Szia Hercegem!

2010.08.08

Felöltöztem, felvettem a „báli” ruhám majd átmentem a barátaimhoz, hogy szórakozzunk egy kicsit, táncoljunk! Ahogy telt az este egy férfi állt meg az ajtóban és mindha megállt volna az idő, mert még mindig úgy érzem magam, mint ha ott állnék előtte és csak nézném és várnám, hogy azt mondja nekem… Szia hercegem! Ma amikor belépett az ajtón, csak annyit mondott… „szia hercegem”! Azt hiszem most egy igazi herceg képei illenek ide!

Eltelt "az" a hét!

2010.07.25

Ahogy kinézek az ablakomon és meglátom az előtte álló fenyőfa ágait, ami a rá zúdult víz súlyától behajlik az ablakom elé, azon tűnődöm, talán az elmúlt egy hétre miért tekintek úgy, mint az eddig eltelt legjobb szabadságomra? Azt hinné az ember, hogy egy szabadságnak nyaralással, pihenéssel kell eltelnie, de most már úgy gondolom, hogy ez nem így van...

Napozás, fürdés…

2010.07.18

Sokszor bebizonyosodott már, hogy a spontán dolgok milyen jók tudnak lenni. Tegnap elindultunk Balatonra, de az M7-es forgalma miatt inkább az M1-es felé fordultunk és Tatán kötöttünk ki végül. Zsolt javasolta, hogy oda menjünk, mert Ő Tatán született és tudja, hogy milyen jó strand van ott. Nos mindenki bele ment és elmondhatom, hogy nem bántuk meg. Szóval nem kell mindig, mindent megtervezni, néha lehet spontán élni egy kicsit.

Ha vége jó! De kinek?

2010.06.27

Az a legbiztosabb, ha tisztázom a dolgokat és nem beszélek félre. Megmondom amit érzek, amit gondolok, aztán a másik majd eldönti mit kezd vele. Persze ez nem egy könnyű döntés, de most ezt kellett tennem… Más: Jól sikerült a buli pénteken, bár a társaság akivel lementem, nem igazán érezte jól magát a Retro nap miatt, de szerintem nagyon jó volt újra a régi zenékre táncolni, nosztalgiázni. Már csak azért is mert jól meg voltak szerkesztve a mai stílusra, így lehetett rájuk bulizni!

Ez van!

2010.06.11

Lassan egy hónapja, hogy megírtam az Újra él a blogom bejegyzésem és ahogy megfogalmaztam, hogy milyen irányt szeretnék adni a bejegyzéseknek, meg kell mondanom, hogy most már azt sem szeretném. Nem akarok vissza térni a csöpögős, unalmas és vergődően depressziós bejegyzésekhez, mert már nem az a fiú megy az úton aki azokat a bejegyzéseket megfogalmazta, megírta. Sokakat az érdekel, hogy miben változtam meg, vagy mitől változtam meg ennyire, de úgy vélem nem egy dolog volt ami előidézte nálam ezt a változást.

Van társam?

Bejegyezte: HungaryBoy On 11/14/2009 2 megjegyzés

Sajnos ez a hét nem úgy alakult ahogy terveztem. Eléggé felgyűlt a munkám, így nem nagyon volt időm másra. Sem a magánéletemre, sem a barátaimra, de még a lányokra sem nagyon. Mivel szeretem a munkám, már mint amit csinálok, így nem fáraszt le annyira, csak sajnálom, hogy másból nem áll az életem. Talán ha lenne kihez haza sietni, vagy lenne valaki aki vár rám, akkor nem dolgoznék ennyit, viszont jelenleg egy udvarló sincs a láthatáron. Persze tudom, hogy ha folyton dolgozom akkor nem is lesz lehetőségem találkozni senkivel.

Robert James photography

Vannak olyan napok amikor úgy gondolom, hogy most nem kell senki, de egy másik napon pedig annyira jó lenne valaki mellé bújni. Azt hiszem, hogy most a türelem lehet a legfőbb erény amivel hozzá álhatok a jelenlegi helyzethez, mivel be kell látnom, hogy most jelenleg ennyi energiát tudok csak erre szánni, többet nem.

2%20(1) 2%20(2) 2%20(4)

Amikor valaki keresi a társát akkor mindig olyan tanácsokat kap, hogy tegyen is a dolgokért, vagy ne legyen annyira görcsösen rajta a témán, illetve, hogy legyen türelmes mert sosem tudhatja, hogy mit hoz vele szembe a szél. Ezek mind igaz és hasznos tanácsok, de ha az ember annyira vágyik valamire, hogy amikor este lefekszik, egyedül a sötét szobába, és csak a saját gondolatai az egyetlen hang a sötétbe aki jó éjt kíván neki, akkor inkább gyorsan álomba merül, hogy másnap ismételten el tudja terelni a figyelmét valami mással. Ez vezet a folyamatos munkához, tanuláshoz… Egyedül nem szeretem ha hosszú az éjszaka…!

sens_a100Szóval köszönöm mindenkinek az aggódó tanácsokat, ígérem igyekszem megfogadni őket, viszont azt hiszem a lehető legjobb amit most tehetek magammal, ha várok…

Szép napot mindenkinek! :-)

Josh 04 Josh 05 Josh 06 Josh 08 Josh 09 Josh 10  Josh 12  Josh 14 Josh 19

| edit post

    Hírdetések
    -------------------------