Szia Hercegem!

2010.08.08

Felöltöztem, felvettem a „báli” ruhám majd átmentem a barátaimhoz, hogy szórakozzunk egy kicsit, táncoljunk! Ahogy telt az este egy férfi állt meg az ajtóban és mindha megállt volna az idő, mert még mindig úgy érzem magam, mint ha ott állnék előtte és csak nézném és várnám, hogy azt mondja nekem… Szia hercegem! Ma amikor belépett az ajtón, csak annyit mondott… „szia hercegem”! Azt hiszem most egy igazi herceg képei illenek ide!

Eltelt "az" a hét!

2010.07.25

Ahogy kinézek az ablakomon és meglátom az előtte álló fenyőfa ágait, ami a rá zúdult víz súlyától behajlik az ablakom elé, azon tűnődöm, talán az elmúlt egy hétre miért tekintek úgy, mint az eddig eltelt legjobb szabadságomra? Azt hinné az ember, hogy egy szabadságnak nyaralással, pihenéssel kell eltelnie, de most már úgy gondolom, hogy ez nem így van...

Napozás, fürdés…

2010.07.18

Sokszor bebizonyosodott már, hogy a spontán dolgok milyen jók tudnak lenni. Tegnap elindultunk Balatonra, de az M7-es forgalma miatt inkább az M1-es felé fordultunk és Tatán kötöttünk ki végül. Zsolt javasolta, hogy oda menjünk, mert Ő Tatán született és tudja, hogy milyen jó strand van ott. Nos mindenki bele ment és elmondhatom, hogy nem bántuk meg. Szóval nem kell mindig, mindent megtervezni, néha lehet spontán élni egy kicsit.

Ha vége jó! De kinek?

2010.06.27

Az a legbiztosabb, ha tisztázom a dolgokat és nem beszélek félre. Megmondom amit érzek, amit gondolok, aztán a másik majd eldönti mit kezd vele. Persze ez nem egy könnyű döntés, de most ezt kellett tennem… Más: Jól sikerült a buli pénteken, bár a társaság akivel lementem, nem igazán érezte jól magát a Retro nap miatt, de szerintem nagyon jó volt újra a régi zenékre táncolni, nosztalgiázni. Már csak azért is mert jól meg voltak szerkesztve a mai stílusra, így lehetett rájuk bulizni!

Ez van!

2010.06.11

Lassan egy hónapja, hogy megírtam az Újra él a blogom bejegyzésem és ahogy megfogalmaztam, hogy milyen irányt szeretnék adni a bejegyzéseknek, meg kell mondanom, hogy most már azt sem szeretném. Nem akarok vissza térni a csöpögős, unalmas és vergődően depressziós bejegyzésekhez, mert már nem az a fiú megy az úton aki azokat a bejegyzéseket megfogalmazta, megírta. Sokakat az érdekel, hogy miben változtam meg, vagy mitől változtam meg ennyire, de úgy vélem nem egy dolog volt ami előidézte nálam ezt a változást.

Hahó! Itt a hó!

Bejegyezte: HungaryBoy On 12/16/2009 1 megjegyzés

Amikor ma reggel kinyitottam a szemem és lassan kezeimmel megdörzsöltem őket, arra gondoltam, hogy vajon mit tartogat számomra ez a mai nap!? Vajon ez is egy sablonos napnak indul, vagy történni fog valami ami érdekessé teszi a többi, már eltelt nappal szemben?

otaviorauter019 Felültem az ágyamon, majd felvettem a papucsom és elindultam a konyha felé, hogy megetessem a lányokat. Molly persze előre rohant, hogy Ő érjen ki elsőre, nehogy lemaradjon a reggeliről. Miután adtam nekik finom tasakos cicakaját, elővettem a kávésdobozt és kinyitottam, hogy feltegyek magamnak egy finom kávét, hát ha sikerül felébrednem. Amint kinyitottam a kávésdobozt és megcsapott a frissen őrölt kávé illata, egy bizsegést éreztem. Kirázott a hideg annyira jó illat volt a kávénak. Felnéztem és szemben volt velem az ablak, amin valamiért nem láttam ki rendesen. Olyan volt, mint ha egy fehér függönyt engedtek volna le az ablakom elé és a szél, vagy valami más mozgatná. Közelebb mentem és akkor láttam meg, hogy a táj fehér takarót húzott magára és megkezdte az igazi téli álmát. Az ég pedig igyekezett még jobban vastagítani és nagy szemekkel táplálta a takaróját.

491f3d8535815Hírtelen elmosolyodtam és mint ahogy kisgyermek koromban, ma reggel is hangosan csak annyit mondtam… Jé, esett a hó! De szép! :-)

Persze csak a lányok hallották, de ahogy Kyra felugrott a párkányra és nyávogott, olyan volt, mint ha válaszolt volna, hogy “Igen, Én is látom!”

Szóval így indult ez a nap, és most, hogy már, hogy lassan vége van, elmondhatom, hogy nem volt olyan sablonos, mint a többi, már eltelt nap!

Szép álmokat!

JL1308blog JL2076blog JL2097blog JL2218blog jock1 jonathan_breeze kevin-triguero-01 kevin-triguero-11 lindwalter06

| edit post

    Hírdetések
    -------------------------