Szia Hercegem!

2010.08.08

Felöltöztem, felvettem a „báli” ruhám majd átmentem a barátaimhoz, hogy szórakozzunk egy kicsit, táncoljunk! Ahogy telt az este egy férfi állt meg az ajtóban és mindha megállt volna az idő, mert még mindig úgy érzem magam, mint ha ott állnék előtte és csak nézném és várnám, hogy azt mondja nekem… Szia hercegem! Ma amikor belépett az ajtón, csak annyit mondott… „szia hercegem”! Azt hiszem most egy igazi herceg képei illenek ide!

Eltelt "az" a hét!

2010.07.25

Ahogy kinézek az ablakomon és meglátom az előtte álló fenyőfa ágait, ami a rá zúdult víz súlyától behajlik az ablakom elé, azon tűnődöm, talán az elmúlt egy hétre miért tekintek úgy, mint az eddig eltelt legjobb szabadságomra? Azt hinné az ember, hogy egy szabadságnak nyaralással, pihenéssel kell eltelnie, de most már úgy gondolom, hogy ez nem így van...

Napozás, fürdés…

2010.07.18

Sokszor bebizonyosodott már, hogy a spontán dolgok milyen jók tudnak lenni. Tegnap elindultunk Balatonra, de az M7-es forgalma miatt inkább az M1-es felé fordultunk és Tatán kötöttünk ki végül. Zsolt javasolta, hogy oda menjünk, mert Ő Tatán született és tudja, hogy milyen jó strand van ott. Nos mindenki bele ment és elmondhatom, hogy nem bántuk meg. Szóval nem kell mindig, mindent megtervezni, néha lehet spontán élni egy kicsit.

Ha vége jó! De kinek?

2010.06.27

Az a legbiztosabb, ha tisztázom a dolgokat és nem beszélek félre. Megmondom amit érzek, amit gondolok, aztán a másik majd eldönti mit kezd vele. Persze ez nem egy könnyű döntés, de most ezt kellett tennem… Más: Jól sikerült a buli pénteken, bár a társaság akivel lementem, nem igazán érezte jól magát a Retro nap miatt, de szerintem nagyon jó volt újra a régi zenékre táncolni, nosztalgiázni. Már csak azért is mert jól meg voltak szerkesztve a mai stílusra, így lehetett rájuk bulizni!

Ez van!

2010.06.11

Lassan egy hónapja, hogy megírtam az Újra él a blogom bejegyzésem és ahogy megfogalmaztam, hogy milyen irányt szeretnék adni a bejegyzéseknek, meg kell mondanom, hogy most már azt sem szeretném. Nem akarok vissza térni a csöpögős, unalmas és vergődően depressziós bejegyzésekhez, mert már nem az a fiú megy az úton aki azokat a bejegyzéseket megfogalmazta, megírta. Sokakat az érdekel, hogy miben változtam meg, vagy mitől változtam meg ennyire, de úgy vélem nem egy dolog volt ami előidézte nálam ezt a változást.

Igen! Válaszolta...

Bejegyezte: HungaryBoy On 2/26/2010
Hiányzott, ezért írtam neki, hogy látni akarom... Elmentem érte és mellém ült.
Átkarolt, megcsókolt, majd megkérdezte...

"Mi most járunk?"
Szerintem igen, szerinted!? - kérdeztem...
Szerintem is! - válaszolta!
Akkor mostantól együtt vagyunk! :-) Igen! Válaszolta...

Ő "G" és mostantól együtt vagyunk... Van társam!
:-)

9 Response to "Igen! Válaszolta..."

 1. poposzex Said,

  igen kiváncsi lennék meddig jártok együtt ?

   


 2. HungaryBoy Said,

  Szia Gaypoposex!

  köszi az igen kedves bejegyzésed!

   

 3. Névtelen Said,

  Yun Says:


  Szia!

  Akkor ehhez az Igen!-hez én nagyon beéreztem ezt a P.S.Boys lemezcímet! Valamit tudok! :D Még majd írok, még ma asszem, pedig most szeretnék azonnal, de egy percem se, mert mindjárt itt van A. Őt pedig nem látom gyakran.

  See you.

   

 4. Chris Said,

  Akkor most már itt az ideje gratulálni? :)

  Szerintem sikerült jól "megtréfálni" az olvasóid. Pár napja még "világ vége" volt és még várnod kellett. Most meg már az ABC egy másik betűje jelent meg és minden a legnagyobb rendben, sőt!

  Még fogunk hallani felőled? Lassan gondolom vége lesz a blognak (valószínűleg értelmét vesztette).

  C.

   

 5. HungaryBoy Said,

  Hát most már magam sem tudom mi van... Ma beadta a szokásos dumát...

   

 6. Chris Said,

  Na ne...
  Ezt nem akarom elhinni! Ilyen nincs!

  C.

   

 7. HungaryBoy Said,

  Még holnap beszélünk... majd tájékoztatok!

   

 8. Névtelen Said,

  Yun:

  --- A 26.-a fontos volt, mert terveztem búcsút inteni pár dolognak. Aztán délben búcsút intett nekem a teáscsészém, pontosabban müzlis, csak én teásnak használtam. Másfél méter zuhanás, csattanás, landolás a padlón, porcelándarabok mindenhol a konyhában. Vicces, nyolc év után pont ma jut eszébe leesni, amikor ezt a napot annyira fontosnak lőttem be... Aztán rájöttem, hogy más oldalról kell néznem az egészet. A fene se tudja, lehet, hogy ő volt az, aki kézenfogta és elpucolta azt a néhány dolgot, aminek már nem kell velem lennie. ---

  Jó takarítást a hétvégére! Mindenkinek...

   

Megjegyzés küldése


  Hírdetések
  -------------------------