Szia Hercegem!

2010.08.08

Felöltöztem, felvettem a „báli” ruhám majd átmentem a barátaimhoz, hogy szórakozzunk egy kicsit, táncoljunk! Ahogy telt az este egy férfi állt meg az ajtóban és mindha megállt volna az idő, mert még mindig úgy érzem magam, mint ha ott állnék előtte és csak nézném és várnám, hogy azt mondja nekem… Szia hercegem! Ma amikor belépett az ajtón, csak annyit mondott… „szia hercegem”! Azt hiszem most egy igazi herceg képei illenek ide!

Eltelt "az" a hét!

2010.07.25

Ahogy kinézek az ablakomon és meglátom az előtte álló fenyőfa ágait, ami a rá zúdult víz súlyától behajlik az ablakom elé, azon tűnődöm, talán az elmúlt egy hétre miért tekintek úgy, mint az eddig eltelt legjobb szabadságomra? Azt hinné az ember, hogy egy szabadságnak nyaralással, pihenéssel kell eltelnie, de most már úgy gondolom, hogy ez nem így van...

Napozás, fürdés…

2010.07.18

Sokszor bebizonyosodott már, hogy a spontán dolgok milyen jók tudnak lenni. Tegnap elindultunk Balatonra, de az M7-es forgalma miatt inkább az M1-es felé fordultunk és Tatán kötöttünk ki végül. Zsolt javasolta, hogy oda menjünk, mert Ő Tatán született és tudja, hogy milyen jó strand van ott. Nos mindenki bele ment és elmondhatom, hogy nem bántuk meg. Szóval nem kell mindig, mindent megtervezni, néha lehet spontán élni egy kicsit.

Ha vége jó! De kinek?

2010.06.27

Az a legbiztosabb, ha tisztázom a dolgokat és nem beszélek félre. Megmondom amit érzek, amit gondolok, aztán a másik majd eldönti mit kezd vele. Persze ez nem egy könnyű döntés, de most ezt kellett tennem… Más: Jól sikerült a buli pénteken, bár a társaság akivel lementem, nem igazán érezte jól magát a Retro nap miatt, de szerintem nagyon jó volt újra a régi zenékre táncolni, nosztalgiázni. Már csak azért is mert jól meg voltak szerkesztve a mai stílusra, így lehetett rájuk bulizni!

Ez van!

2010.06.11

Lassan egy hónapja, hogy megírtam az Újra él a blogom bejegyzésem és ahogy megfogalmaztam, hogy milyen irányt szeretnék adni a bejegyzéseknek, meg kell mondanom, hogy most már azt sem szeretném. Nem akarok vissza térni a csöpögős, unalmas és vergődően depressziós bejegyzésekhez, mert már nem az a fiú megy az úton aki azokat a bejegyzéseket megfogalmazta, megírta. Sokakat az érdekel, hogy miben változtam meg, vagy mitől változtam meg ennyire, de úgy vélem nem egy dolog volt ami előidézte nálam ezt a változást.

Valerio Pino

Bejegyezte: HungaryBoy On 5/23/2010
Végre újra jó idő van és ennek nagyon örülök, mert már nagyon elegem van a hidegből és a sok esőből. Ugyan szeretem a vihart, a záport, de azért napokon keresztül igen csak elég volt!
Tegnap úgy volt, hogy elmegyünk Alterba bulizni, de sajnos nem úgy alakult az este és mivel egy barátomnak szüksége volt rám, így bocsi azoktól, akikkel megbeszéltük, hogy találkozunk lent! Még mindig keresem a blogom új kinézetét, de nagyon nehezen találom.. Talán ebből is látszik, hogy a jelenlegi is igen csak jól sikerült! :-)

Nyugi, nem merülök bel az életembe, inkább megmutatom nektek Valerio Pinot akiről ezt írták a weboldalán:
"At the same time and over the years, developed his role like model in Milan catwalk for Valentino and other designers. In these years, Valerio has combined his work as a TVl dancer and model, with a choreographer, dance teacher and runway. Valerio Pino jumped to the Spanish television as a theacher of catwalk in the program "Supermodel 2006". He has participated as a contestant on the reality show "Supervivientes, Perdidos en Honduras", and has worked as a model in different adversiting campaigns on tv. After Supermodelo 2007, El corte Inglés chooses Valerio for his Christmas and New Year campaign. Moreover is the great expectation of the FAO gala of the tv show "Mira Quien Baila", which only serves to reaffirm his big success in Spain. In 2008, Valerio is contributor of the tv program "Channel nº4", invited to many entertaiment programs and participant in shows like "Pasapalabra" or "Clever". Zeppeling and Cuatro make a big mistake of not having Valerio on Supermodelo 2008, causing the program to finish just two weeks of its issuance by the very small audience. Entering the hot, Valerio surprises us with his single E-Style, a very special gif for their fans, they can take with them wherever they want via phone, ipod... After a well deserved vacation, Valerio returns to screens in the hand of the great Ana Rosa Quintana as collaborator of the AR program and "El programa del verano". On 17 January, and after four years away from Italy, Valerio returns as principal dancer at AMICI, where we see the end of March.”

1 Response to "Valerio Pino"

  1. i lov ur blog and these boy is wonderfull!! i have a question. he is the boyfriend of Ricky Martin? kiss for you

     

Megjegyzés küldése


    Hírdetések
    -------------------------