, de most már nem tudom… Jó ember és céltudatos csak szerintem pár rossz döntést hozott az elmúlt időben, amit neki is elmondtam. Azt hiszem Ő a tipikus példa számomra, hogy lehetsz sikeres, vagy nézhetsz ki jól, ez még nem elég a boldogsághoz. Abban is biztos vagyok, hogy nem egy hamar hallok újra felőle… Kedves ember számomra és szeretek vele lenni (mint haver, barát), mert megérti a világom és Én is az Ő világát (részben) de Ő erre nem tart igényt szerintem… hm...ez van! :-)

6a00e54fb7301c883401348285ffc7970c

Hű… most jut eszembe, találtam egy megfelelő lakást ami nagyon tetszik, most megyek majd megnézni. Ha ok, akkor kb. Augusztus első hetében fogok költözni… de izgi! :-)

Röviden ennyit, most lépek!

6a00e54fb7301c883401348285ff9d970c  6a00e54fb7301c883401348285ffa6970c 6a00e54fb7301c883401348285ffb4970c

0 Response to "Egy kis múlt és jelen!"

Megjegyzés küldése

    ..

    About Men Blogs - BlogCatalog Blog Directory
    Hírdetések
    vote for gay blogs at Best Male Blogs!
    -------------------------
    Powered By Blogger