Szia Hercegem!

2010.08.08

Felöltöztem, felvettem a „báli” ruhám majd átmentem a barátaimhoz, hogy szórakozzunk egy kicsit, táncoljunk! Ahogy telt az este egy férfi állt meg az ajtóban és mindha megállt volna az idő, mert még mindig úgy érzem magam, mint ha ott állnék előtte és csak nézném és várnám, hogy azt mondja nekem… Szia hercegem! Ma amikor belépett az ajtón, csak annyit mondott… „szia hercegem”! Azt hiszem most egy igazi herceg képei illenek ide!

Eltelt "az" a hét!

2010.07.25

Ahogy kinézek az ablakomon és meglátom az előtte álló fenyőfa ágait, ami a rá zúdult víz súlyától behajlik az ablakom elé, azon tűnődöm, talán az elmúlt egy hétre miért tekintek úgy, mint az eddig eltelt legjobb szabadságomra? Azt hinné az ember, hogy egy szabadságnak nyaralással, pihenéssel kell eltelnie, de most már úgy gondolom, hogy ez nem így van...

Napozás, fürdés…

2010.07.18

Sokszor bebizonyosodott már, hogy a spontán dolgok milyen jók tudnak lenni. Tegnap elindultunk Balatonra, de az M7-es forgalma miatt inkább az M1-es felé fordultunk és Tatán kötöttünk ki végül. Zsolt javasolta, hogy oda menjünk, mert Ő Tatán született és tudja, hogy milyen jó strand van ott. Nos mindenki bele ment és elmondhatom, hogy nem bántuk meg. Szóval nem kell mindig, mindent megtervezni, néha lehet spontán élni egy kicsit.

Ha vége jó! De kinek?

2010.06.27

Az a legbiztosabb, ha tisztázom a dolgokat és nem beszélek félre. Megmondom amit érzek, amit gondolok, aztán a másik majd eldönti mit kezd vele. Persze ez nem egy könnyű döntés, de most ezt kellett tennem… Más: Jól sikerült a buli pénteken, bár a társaság akivel lementem, nem igazán érezte jól magát a Retro nap miatt, de szerintem nagyon jó volt újra a régi zenékre táncolni, nosztalgiázni. Már csak azért is mert jól meg voltak szerkesztve a mai stílusra, így lehetett rájuk bulizni!

Ez van!

2010.06.11

Lassan egy hónapja, hogy megírtam az Újra él a blogom bejegyzésem és ahogy megfogalmaztam, hogy milyen irányt szeretnék adni a bejegyzéseknek, meg kell mondanom, hogy most már azt sem szeretném. Nem akarok vissza térni a csöpögős, unalmas és vergődően depressziós bejegyzésekhez, mert már nem az a fiú megy az úton aki azokat a bejegyzéseket megfogalmazta, megírta. Sokakat az érdekel, hogy miben változtam meg, vagy mitől változtam meg ennyire, de úgy vélem nem egy dolog volt ami előidézte nálam ezt a változást.

Nincs időm semmire…

Bejegyezte: HungaryBoy On 2/16/2010

Hát, ha mesélnem kéne akkor azt sem tudom, hogy merre kezdjem… Talán a pénteki randimmal, amiből nem lett semmi, vagy a szombat esti bulival, ami igen érdekes volt, de akár a vasárnap megismert félistenről is mesélhetnék… Valahogy az elmúlt napokban nincs kedvem történeteket, regéket írni, így nem is fogom most kibontani, vagy részletesen leírni az eseményeket.

Igen! Most sok sráccal ismerkedem, mert nyitottam a világ felé, ezért is lesz holnap egy új randim, amihez igen bizakodóan állok hozzá. Nem ígérem, hogy azonnal megírom, vagy beszámolok mindenről, de amint lesz időm rá, megteszem.

Szép estét! 

raphael-verga-sexy-00012raphael-verga-sexy-00011 raphael-verga-sexy-00013 raphael-verga-sexy-00014 raphael-verga-sexy-00015 raphael-verga-sexy-00016 raphael-verga-sexy-00017  raphael-verga-sexy-00019 raphael-verga-sexy-00020raphael-verga-sexy-00021raphael-verga-sexy-00018  raphael-verga-sexy-00022 raphael-verga-sexy-00023 raphael-verga-sexy-00024

3 Response to "Nincs időm semmire…"


 1. gaypoposex Said,

  Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

   

 2. Névtelen Said,

  Hát a múlt héten még úgy tűnt, hogy ebből rohanás lesz a hegycsúcsra... Bár egy vasárnapi félisten felbukkant, ez most inkább ködre hasonlít a völgyben, s nem felhőre a Jézus-szobor lábánál... A magaslati levegő nem mindig repít fel. :)

   

Megjegyzés küldése


  Hírdetések
  -------------------------