Szia Hercegem!

2010.08.08

Felöltöztem, felvettem a „báli” ruhám majd átmentem a barátaimhoz, hogy szórakozzunk egy kicsit, táncoljunk! Ahogy telt az este egy férfi állt meg az ajtóban és mindha megállt volna az idő, mert még mindig úgy érzem magam, mint ha ott állnék előtte és csak nézném és várnám, hogy azt mondja nekem… Szia hercegem! Ma amikor belépett az ajtón, csak annyit mondott… „szia hercegem”! Azt hiszem most egy igazi herceg képei illenek ide!

Eltelt "az" a hét!

2010.07.25

Ahogy kinézek az ablakomon és meglátom az előtte álló fenyőfa ágait, ami a rá zúdult víz súlyától behajlik az ablakom elé, azon tűnődöm, talán az elmúlt egy hétre miért tekintek úgy, mint az eddig eltelt legjobb szabadságomra? Azt hinné az ember, hogy egy szabadságnak nyaralással, pihenéssel kell eltelnie, de most már úgy gondolom, hogy ez nem így van...

Napozás, fürdés…

2010.07.18

Sokszor bebizonyosodott már, hogy a spontán dolgok milyen jók tudnak lenni. Tegnap elindultunk Balatonra, de az M7-es forgalma miatt inkább az M1-es felé fordultunk és Tatán kötöttünk ki végül. Zsolt javasolta, hogy oda menjünk, mert Ő Tatán született és tudja, hogy milyen jó strand van ott. Nos mindenki bele ment és elmondhatom, hogy nem bántuk meg. Szóval nem kell mindig, mindent megtervezni, néha lehet spontán élni egy kicsit.

Ha vége jó! De kinek?

2010.06.27

Az a legbiztosabb, ha tisztázom a dolgokat és nem beszélek félre. Megmondom amit érzek, amit gondolok, aztán a másik majd eldönti mit kezd vele. Persze ez nem egy könnyű döntés, de most ezt kellett tennem… Más: Jól sikerült a buli pénteken, bár a társaság akivel lementem, nem igazán érezte jól magát a Retro nap miatt, de szerintem nagyon jó volt újra a régi zenékre táncolni, nosztalgiázni. Már csak azért is mert jól meg voltak szerkesztve a mai stílusra, így lehetett rájuk bulizni!

Ez van!

2010.06.11

Lassan egy hónapja, hogy megírtam az Újra él a blogom bejegyzésem és ahogy megfogalmaztam, hogy milyen irányt szeretnék adni a bejegyzéseknek, meg kell mondanom, hogy most már azt sem szeretném. Nem akarok vissza térni a csöpögős, unalmas és vergődően depressziós bejegyzésekhez, mert már nem az a fiú megy az úton aki azokat a bejegyzéseket megfogalmazta, megírta. Sokakat az érdekel, hogy miben változtam meg, vagy mitől változtam meg ennyire, de úgy vélem nem egy dolog volt ami előidézte nálam ezt a változást.

Mindent a szemnek .-)

Bejegyezte: HungaryBoy On 2/19/2010
Középre igazítás

4 Response to "Mindent a szemnek .-)"

 1. JB Said,

  Dancing in the street

   


 2. Névtelen Said,

  Szia! Hogy miért nem aludtam? Asszem mert érdekel ez az oldal. De nem a képekre gondolok!(Azok mennyisége zavarbaejtő és még előttem áll a feladat, h áttanulmányozzam őket. :D )
  Inkább az a helyzet, hogy inspirál... vagy valami ilyesmi. Meg eszembe jutnak régebbi dolgok az életemből. (Ráadásul még csak töredékét olvastam az írásaidnak, vagyis valószínű, hogy jönnek még a dolgok dögivel.)
  Például a 'vasárnapi félisten' kifejezés se jutott volna eszembe, ha nem olvasom el az egyik bejegyzésed. Azóta meg pörög az agyam, hogy vajon vannak-e hétköznapi félistenek. És ha vannak, akkor ők milyenek. Meg, hogy mitől lesz valaki félisten... Jut eszembe, a 'vasárnapi félisten' kifejezést levédtem, csak én használhatom! :)
  Vicces, de általános iskolában egy ideiglenes alfa-hím félisten miatt éreztem magam hülyén, mert a többiekkel ellentétben én nem voltam a rajongója. Történetesen Richárdnak hívták. :) Pár évvel később rájöttem, hogy a világ egyik legnagyobb álarcával rohangál. Miért is volt ő félisten? Nem azért, mert tényleg félisten volt, hanem azért, mert annak tartották.
  Szerintem egy félisten szavatossága azonnal lejár, mihelyst észreveszed, hogy ő ember (jobb esetben) és nem kezeled félistenként. Amúgy meg ennyi erővel te is simán lehetsz félisten mások számára.

  Tényleg kéne valami név. Mondjuk most legyen Name Less. Elég gáz, de majd lesz jobb is. Most már csak angolul vagyok névtelen! :D

  Ha tetszik a skandináv Röyksopp, ez pár régebbi tőlük: Poor Leno - Jakatta Radio Mix, Only This Moment - Chab Remix, Sparks - Mandy Remix. Mind nagyon jó!

  Na rohanok Csillagkaput nézni a tévében, asszem utolsó részek ebből az évadból. Tök lusta vagyok letölteni. Holnap meg utazok ráadásul. Kész! Vagyis jöhet újra a kérdés: Miért nem alszol? :)

  Minden jót!
  Name Less

   

 3. HungaryBoy Said,

  Ez a gondolat futtatás igen érdekes. Sajnos nem tudom mennyi igaz van benne, mert sosem hívtak félistennek. :-)
  A neved pedig szerintem tök jó :-)

   

Megjegyzés küldése


  Hírdetések
  -------------------------