Szia Hercegem!

2010.08.08

Felöltöztem, felvettem a „báli” ruhám majd átmentem a barátaimhoz, hogy szórakozzunk egy kicsit, táncoljunk! Ahogy telt az este egy férfi állt meg az ajtóban és mindha megállt volna az idő, mert még mindig úgy érzem magam, mint ha ott állnék előtte és csak nézném és várnám, hogy azt mondja nekem… Szia hercegem! Ma amikor belépett az ajtón, csak annyit mondott… „szia hercegem”! Azt hiszem most egy igazi herceg képei illenek ide!

Eltelt "az" a hét!

2010.07.25

Ahogy kinézek az ablakomon és meglátom az előtte álló fenyőfa ágait, ami a rá zúdult víz súlyától behajlik az ablakom elé, azon tűnődöm, talán az elmúlt egy hétre miért tekintek úgy, mint az eddig eltelt legjobb szabadságomra? Azt hinné az ember, hogy egy szabadságnak nyaralással, pihenéssel kell eltelnie, de most már úgy gondolom, hogy ez nem így van...

Napozás, fürdés…

2010.07.18

Sokszor bebizonyosodott már, hogy a spontán dolgok milyen jók tudnak lenni. Tegnap elindultunk Balatonra, de az M7-es forgalma miatt inkább az M1-es felé fordultunk és Tatán kötöttünk ki végül. Zsolt javasolta, hogy oda menjünk, mert Ő Tatán született és tudja, hogy milyen jó strand van ott. Nos mindenki bele ment és elmondhatom, hogy nem bántuk meg. Szóval nem kell mindig, mindent megtervezni, néha lehet spontán élni egy kicsit.

Ha vége jó! De kinek?

2010.06.27

Az a legbiztosabb, ha tisztázom a dolgokat és nem beszélek félre. Megmondom amit érzek, amit gondolok, aztán a másik majd eldönti mit kezd vele. Persze ez nem egy könnyű döntés, de most ezt kellett tennem… Más: Jól sikerült a buli pénteken, bár a társaság akivel lementem, nem igazán érezte jól magát a Retro nap miatt, de szerintem nagyon jó volt újra a régi zenékre táncolni, nosztalgiázni. Már csak azért is mert jól meg voltak szerkesztve a mai stílusra, így lehetett rájuk bulizni!

Ez van!

2010.06.11

Lassan egy hónapja, hogy megírtam az Újra él a blogom bejegyzésem és ahogy megfogalmaztam, hogy milyen irányt szeretnék adni a bejegyzéseknek, meg kell mondanom, hogy most már azt sem szeretném. Nem akarok vissza térni a csöpögős, unalmas és vergődően depressziós bejegyzésekhez, mert már nem az a fiú megy az úton aki azokat a bejegyzéseket megfogalmazta, megírta. Sokakat az érdekel, hogy miben változtam meg, vagy mitől változtam meg ennyire, de úgy vélem nem egy dolog volt ami előidézte nálam ezt a változást.

Idő kell!

Bejegyezte: HungaryBoy On 11/17/2009 2 megjegyzés

Amikor valaki úgy véled, hogy az élet amiben benne vagy nem más mint amit saját magad által megalkotott csapda, na akkor probléma van. Van, hogy úgy véled, hogy Te magad szabályozod az életed, Te osztod be az idődet, magad döntöd el, hogy mit teszel vagy mit nem teszel, viszont ez egyáltalán nem így van, mert egyszer csak azon veszed észre magad, hogy egy ár elkapott és annyira magával ragadtt, hogy nem tehetsz ellene már semmit.

bed2009

Hogy egy kicsit érthetőbb legyek, jelenleg annyira leköt az életem egyik része, hogy másra nem, hogy kicsit, de egyáltalán nincs időm. Néha még egy bejegyzést sincs időm megírni, vagy legalább képeket feltölteni. Persze ez is csak egy állapot tudom, de szeretném ha több időm lenne a megán életemre és így talán több időm lenne párt is keresni…
Igyekszem átszervezni mindent, de azért csak óvatosan és lassan tudom megtenni.

Szép álmokat!

0t 001 (16) 002 4 1203-00275 1203-00279 1203-00299 BA_AtG_2009-04_Andreas Mouskouri BA_AtG_2009-09_Tommy Hansen BA_AtG_2009-11_Justin Boyd tnbdkbdsa whitespeedo

| edit post

    Hírdetések
    -------------------------